Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

micut_zu 06-04-10 19:04

Re: Accidente in Bacău

Da e cordoba,pacat de masina,acuma nici nu iti mai vine sa iesi pe strada la ce soferi sunt!

idmobb 07-04-10 10:14

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 3251506)
Omu' vroia IBIZA

:)))

Ce nr. avea loganul?

YOKO28 07-04-10 16:17

Quote:

Originally Posted by idmobb (Post 3254612)
:)))

Ce nr. avea loganul?

avea nr de BV dar nu am dat importanta la tot numaru de inmatriculare. am inteles ca soferul sta pe linga cateaua lesinata ;)

D0ryN 07-04-10 18:31

Vecinu' meu :lol: nu'l cunosc, nu'i din zona

dragongc 07-04-10 18:45

Quote:

Originally Posted by micut_zu (Post 3252770)
Da e cordoba,pacat de masina,acuma nici nu iti mai vine sa iesi pe strada la ce soferi sunt!

Problema e ca si daca nu iesi, "meseriasii" se pricep sa se infiga nasol si in masinile parcate...
Eu am patit asa in 2006, imi luasem masina nou-nouta de vreo 3 saptamani si am gasit-o cu aripa stanga fatza sifonata, in parcare. Noroc de CASCO, dar tot m-a deranjat faza...

dragongc 09-04-10 12:06

1 Attachment(s)
Accident la intersectia Buciumului cu Primaverii, 9 aprilie, ora 11.30. Patru raniti, un Logan rasturnat.
Detalii si foto, aici.

madalyn 09-04-10 16:12

e cu probleme intersectia aia ....sau produs multe accidente acolo....cu ce masina sa lovit loganu ?

Bmw_Rulllzzz 09-04-10 16:30

am citit acolo ca cica s-a lovit cu un seat vario. am cautat pe google si arata cordoba.

dragongc 09-04-10 21:15

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 3262163)
am citit acolo ca cica s-a lovit cu un seat vario. am cautat pe google si arata cordoba.

Era Cordoba Vario, probabil. Eu am vazut doar Vario, pe spatele masinii. Si nu ma pricep la Seaturi...

Bmw_Rulllzzz 11-04-10 11:43

cu accidentul de aseara de pe milcov nu are nimeni poze? urat tare de tot...

sageata 11-04-10 11:52

:lol::lol::lol:poate poti face tu cand ajungi pe acolo. n-ai telefon cu camera?:lol::lol::lol:

D0ryN 11-04-10 11:58

Soferul care a cauzat accidentul (Jakota) a intrat cica pe contrasens si a izbit frontal o Dacie cauzand conducatorului rani destul de grave
Cica soferul BMWului (pisica 316) este arestat.
A mai fost un accident asemanator in familia lor acum 2 ani din care a rezultat tot o pisica coupe praf

Bmw_Rulllzzz 11-04-10 12:28

eu am facut vreo 2 poze aseara dar era intuneric si nu sunt prea ok. in plus n-am cum sa le descarc deocamdata. pisica de aseara nu era coupe. iar cei din dacie am auzit ca toti au ajuns la spital in stare destul de grava.

sageata 11-04-10 19:53

uite ca am gasit eu ceva:

http://www.contrasens.com/2010/04/11...html#more-9895

D0ryN 12-04-10 19:35

In legatura cu accidentul de pe Milcov. Si ceva poze

"De vina a fost soferul BMW-ului care, dupa ce a baut, s-a urcat la volan si s-a izbit frontal de o Dacie care circula regulamentar. Conducatorul BMW-ului avea alcoolemie de 0,74 mg/l. Exista mai multe versiuni privind imprejurarile in care s-a produs accidentul. Multi sustin ca BMW-ul se afla in depasire si nu a mai avut timp sa franeze, unii zic ca ocolea gropile, altii ca a pierdut controlul volanului. Toate aceste supozitii sunt false. Am aflat ce s-a intamplat cu adevarat acolo, din doua surse.

Soferul avea antecedente. Mai are inca un dosar pentru alt accident grav pe care l-a provocat, n-am inteles exact despre ce era vorba. Sambata, soferul a baut si apoi s-a urcat in masina. Alcoolul a pus stapanire pe el si l-a impins sa dea o tura prin oras cu masina. Nu oricum, ci in viteza (80-90 km/h). Pe Milcov l-a apucat nebunia si a oprit masina in mijlocul strazii, pe contrasens. Din sensul opus venea Dacia de care avea sa se izbeasca. In mintea lui credea ca strada ii apartine si ca trebuie ca soferul Daciei sa o paraseasca. A apasat pe acceleratie si nu s-a oprit decat atunci cand s-a ciocnit de Dacie."

All times are GMT +2. The time now is 01:49.

- Copyright 2026 4Tuning