![]() |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta
pe la sfarsitul lui aprilie ar fi perfect cu 1 saptamana inainte de cursele de la mare.
atunci o sa fie dstul de cald afara..:D |
liviu e vorba de gratar ziua .. o intrunire a forumisti-lor .. sale aratam si la astia din tara ca exista si comunitatea constanteana :D
|
nu dude ... nu sa ne strangem in parcare deact in prima seara ca a doua zii mergem la grata .. fotbal si altele ;)
|
sa fie atunci..cand o fi mai cald..
|
liviu are probleme cu temperatura ... din 3 posturi ... 4 contineau "cand o fi mai cald" ... "atata timp cat o sa fie cald" ... "cald sa fie..." etc :))))
|
liv las ma ca te iau eu in buzunar :)) o sa fie caldura ca la punctu termic :))
|
e nevoie .. mananca niste varza si merge cu noi in masina .. si aprindem o bricheta ..sa vezi caldura dracu
|
si pe deasupra sa vezi si jet propulsion :))))
|
care esti asa de super maniera si un ingeras din anii 99 :))) eu te inteleg ca esti ingeras dar calugarii care vorbesc numai frumos nu prea baga eu pe forum-uri pe aici cu baietii . aaa si apropo cand era odata mascaareala grea de tot pe forum ......... tu pe unde erai de nu ai postat atunci sa zici sa se vorbeasca frumos ???!!!!! lasa frate lumea sa zica ce vrea ca-s vaccinati toti ...........
|
Quote:
tu nici macar permis de conducere nu ai, si chemi lumea la intalniri ? cu ce ocazie asa initiativa ? cum de zici tu de altii ca nu vin, tot zici ca veniti veniti, dar tu cu ce vii ? cu autobuzul? nu am nimic personal cu tine, dar umplii forumul asta cu o gramada de posturi inutile. |
auzi pustiulica e problema ta ce te-a marcat in anul ala , ideea este ca eu spuneam ca nu ai tu ce cauta sa-ti dai cu parerea si sa dai indicatii cum vorbim pe aici .
|
uuuuu.se incing spiritele aici,chill baieti ca nu e frumos sa va atacti.ingerash sa stii ca jett si grigo au totusi dreptate.pana una alta u faci parte din comunitatea 4tuning virtual sa spunem,in timp ce noi restul..chiar existam.pana nu pui mana pe o masina sa incepi sa pari pe la lini,evenimente sau pur si simplu pe strada sa te vedem si noi la ochi eu spun sa o lasi mai moale.traim intr-o tara lobera in care fiecare poate face si spune ce vrea,dar cu bun simt.numai bine
|
Quote:
|
parca esti pitzipoanca ... iesi in cluburi sa fii vazuta :)) si esti moarta de foame :)) schimba-ti mottoul in viatza :P
|
pe unde se mai intalneste lumea si cand ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning