![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
Nu mai sunt emotionat de primul sarut de muuuuuuuuuuult timp.
Prime saruturi am avut ... dar au fost si ultimele in acea relatie. ;) Bored of them. |
Barbatii nu mai vor sa fie tratati ca niste obiecte sexuale!!! huooo
:)))) |
Eu vreau sa fiu tratat ca orice ... in afara de prost ... sau "cute guy" fara acel "ceva".
So ... domnisoarelor ... use me! :D |
mai, tu trebuie sa fi in aceeasi tabara cu mine :))
|
Quote:
Dar oricum...eu zic ca te descurci ca baiat daca e vorba sa faci o declaratie.Nu e chiar asa de greu. |
Quote:
Tu ai dreptatea...e cam complicat in ziua de astazi sa multumesti o fata,..trebuie sa le cam ai pe toate;) insa cred ca cel mai important e sa fii calculat..in sensu ca daca stai si te gandesti in timp ce vb cu ea"sunt prea serios,hai sa rad un pic" sau invers e cam aiurea...cel mai oke e sa fii tu insuti insa totul cu o limita sa nu o dai in extreme... |
Quote:
|
Cel mai oke e sa existe balanta aia de partea amandurora cum ai zis si tu... atunci totul poate decurge fain frumos;)
Nu a mai agatat nimeni pe aici ceva "nou":?: :lol: :lol: |
Eu nu ... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
eu.. nu spun, :-P :-P
dar dupa un raspuns.. negativ urmeaza ar trebui unul pozitiv..:rolleyes2 Trebuie sa fi tu insuti, te place e ok.NU te place e alt ok, cert e sa nu joci altceva, asa o sa fie mai greu ...ai fost ce a vrut dar.. pentru tine a fost un rol si asta nu e bine, Eu sunt mereu..aceelasi ...;) |
Quote:
|
sa ai rabdare, intr-adevar, si sa nu te opresti la prima tipa care te baga in seama/se culca cu tine/ iti promite ca e numai a ta/etc, ci trebuie sa cauti pana simti tu ca EA e cea pe care o cauti....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:58. |
- Copyright 2026 4Tuning