![]() |
|
Re: hmm.. what's up Doc?
3 Attachment(s)
Quote:
Welcome back^^ ON : Radule e simplu ..nu cauti respect , nu vei fi respectat. Nimeni nu s-a nascut invatat , toti trebuie sa invatam de la cineva dar trebuie sa fi mai bland , noi nu eram asa cu tine .. am sarit toti sa te ajutam. Pun pariu toti care te-am ajutat ..eu te-am ajutat cu grafica in schimb cred ca , acum tu ai putea sa ma inveti o gramada de chestii , toti care te-am ajutat ...am facut-o pentru ca ne doream sa faci masini "frumoase".Pana la urma fiecare face masinile cum vrea este doar un joc , nimeni nu merita sa fie criticat atat de dur , in viitor va invata el sa le faca. Repet , nimeni nu s-a nascut invatat! Toti am invatat de la cineva.. Cand eram la inceput , eram tot ca bobi_racers , dar am avut prieteni buni care m-au invatat pas cu pas ce trebuie facut. Toti am invatat de la cineva .. Forumul o ia razna .. Mai tineti minte , era o vreme cand ne ajutam intre noi cu orice! Fiecare comenta masina celuilalt si il ajuta cu sfaturi , acum unde sunt acele vremuri? https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.../page-484.html Am mai gasit ceva prin pc .. |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
4 Attachment(s)
mai fac si eu inca o incercare...
(2 ore jumate...) :D |
Quote:
Macar daca faceai jantele negre si masina rosie.:rolleyes2 |
Andy , mie imi place ;) .
|
@sYdaniel. Mersi:) fain VW-ul
@Cred. Inca invat,mersii de opinie totusi |
Quote:
|
3 Attachment(s)
o Honda Civic :D
|
Equinoxule ce fatarnic esti ... ce zici pe mess e in contrast cu ce zici aici :rolleyes2
|
https://i.imgur.com/aVZgT.gif
@Andy: Rotile pe fata sunt cam bagate inauntru, si cred ca arata mai bine cu toate rotile in aceeasi culoare.In rest, frumos @Ionut.Alex: Imi place! |
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
Am o problema. Adica, vreau ADJUSTABLE ENGINE SCRIPTS dar a murit link-ul. Are cineva dintre voi asta?
|
3 Attachment(s)
Radu.Cainamisir-Incearca sa nu mai critici...in schimb ajuta lumea sa inteleaga:???:
Dary762-Nebuneala acolo...dar jante JDM?:lol: Andy007-Masina in sine e foarte ok si chiar imi place...poate culoarea e putin prea mult dar merge, in schimb jantele...incearca pe 17 ori pe 18...sunt MULT prea mari! Cred-Fiecare cum poate...nu toti suntem talent ca tine:???: ionut.alex63-Super faina combinatia de culoare si jante...ala din masina esti tu?>:lol: Balint-Ala e mic?:lol: Nu am mai postat de ceva timp aici...si am zis sa revin cu ceva Detroit Muscle! |
ok,multumesc tuturor pentru pareri si sfaturi!
momentan nu sunt in masura sa comentez nici o masina deci..:( |
KidForDrift - Ai ceva in potriva ca mi-am exprimat parerea ? Vrei sa ma repet in legatura cu masinile mele si grafica mea?:rolleyes2
:???: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning