![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
asa e poza;)
|
y2ki, intai uite-te la masinile tale. la BMW ai o culoare de ma dor ochii si la dacie nu prea ai modificari + de asta , la roata spate se mai vede backgroundu' de la coborarea masinii...mai studiaza,tutoriale...una alta, mai fa masini si sa vedem urmatoarea masina sper sa fie cat de cat okay..chiar astept sa faci o masina la care sa lucrezi mai mult de 1 ora ;)
|
2 Attachment(s)
prima oara cand am pus fibra de carbon deci....
|
Culoarea fustei fata si a pragului e prea saturata, la prag iese in exterior culoarea rosu. Sigla ai scos-o ft prost, nu are cum sa se vada negru... masina aia are un motor... puteai sa pui o plasa ;). Jantele au nevoie de o nuanta mai calda. La prag ai pus umbra peste cauciuc. Fibra de carbon nu pare sa aiba legatura cu masina ( nu respecta nicio umbra, reflexie, forma ). Keep it up.
PS : Nu mai exista regula cu o masina pe zi ? |
2 Attachment(s)
Scirocco
- cu multumirile de rigoare pentru indrumari CMD - astept pareri, sfaturi, indrumari |
arata bine ca si design totusi bara nu e centrata foarte bine si iti strica putin masina
|
2 Attachment(s)
astept pareri :)
|
2 Attachment(s)
Tentativa de carbon 8)
|
2 Attachment(s)
Opel Astra Summer Car
-astept pareri si opinii :D |
idee in sine e amuzanta si forma destul de ciudata dar pt faptul in care e realizata felicitari;)...revin si eu cu inca o lucrare astept pareri dar va rog critici de la cei care sunt mai buni ca mine nu dau cu negru peste semn si zik k e VT....
|
2 Attachment(s)
imaginile
|
Quote:
|
Foarte reusit carbonul ,Rares daca ai timp nu faci si un tutorial daca vrei bineinteles.
|
le-am facut cu photoshop:)
|
2 Attachment(s)
Un Audi s5 pareri/critici :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning