![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
NUUUUU :( Nu stopurile astea :( :tears:
|
salut frumos , cat ai dat pe prelungirea de consola? STOPURILE ASTEA MI SE PAR CIUDATE , MAI BINE MERGEAI PE CELE ORIGINALE CU SEMNAL ALB :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Umila mea parere e ca si cu stopurile astea infoliate arata urat..mai ales cand sunt aprinse :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumesc pentru pareri...stopuri cu semnal alb ? Aproape toate loganurile au cu semnal alb...bine nici astea nu sunt unicate dar totusi...cand le-am cumparat si eu ma gandeam ca le infoliez repede dar le-am pus ieri pe masina si s-a schimbat total aspectul...adica arata bine si imi place cum arata pe masina. Probabil o sa le dau un strat subtire de spray sau o folie dar nu foarte inchisa cum aveam pe alea vechi...o sa vad saptamana viitoare, momentan le las asa.
|
Quote:
Ai dat cu mucii in fasole cu stopurile astea... sincer mai bine le lasai pe cele stock, luai un spray cu lac rosu din vitan si le faceai pe alea rosii complet si nu mai aveai nici probleme cu politia nimic. P.S: O spun din propria experienta !:rolleyes2 |
Toti aveti ceva cu stopurile full rosii si cu alea cu semnal alb...au facut 2-3 si acum trebuie toti ?
Quote:
Nu fi atat de sigur in ce zici tu aici...rosii COMPLET nu ai voie daca e sa luam "la sange"... |
Quote:
|
nici mie nu prea imi plac astea clare, la nici o masina, si mai ales ca, macar daca le luai smoked, asa daca le tragi tu o folie / spray, atunci iar are politia motiv sa se ia de tine, daca cumperi stopuri / semnale etc fabricate smoked, nu au ce sa comenteze
|
un strat de folie si dau super :D schimba total aspectul lampile astea :!:
(seara se vad si mai bine) |
Quote:
Stai linistit, ai voie cu stopuri full rosii. In fine, dau ceva mai bine pe masina decat ma asteptam, probabil pentru ca e alba. Dar tot cred ca s-ar fi putut mai bine. :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
O sa revin cu poze mai clare cu stopurile si cu ele aprinse.. |
De fapt daca stau bine sa ma gandesc eu ma refeream strict dpdv al semnalizarii, legat de becul de marcharriere posibil sa ai si tu dreptate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning