![]() |
Re: discutii Satu Mare
Concediu de odihna ;)
|
glumesti, sau vb serios?????...sau ce sa intelegem din mesaju tau??????:shock: :shock: :shock:
|
Quote:
|
ceao szambi77 am incercat sa merg vineri da nu am putut am pus baza pe invatzat .... dar fara rost :( am picat.. dar in fine nu e sfarsitu lumii :)) si ne vedem la sfarsitu saptamanii :) acum promit
|
Quote:
|
Cine vine la Cluj ???
Pt. cine nu stie, Sambata va avera loc la cj tuning-show pe aeroport si eu sunt de parerea ca, daca ei au binevoit sa ne onoreze cu prezenta la Auto-Tuning Show 1 Satu Mare, ar fi frumos din partea noastra sa mergem si noi ! Eu ma duc la Cj de azi. Am inteles de la Bobo ca si el merge sa expuna Polo-ul iar cu el merge si Nicu (Veveve). Propun ca cei care vin sa se intalneasca acolo, in acest sens (pt. cei care doresc sa vina) sa-mi dea un telefon pt. a ne putea intalni la fatza locului (0740.902.496) Va multumesc ! |
maine 6 oct 2007 ?
daca da dati mai multe detalii |
ar fi fain intradevar sa mergem cat mai multi din satu mare.....k si ei ne-au onorat cu prezenta la satu mare....
|
Salutare, pagina "oficiala" a evenimentului este pe www.koracing.ro. eu nu stiu dacă pot merge, sunt singur mâine la firmă. Dar intr-adevăr ar fi frumos să le onorăm pe colegii noştri cu prezenţa.
|
Super :) Astazi ma duc in cluj si raman pana duminica. Atunci ne intalnim la show ;)
|
salut baieti sunt nou pe forum si asi avea nevoie de ajutorul vosru!!
|
si cu ce te putem ajuta? Bine ai venit!!!
|
as avea nevoie de suspensi sport pt.bmw e30 323i,la pret bun,e bun si secand daca sant in stare buna
|
Quote:
|
mersi mult gergo!!!!dar nu sti sa-mi spui un pret"aprogsimativ"cat mar costa 4telescoape cu arcuri!!??
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning