![]() |
Re: Comentarii lucrari!
bv gabi...e bine k in sfarsit cineva face ceva....dar poaet ca ar fi bine ca si cei care ink nu sunt in vitual tuning sa pateasca ceva....macar un warn....
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
spuneti-mi si mie ce parere aveti despre pozele facutede mn ..
ps...aia roz e chiar urat facuta...si am pus decat un singur far ca nu aveam timp.. |
*mondeo - spoilerele blurry ... jantele prea luminate ... selectii strambe la innegritu geamurilor ... pragu nu are aceeasi culoare cu masina ...
*opel - liminile aprinse sunt ireale ... |
2 Attachment(s)
Comment please
|
linia usii nu mai e continua unde ai scos manreu ... janta spate mi se pare cam stramba ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
aaaa... cel care a facut tutorialul s-a luat de pe masina ta :lol: |
2 Attachment(s)
da....ultima lucrare dupa 1 lunga perioada d pauza :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ultima mea lucrare :D
|
ms mult fratzioru` gabi!;)
|
oxide-masina arata destul de ciudat in backgound.....
|
*Oxide - ce sunt chestiile alea care se vad la tine prin gurile mici de aerisire dp spoiler ??? ... farurile puse pe caroserie nu au aceeasi forma ... adik la cel apropiat linia capotei ajunge undeva pe la un sfert din latimea lui ... pe cand la cel departat linia capotei se prelungeste cu partea laterala a farului ...
*Nubyan - cam multe vyniluri ... spoileru spate e de proasta calitate ... |
asa e bgd (nubyan)....trebuia sa pui un spoiler imens...de nissan 350......parerea mea e ca a iesit misto, mai putin la gume.....
probabil ca mie imi place asa mult ca e a mea....:P |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Honda Civic (facuta in timpu' unor dureri de stomac inimaginabil de nasoale)
|
2 Attachment(s)
Am revenit si io cu o masina, dupa o pauza un pik cam mare in care nu am facut nimik:-)
|
Gabi=> eleronul parca pluteste...nu este sustinut d nimik
Speed=> nu vad nici o gresala |
*Gabi - pragu in dreptu aerisirii e cam blurry ... trebuia sa "anulezi" tenta aia de albastru dp faruri ... eleron fara sustinere ...
*-_Speed_-* - nu ai greseli ... |
@gabi - mistoaca dar de la dureri probabil ai omis ceva...aerisirea e cam ireala..mai trebuia un pic lucrata...in rest arta si presizie ;)
@*-Speed-* - man nu prea ai greseli doar ca ai putin tuning si nu prea ai ce comenta...mai lucreaza o leaca la el si sa vedem ce iese ;) |
2 Attachment(s)
new ride! comments please!
|
janta fata e cam blurry si la eleronul portbagajului se vad niste urme cam ciudate(cred ca ai incercat sa stergi sigla) in rest e destul de bine si cam putin tuning
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
parchez si eu pe aici....;) hmmm am pierdut spoiler`ul??:oops:
|
Quote:
|
mah...care e faza cu blurry...ca toti ziceti cuv asta ? adik incetzat sau ce ?
|
Quote:
|
*Reme - cam mare contrastu la jante ... reflexia dp asfalt mie unu mi se pare ireala ...
*t1grul - inbinarea celor doua parti din masca nu ti-a iesit prea bine ... ai selectii strambe ... pe spoiler se vad niste pete (la imbinari akolo) ... iar reflexia ar fi treb sa fie continua (aia alba de la muchii care in original se vede doar sub faruri) ... ai folosit cam multa umbra pe laterale ... dp ce masina ai luat intercooleru ala ca dupe umbra din partea superioara mi se pare ca l-am vazut pe un golf facut de tng (scuze dak ma insel) ... |
Quote:
ms pt comentarii |
1 Attachment(s)
Dacia Nova MkE Stage 1
|
heheee :) look who`s back...:) welcome back! masina arata ok...la desen pe lateral ii trebuia opacity mai mic poate :) in res e ok :)
|
*t1grul - dapz am vzt ... scuze ink odata ...
*GolfTuning - ai doar o oglinda ... stergatorul mi se pare ireal ... reflexiile de pe geam sunt ireale (geamurile tale sunt prea albicioase) ... masina trebuia sa aiba si ea o tenta galbuie la fel cum o are backgroundu ... umbra de sub masina e ciudata in partea laterala ... |
tnx ;) asteptam si ... greseli.. pt ca sunt ... nu am mai lucrat de mult si daia .. ;) tnx
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning