![]() |
Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti
Quote:
|
cand se stabileste o intrevedeala ceva va rog sa-mi dati un sms mms abs srs ceva :lol:
anu asta sper sa ma joc si eu la grupa mica :oops: |
Quote:
Sa inteleg ca tu vei pilota bestia fumegacioasa? :))) Vrei soft??? :lol::lol::lol: |
Quote:
si da eu voi pilota fumigena ,va fi masina mea. |
Quote:
trezeste-te nu in filmul asta poate in alt film |
think outside the box ;)
vom vedea ce ne rezerva 2011 ! Ca fapt divers... daca ma luam dupa gura lumii... nu ajungeam nici la jumatate cu masina fata de starea de acum :-) hai sa aruncam cu vorbe dupa ce esueaza planul ;) |
Quote:
cum viseaza si taz la un diesel de 12 sec e f greu baieti treziti-va sa scoti 10 sec nu e asa usor |
nu am insinuat 10 ... ! am dat exemplu ca s epoate ca un diesel sa mearga tare !
si 2 . Targetu de anu asta este 12.xx sec ! Ma repet inca o data ! Arunci cu vorbe dupa ce nu iese treaba nu inainte .... nu ai de unde sa stii ce si cum se poate face ;) |
Quote:
pana la urma sa citez un nebun dupa forum ''sa vedem,a zis orbu' '' si ca sa nu se spuna ca aruncam cu vorbe doar iti spun doar atat:cai 200+ greutate 700kg... fa si tu un calcul matematic si teoretic vezi unde ajungi... ;) si nu e un vis,motorul exista si masina[coaja] la fel.....deci este un vis realizabil. |
cuplu 450nm :lol:
|
Quote:
|
s-a unflat taratza in voi rau de tot vad :rolleyes2
|
Quote:
nebune stiu ce fel de om esti si mai stiu ca niciodata nu ai fost invidios,din contra,ai ajutat mult. multumim oricum... |
Quote:
nu te inteleg deloc.... |
Ia uite ia ce limbarita au oamenii :lol:
Cel mai bine e sa taci si sa faci,spun asta fiindca uneori socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ...sunt sanse ca motorina aia sa aiba niscaiva benzina in ea si se prajeste un piston,ce te faci atunci cu 200 de cai? :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning