![]() |
Re: Divertisment
deci acreala totala:
Gidea Radu: sal ana punk: heelo Gidea Radu: auzi, am si eu o intrebare ana punk: da Gidea Radu: noi de ce nu am facut sex pana acum? ana punk: hehehehehhehehe ana punk: sunt prima din lista? |
1 Attachment(s)
cat de neinspirat tb sa fii sa iei avataru cuiva :))
|
Dap. E la moda acuma...
Si in legatura cu treaba cu "noi de ce n-am facut sex pana acuma"... deja s-a raspandit prea tare si nu mai tine... |
Quote:
|
si eu ma miram ce draq am postat eu pe un topic :))
|
Doi politisti ascultau telefoane, iar unul dintre ei isi sugea degetul.
Colegul il intreaba: - Ce dracu, ba, tu esti copil, iti sugi degetul?! - Ba frate, am ceva negru sub unghie si vreau sa stiu daca e c***t sau pamant. - Ia da-mi ba si mie sa incerc, cu nasul si gura mea de politist, si-ti spun eu, in mod clar, despre ce este vorba! Dupa ce ii suge si el degetul, spune: - Bai colegu' sa stii ca asta e c***t!. - De-asta ma miram si eu! De unde dracu sa am eu pamant in cur?! |
Curriculum vitae
Informatii personale Vasile Baronu’ de la Baitesticol, idolu’ femeilor nemaritate si maritate, invidiat de dujmani Data nasterii: 30.02.1986 Adresa: Strada Jmekerilor, nambar oan, Baitesticol Telefon: Mobil Email: [email protected] Obiectiv Sa fiu cel mai laudat, invidiat si bazat jmeker nambar oan. Tipul postului urmarit,: Jmeker full time Disponibilitate de schimbare resedinta: Spania, Italia, Germania, Austria, am fost în toate Studii Colegiul National de Muzica “Nicolae Guta - Cel mai bazat lautar, vestit în toata Europa”, Baitesticol Academia de Jmekeri - Facultatea de Bossi - Specializarea Valoare, Baitesticol Experienta Jmeker: perioada: de când m-am nascut si toata viata responsabilitati: faima, bani, femei, succesuri firma: Firma Vietii Competente profesionale Limbi straine: italiana, spaniola, germana, toate la perfectie, sa moara toti dujmanii de invidie daca va mint Operare PC: am învatat de la Bahoi cum sa sparg parola de yahoo Aptitudini: sunt printul femeilor, le vrajesc pe messenger si ele îmi da buzzuri pe urma, ca moare dupa mine fac dolari si euro chiar si când dorm cu ochii închisi sunt invidiat de dujmani ca sunt apreciat de femei am multi dujmani toata lumea vrea sa stea pe lânga mine când sunt la discoteca la Caminul Cultural ca eu sparg 1000 de euro pe noapte si stiu sa ma distrez si beau sampanie de 100 de euro îl cunosc pe Sorin Copilu’ de Aur si pe Adrian Minune orice vreau eu îl obtin altu’ ca mine nu e sunt cautat de mafia interlopa pe motiv ca sunt frumos am har de la Dumnezeu am talent am valoare am spart norma la femei Hobbyuri sa le dau jet la dujmani sa stau pe messenger cu femeile si sa le vrajesc manelelele hainele de firma electrodinamica miscarii corpurilor solide în raport cu relativitatea timp-spatiu si echivalenta energie-masa Pre-interviu 1. Ce te motiveaza sa fii performant? Talentul. 2. Care ar fi jobul tau ideal? Boss cu norma întreaga si carte de munca. 3. Care este cea mai mare realizare a ta de pâna acum? Valoarea. 4. Cum te-ar caracteriza ultimul tau sef? M-ar caracteriza ca ar da totul sa fie macar pe jumatate ca mine. |
|
|
Adunatii Copaceni - Gathered Tree People
Afumati - Neversober Baicoi - Youball Buhusi - Boo Buzau - Really Fat Lip Calarasi - Silly-dressed Folks on Horses Ciorogarla - Nigger-River Constanta - The Steadiness Dor Marunt - Miniature Melancholy Husi - Shoo Navodari - Networkers Onesti - The Sincere Pitesti - Youdohide Satu-Mare - The Rather Roomy Rural Community Slatina - Slut Tina Slobozia - A Very Wrong Local Tradition Târgu Frumos - The Aesthetically Pleasing Bazaar Urlati - Gimme Some Noise Voluntari - Town of Unpaid Assistants |
Era un cocos si o pisica pe malul unui rau..
Si pisica se urca pe o placa sa treaca raul.. Cocosul nu s-a urcat.. Trece pisica trece.. Si se rastoarna placa.. Cocosul rade.. Concluzie : When there is a wet pussy there is a happy cock ! |
mesaj primit de la un prieten...offff:
X: salut...pune-ti filtru de aer sport.....ca rupe X: mi-am pus azi pe masina... X: are cu 7 cai in plus |
7 cai de la un filtru...
Sau e ca si discutia aia cu...6 cai, 2 cai frumosi :lol: |
omul chiar era serios
|
7 cai de la un filtru...poate are motor de 1000 cp! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning