![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Mercede Benz R-Class transoformat de Alpine intr-un demo car audio.
Alte detalii uite aici: http://www.alpine-europe.com/index.p...us_imprint_rls |
Prima masina seamana infiorator de mult cu Maybach Exelero :)
Crys, a fost tare in seara asta :))) |
aaaaaaaaa...stii cum arata "Cristinutza" pe partea dreapta? Nu vrei sa stii...Plina de noroi si mazga!!!!!!!!!!!!! Mi`e ciuda :D Da a meritat..stai sa vezi ce stie pe zapada!
|
Hehe salutare lume :D ce mai faceti ce mai ziceti? Long time no see :sad: ceva noutati in 4tuningu iesean?8)
PS: Crys poate iesim si noi la o bere ceva:lol: |
Daca mai claxonezi in halu ala de ma sperii...NU! :D
|
ok nu voi mai claxona... dar voi da peste tine:lol: :lol:
lasa si tu un id pe PM sa vorbim si zi unde si cand se mai fac intalnirile, daca se mai fac. |
Quote:
|
A inceput sa ninga fratilor.... uuuuuraaaaaaaaaa:lol: :lol: Care iesa diseara la un "snow fun":twisted: ???
|
Unde snow fun? Unde ca e plina parcarea de ciment si betoane...No drift tonight ! Poate doar pe Bucium unde e destula zapada!
|
snow fun unde?ca sa cam dus zapada.....yo nici macar nu mai am ce conduce...:sad:
|
Da... aveti dreptate. Nu tine vremea cu noi deloc:sad: Totusi poate da Domnu sa fie oleak de zapada, sa ne jucam si noi. Asteptam un an pt asta:-)
Ai dreptate Cristi, cu fortusu s-a cam dus la vale..... am fost eu pe acolo si am vazut ca au pus niste bare plus gardieni care patruleaza... Alte sugestii de locuri pt ceva fun?:lol: |
Capat CuG....langa poarta 3 Fortus..eu acolo mai merg....sau chiar in fatza blocului...ca nu ma prinde nimeni :D
|
A inceput sa ninga iar:lol: . Apropo Cristi, imi esti dator cu niste filme8) , daca mai tii minte. Doua de la fortus odata un drag cu MAF si altu cu doughnuts. Cand mi le poti da? Sa nu zici ca nu le mai ai:x
|
Veniti la popas... e destula zapada=)) si garda deloc... numa ca nu prea se gaseste spatiu ca in parcari ...:D oricum eu ma descurc...:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning