![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Nu sunt fan muscle-car-urilor,desi detin 2,dar culoarea excelenta a machetei nu poate fi trecuta cu vederea,plus e un GMP,cei mai buni in acest domeniu,asadar felicitari pentru achizitie!:D
|
pai ce facem domnu' Andrei, am vorbit cu dumneata si ai zis ca nu-l prezinti azi.Vai vai...asta cred ca o fost un salariu si o prima de Craciun:lol:, glumesc fireste:razz:
Arata chiar bine.Culoarea imi place foarte mult si ii vine de minune.De detalii nu am ce sa mai zic, doar e GMP si se stieeee:dance: felicitari pentru achizitie domnu' si pentru poze care sunt foarte frumoase. |
Foarte frumoasa macheta, ai dat de gust:lol: Imi place foarte mult culoarea.
|
Cineva sa te opreasca... numai sa indrazneasca!
Superba macheta Chevrolet Camaro! Felicitari pt. prezentare, pt. poze, pt. achizitie. Culoarea si dunga aceea alba sunt super de efect. No.1 |
Quote:
Un singur lucru nu-mi place la ea: jantele...adica modelul de jante:-P |
Arata foarte bine . Mie imi plac pozele , si detaliile machetei ! Mie mi se pare ok pret/calitate :). Nu prea am vazut multe machete GMP , dar observ ca sunt lucrate bine! La mai mult :D
|
Ma bucur ca va place camaro. Ce-i drept de curand mi-am luat primul gmp si a fost printre putinele machete ce m-a facut sa ma uit mai urat la unele autoart-uri din colectie. Cu siguranta nu vor ramane doar 2 gmp-uri in colectie, dar inafara de cele 5 machete ce urmeaza sa vina, pana la finalul anului o sa fie o mica pauza.
|
Arata bestial,si culoarea ...arata excelent pe masina.pozele ..stii deja ce parere am.succes in continuare:D
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
BMW 323i (e21) - AutoArt 1:18
|
superba macheta,eu am avut una rosie adevarata,jar manca desi era cam obosita,dar am recarosat-o ,vorba vine, cu un 328 criminal adus din germania. vremuri de dupa lovitura de stat. insa are o mare problema ,consuma cat elefantul , in rest asa arata o masina in adevaratul sens al cuvantului. s-o stapanesti sanatos , sunt putin invidios.
|
Quote:
|
Detaliile sunt la ele acasa pe frumusetea asta alba..foarte grava macheta:!:
|
grava e putin spus:flamed: este un model grozav, trebuie sa pun si eu mana pe ea:yes:
niste poze afara ceva...:hahano: |
Super Bimaru! !
Stiu ca BMW 3.0 csi este realizat exceptional, 323i-u este facut la fel de bine? Nu prea imi dau seama de diferente de realizare din poze, aman doua imi par impecabile. In rest... eu te las sa iei o pauza cu achizitiile, o meriti. :evil_laug |
| All times are GMT +2. The time now is 08:18. |
- Copyright 2026 4Tuning