Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

Al3xxx 03-10-07 13:21

Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau

ne intalnim azi pe la 8 sa mai vb de una de alta ?
sa vedem cine merge si la buzau ?

Alex69 03-10-07 13:25

azi merg totzi si sambata nimeni :)

silviu_tun 03-10-07 13:42

spuneti-mi si mie ce puteti face pe acea pista?
eu mai mult dacat un concurs de indemanare sau care scoate cei mai buni timpi pe circuit ae unul nu vad ce se poate face acolo.
ca sa o faceti pe 18 mie mi se pare imposibil.
eu cu ZZ stiu cat s-a muncit anul trecut numai pt o intalnire mai ales pt organizarea unei curse s-au ce vreti sa faceti
nu vreau sa va descurajez dar mi se pare prea putin timp pt a organiza asa ceva

Alex69 03-10-07 14:02

:idea: Asta asa e. E timpul scurt pana pe 18 nov. Dar daca ne punem pe munca putem scoate ceva destul de bun. Si daca ne facem un obicei din asta, cum ar trebui, nu vad d c la anul sa nu fie mult mai tare si tot asa. E multa munca dar fara munca nu se poate.

P.S. : Numai sa nu apara vorbe ca nush care munceste mai putin ca altul sau chestii din astea de copii.

Pana una alta nu ar fi rau ca deseara sa vina lumea sa vedem ce avem de facut !!!

Al3xxx 03-10-07 14:33

Quote:

Originally Posted by silviu_tun (Post 1130953)
eu mai mult dacat un concurs de indemanare sau care scoate cei mai buni timpi pe circuit ae unul nu vad ce se poate face acolo.
eu cu ZZ stiu cat s-a muncit anul trecut numai pt o intalnire mai ales pt organizarea unei curse s-au ce vreti sa faceti

nu facem luna asta pt ca nu este timp ... luna viitoare ...
si folosim parcarea de tiruri ...nu pista pt ca nu prea avem ce face pe pista si nu prea se risca nimeni in caz de vreo problema

Alex69 03-10-07 14:54

important e sa ne sustinem noi intre noi. ca daca apar probleme de la noi se duce de rapa totul!

Bmw_Rulllzzz 03-10-07 17:38

in seara asta? unde? la ce ora?

Alex69 03-10-07 17:44

la ora opt fix la bahia. sa vii singur ca cine stie :)))))))

aaaaa si nu cumpar zafira de la tine ca eshti urat
======================
aaa, si nu mai fa postari duble, mai ales cand esti offtopic-aleks

Bmw_Rulllzzz 03-10-07 21:02

la ora 20:00 ??? :lol: deja a trecut :D
zafira.....tu ai sta lejer in ea ;) sper ca mi-ai adus "aia"

Spillner 03-10-07 22:55

Trebuie sa mergem acolo si sa facem cateva probe sa vedem daca este loc suficient.Nu stiu daca ei ne pot spune ce distanta are parcarea(cat pe cat).Speram sa ne ajute oricine poate atat si cum poate...

Alex69 03-10-07 23:36

Spillner, am fost noi acolo si parcarea are aproape 10.000 pm (zece mii). Deci loc ar fi. Numa ca azi, la opt, din cati s-au anuntat ca vin au venit doar YNA, Al3ex si eu. Mai pe la noua a venit si ALN. Astia am fost totzi. Ca sa mearga treaba trebe sa ne adunam ca asa mai bine ne lasam. Ne-am interesat deja de promotional, am vb cu diversi, poate o sa vina si niste drifteri profesionisti, am facut multe telefoane. Dar daca nu se baga nimeni... degeaba

Al3xxx 03-10-07 23:42

Quote:

Originally Posted by silviu_tun (Post 1130953)

mai silviu tocmai da asta eu v-am intrebat si la iasi cand am fost daca facem sau nu ceva la Bacau pt ca voi ati facut o intalnire anul trecut si aveti ceva experienta...
acum nu mai este domeniu public ci privat si numai trebuiesc autorizatii sau cine stie ce chestii
si ar fi bine daca neam intalni sa punem la cale unele lucruri pt ca am vrea sa facem cu toti ceva nu 1 munceste si restu ... cum s-a intamplat cu zoz anu trecut

Alex69 03-10-07 23:48

lasa ma grasule ca om face-o noi si pe asta. cine vine vine cine nu nu. e intalnirea de la bacau nu e a lui x sau y

aaaaaaaaa!!!! inca ceva! o sa fie prima sau a doua editie ?!
======================
iar dubla postare....-aleks

Shorty 04-10-07 08:36

Quote:

Originally Posted by Alex69 (Post 1131767)
aaaaaaaaa!!!! inca ceva! o sa fie prima sau a doua editie ?!

pai daca luam in calcul si adunarea de anul trecut ar trebui sa fie a 2 a.si daca o sa reusim sa rezolvam pentru 18 noiembrie e si mai bine ca sa fie in legatura cu cea de anul trecut.

imi cer scuze ca nu am ajuns si eu la intalnire dar am lucrat peste program.

Cristy_mat 04-10-07 08:41

Quote:

Originally Posted by Alex69 (Post 1131748)
Spillner, am fost noi acolo si parcarea are aproape 10.000 pm (zece mii). Deci loc ar fi. Numa ca azi, la opt, din cati s-au anuntat ca vin au venit doar YNA, Al3ex si eu. Mai pe la noua a venit si ALN. Astia am fost totzi. Ca sa mearga treaba trebe sa ne adunam ca asa mai bine ne lasam. Ne-am interesat deja de promotional, am vb cu diversi, poate o sa vina si niste drifteri profesionisti, am facut multe telefoane. Dar daca nu se baga nimeni... degeaba

si parca eram si eu pe acolo.
daca se tin baietii de treaba si vin cum au venit si aseara o sa iasa....un nimic!!!

haideti oleaca, vreti intalniri, adunari,sa facem clubul nostru, dar cand vine vb de intalnire si de vb despre...nu vine nimeni.
inteleg ca nu prea este timp dar totusi daca vreti se gaseste

eu zic ca in ritmul asta nu prea o sa ajungem noi nicaieri

p.s. ma uitam la cei de la piatra si acolo era ceva miscare, ar trebui sa luam ex

All times are GMT +2. The time now is 04:41.

- Copyright 2026 4Tuning