![]() |
Re: E30 - BH-04-ARO ///M5 Power + NX
antigelu ii tot timpu in masina......in legatura cu vopseaua.......trebe curatat prin suflare cu nisip si vopsit cu fuller care rezista la temperatura mare
dupa aia cu vopsea normala numa iarna e problema cu el ca e prea mare diferenta de temperatura si dupa un timp crapa vopseaua orice faci DOMY_m3 |
am urmarit aproape tot thred`ul dedicat masinii, o stiam de mai mult timp dar abia acum am avut timp sa citesc mai multe despre ea, aparitii in reviste de specialitate, legale pe hungaroring, etc. O masina care are o istorioara a ei, nu imi ramane decat sa iti zic si eu "felicitari pt efortul depus domy".
|
Merci de raspuns, in sfarsit cineva care imi raspunde la intrebarea cu vopseaua :-).
Poate te bag si eu in lista de messenger daca ai placerea sa ai in lista e30-ari:-) Bafta in continuare |
5 Attachment(s)
a primit ursu de craciun niste frane ventilate si perforate de 315 mm diametru
|
felicitari pentru locul 5 in clasamentul RWD ! 12.82, cu siguranta anul nou va aduce secunde in minus :) Felicitari
|
Doamne ce bavareza frumoasa :X
|
3 Attachment(s)
vand discuri frana zimermann ventilate si perforate(ce au fost inainte pe ARO)
2700 km am facut impreuna cu placute feroddo premium am luat discurile cu 180 euro si placutele 2 mil 200.....acuma le dau impreuna cu 100 de euro nr de tel. 0746-177770 |
Quote:
Spune-mi si mie, te rog, cat au costat franele ( sunt discuri de M5 ? ) . Trebuie facuta vreo modificare la sistemul de franare ? Multumesc ! |
cam ciudate frinele, o frina "buna" costa de la 2000 euro in sus !
:rolleyes2 |
Quote:
adaptor,etriere,discuri noi si placute noi pot sa dau la 800 euro si montaj gratuit daca vrei |
Quote:
|
Quote:
bun raspuns !!! Domy - felicitari pt urs !!! |
felicitari pt garaj,visul oricaruia;)
|
domy te'am vazut duminica la arad :D ai facut ceva spectacol 8) iar despre urs la fel cum zic si ceilalti baieti :D felicitari pentru el:!:
|
Prin cate transformari a trecut ursul din 2005 pana azi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning