Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

Fauru_13_XWN 13-01-07 00:17

Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU

cite kg crezi ca va avea o fata de usa:-P :-P :-P
sint curios sa vad ce iese nu de alta da ce faci tu am vrut sa fac si eu .......da m-am lasat pagubas bafta

NightDevil 13-01-07 00:20

o sa ai de finisat la ele de o sa-ti iasa ochii din cap :)

Yackone 13-01-07 02:26

vad ca pana la urma te-ai descurcat si singur...sfat finisajul fa-l din mare cu un flex mic cu hartie abraziva granulatie de 60-80...dupa aceea il iei la mana 120-200...dupa aceea chituiete toti porii si toate imperfectiuniile si le finisezi cu 600-1000;) ....oricum multa multa bafta la finisat...;)

p.s: ti-o iesit o forma misto;)

B-69-TAU 13-01-07 14:23

11 Attachment(s)
progrese cu fetele de usi......

Un bou de vanzare 13-01-07 14:32

Quote:

Originally Posted by miniblu3 (Post 695780)
Scuze de off-topic...subscriu si eu contra lipsei de po****ritate a unor notiuni cum ar fi estetica uratului :D

eu zic sa facem un thread cu chestii d-astea docte sa aratam lumii de pe aici cat de culti si inteligenti suntem...k doar maretia sta in ceea ce stii nu in ceea ce detii, nu-i asa Dl. SGM?

ce ne intereseaza k suntem la topic de dacie ...cu munca asidua a unui om ...comentam banalitati irelevante..

apropo scz de "offtopic": bravo Tau tine-o tot asa...sper sa realizezi in timp ceea ce ti-ai propus...:twisted:

UniculSGM 13-01-07 15:11

Trebuia sa faci matrita pe o suprafata plana, pe care o finisai in prealabil. PAL-ul era bun, sau/si placi se spuma poliuretanica. Finisai matrita. Apoi din matrita, in functie de finisarea facuta, piesa iesea finisata in proportie de 95%.

Aveai avantajul ca nu munceai 2 saptamani sa finisezi ceea ce ai pozat tu (asta cu aparat pneumatic rotativ, daca nu mai mult), nu bagai chit cu kilogramul, si iti ramanea si matrita, din care puteai sa mai scoti alte piese pt viitorii doritori. Sfat din partea unuia care a lucrat cu fibra de sticla.

Pt un bou de vanzare, mersi pt compliment, stiu cateva lucruri, si nu detin foarte multe. Dar totusi pot spune ca sunt un om de cultura rara. Sunt tractorist si am o plantatie de Canabis. Nu multi au o cultura rara ca a mea.

B 89 WRC 13-01-07 15:17

sgm-ule ce ai ma cu baiatul te oftici ca se baga si el in seama

Bogyciu 14-01-07 09:28

Presupun ca ala e doar modelu pentru matritza pentru produsul finit (ati inteles voi)... Nu stiu ce sa zic da cred ca iese mult mai bine daca ii dai o forma cat mai buna la ce ai tu acolo, tragi o matritza dupa aia si apoi iti scoti niste fete de usi a-ntaia, subtzirele, usoare si super finisate. Multa munca in zadar daca pui alea pe usi... In plus poate mai faceai un ban acolo doritorilor de fete de usi a la TAU :D . Nu o lua in nume de rau, imi place ce faci tu da incearca si tu sati faci munca mai usoara (gandestete, prin absurd, intra un "tractorist" in tine, ca sunt multi slava Domnului si iti face usa varza, daca ai matritza intr-o seara-i gata alta fata, daca nu alte 2 sapt de munca)... Bafta in continuare! :peace:

Bogdan_ozzy 14-01-07 10:53

B-69-TAU? omule... sincer sa fiu nu mai am cuvinte doar cateva de lauda si te felicit pentru ceea ce ai facut si ce vei face in continuare!!! in sfarsit vad si eu un om care a inceput de jos ... si vrea sa ajunga cat mai sus!!! bravo tie ... si se vede ca iti iubesti masina!!! bravo te felicit inca o data!!!!! Respect B-69-TAU!!!

Most_Wanted 14-01-07 21:17

o sa te opresti vreodata sa bagi in ea?

B-83-DAC 14-01-07 21:47

:)))) cine se opreste uita-te mai bine la toti nebunii care FAC ceva si nu doar vb...crezi ca exista leac?

AAlpine1 15-01-07 11:04

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 696633)
Trebuia sa faci matrita pe o suprafata plana, pe care o finisai in prealabil. PAL-ul era bun, sau/si placi se spuma poliuretanica. Finisai matrita. Apoi din matrita, in functie de finisarea facuta, piesa iesea finisata in proportie de 95%.

Aveai avantajul ca nu munceai 2 saptamani sa finisezi ceea ce ai pozat tu (asta cu aparat pneumatic rotativ, daca nu mai mult), nu bagai chit cu kilogramul, si iti ramanea si matrita, din care puteai sa mai scoti alte piese pt viitorii doritori. Sfat din partea unuia care a lucrat cu fibra de sticla.

Pt un bou de vanzare, mersi pt compliment, stiu cateva lucruri, si nu detin foarte multe. Dar totusi pot spune ca sunt un om de cultura rara. Sunt tractorist si am o plantatie de Canabis. Nu multi au o cultura rara ca a mea.

raule .........

Un bou de vanzare 15-01-07 11:39

Quote:

ai o cultura rara de vanitate si orgoliu si fudulie..aici cred k intr-adevar detii suprematia..

te pup

B-69-TAU 15-01-07 20:08

Quote:

stii ceva... inainte sa ma apuc de fetele de usi am intrebat daca stie cineva sa ma indrume ca nu am nici o idee in asta, iar acum te-ai trezit sa ma critici in ceea ce am facut? pardon... sa inteleg ca esti precum "viteazul dupa razboi"? asa ca daca nu ai fost instare sa imi dai un sfat atunci cand am avut nevoie nu te mai osteni acum... ma descurc eu asa cum am facut-o de obicei... saptamana viitoare sunt gata... vopsite+aerograf......

UniculSGM 15-01-07 20:23

Ai nr meu de tel,ai id-ul de mesenger, ma poti intreba oricand. Nu urmaresc mereu topicul asta, deci nu am de unde sa stiu ce vrei tu sa faci, sau ce idei crete ai. Cel mai usor e sa ma intrebi personal. Solutii se gasesc.

Nu te-am criticat, te-am sfatuit. Parese ca ai inteles gresit, poate nu am fost destul de clar in exprimare.

Normal ca merge si cum ai facut tu, atata timp cat se ajunge la acelasi rezultat bun sau prost. Numai ca muncesti mai mult. Nu esti eficient.

Un proverb in incheire : Merge si cu ziar, dar e mai bine cu hartie ingienica ! Cu toate ca ajungi la acelasi rezultat, daca te stergi bine !

All times are GMT +2. The time now is 16:14.

- Copyright 2026 4Tuning