Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

79BYG 01-12-09 16:17

Re: Constanta - Accidente

Quote:

Originally Posted by Sor3L (Post 2852482)
Taximetristi jegosi si asa la dacia si pe la toate cluburile e full de "smecherii" de ale lor taie linia parcati pe contrasens zici ca e orasu lor ..... poate mai invata si ei din fazele astea mai vad si ei cum le mierlesc colegii se cumintesc si ei...dar nu cred ca prea curand.....

n-ai sa vezi taximetristi civilizati .... nicaieri in Romania

aikman 01-12-09 16:19

pacat de ei ... au murit tineri asa ... si taximetristu era om si el

DaddY' 01-12-09 16:48

soferul taxiului a fost vinovat ... a vrut sa intoarca pe linia continua fara sa se asigura ... a fost impact frontal ... sa rasturnat si a ajuns in cel de'al 2'lea taxi parcat ... azi dim a murit si fata care statea in spate ... cam atat am aflat si eu de la un redactor cuget liber ...

Psycho 01-12-09 17:39

dumnezeu sa il ierte , dar va trece multa apa pe dunare pana cand va disparea prioritatea de taximetrist !

eu ma uit la jegosii astia care stau in curba de la city , cat mi-as dorii sa vina unu cu o raba odata fara frane sa se opreasca in ei , Doamne Ajuta

79BYG 01-12-09 18:08

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2852759)
dumnezeu sa il ierte , dar va trece multa apa pe dunare pana cand va disparea prioritatea de taximetrist !

eu ma uit la jegosii astia care stau in curba de la city , cat mi-as dorii sa vina unu cu o raba odata fara frane sa se opreasca in ei , Doamne Ajuta

aceleasi ganduri de bine .. cu privire la curba de la city ....

pigoo 01-12-09 18:14

idem , si cei ce stau in fata cluburilor pe 2-3 randuri de ocupa toate benzile !

Psycho 01-12-09 21:31

Accident in fata la IDU

Motor vs Range Rover

79BYG 01-12-09 21:58

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2853522)
Accident in fata la IDU

Motor vs Range Rover

oase rupte ceva ???

xcs 02-12-09 00:19

motoru` era rupt in 3 :-s si a daramat 2 metrii de gard din fata de la IDU

CT-87-BGN 02-12-09 01:36

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2852759)

+1

Eu visam de mult timp un tir cu limitarea scoasa, cu un motor smecher, care sa prinda vreo 180 km/h si sa vina fara frana de pe tomis dinspre OMV exact cum a venit Q7 si sa-i mature pe toti...dar nu pe banda a3a...ci pe banda a2a sau chiar pe banda 1 sa-i mature pe toti...

Insa aici din pacate a fost un Q7, nu un tir, si au murit oameni nevinovati...

Mi-as cumpara un Hummer H1 sa-i sudez o bucata de shina de cale ferata in bot in loc de bara de protectie iar cand imi taie cineva fata...soarta...ma fac k n-am frane ;) (zic Hummer H1 pentru ca n-ai voie cu tiru prin oras ;) )

79BYG 02-12-09 08:26

Quote:

Originally Posted by CT-87-BGN (Post 2854093)
+1

Eu visam de mult timp un tir cu limitarea scoasa, cu un motor smecher, care sa prinda vreo 180 km/h si sa vina fara frana de pe tomis dinspre OMV exact cum a venit Q7 si sa-i mature pe toti...dar nu pe banda a3a...ci pe banda a2a sau chiar pe banda 1 sa-i mature pe toti...

Insa aici din pacate a fost un Q7, nu un tir, si au murit oameni nevinovati...

Mi-as cumpara un Hummer H1 sa-i sudez o bucata de shina de cale ferata in bot in loc de bara de protectie iar cand imi taie cineva fata...soarta...ma fac k n-am frane ;) (zic Hummer H1 pentru ca n-ai voie cu tiru prin oras ;) )

Cumetre esti sadic rau de tot ... sau te-au inebunit filmele de groaza ?

fe_billy92 02-12-09 09:09

Mai multe detalii despre accidentul de la IDU? Am trecut aseara si tot ce am vazut e un Range Rover cu roata fata-dreapta rupta, un ex-motor, jumate de gard rupt si o casca la 100 de m. Cel cu motorul a scapat?

ginnjuice 02-12-09 10:45

are picioarele rupte si e cam varza el asa , s-a oprit dupa 360 de metri el pe sosea , i-a sarit pana si casca din cap.
cat despre accidentul de la wish... i-am vazut cand ii scoteau aia de la decsarcerare din masini , GROAZNIC .
taximetrist la 20 de ani , asta numai la noi se poate

Pieton 02-12-09 11:22

Quote:

Originally Posted by fe_billy92 (Post 2854406)
Mai multe detalii despre accidentul de la IDU? Am trecut aseara si tot ce am vazut e un Range Rover cu roata fata-dreapta rupta, un ex-motor, jumate de gard rupt si o casca la 100 de m. Cel cu motorul a scapat?

Range-ul avea roata stanga fata rupta.

Quote:

taximetrist la 20 de ani , asta numai la noi se poate
La 944 daca ai carnet de 1 an esti perfect, nu conteaza experienta.

Oricum destule accidente serioase in ultima vreme, nu-mi explic de ce.

Psycho 02-12-09 12:54

si stati asa ca inca nu au inceput sarbatorile ;)

G0rdy 02-12-09 15:49

azi la sala sporturilor pe trecea de pietoni un nene a lovit o fata pe trecere, nu mi sa parut lovita rau in shimb masina avea parbtizu spart.

CT-87-BGN 02-12-09 16:53

Quote:

Originally Posted by 79BYG (Post 2854310)
Cumetre esti sadic rau de tot ... sau te-au inebunit filmele de groaza ?

Credeam ca este inteles faptul ca a fost o gluma...nu am de ce sa doresc moartea nimanui. Insa fiecare sofer din Constanta are momente in care i-ar da macar 2 palme unui taximetrist.

A mai fost un accident aseara pe undeva pe la Mamaia Sat. Pe la 12 noaptea cand am trecut am vazut un Corsa model vechi indoit tare si o multime de cioburi pe jos. Azi la ora 15 inca era acolo masina.

79BYG 02-12-09 17:59

Quote:

Originally Posted by CT-87-BGN (Post 2855754)
Credeam ca este inteles faptul ca a fost o gluma...nu am de ce sa doresc moartea nimanui. Insa fiecare sofer din Constanta are momente in care i-ar da macar 2 palme unui taximetrist.

Si eu tot in spirit de gluma am zis

ct77pia 02-12-09 20:57

doar momente? eu am trecut de mult la fapte

Psycho 03-12-09 00:23

Accident la papa bun acum 20 de minute , 4 masini
O skoda , un a 4 , un logan + o corsa

CT-87-BGN 03-12-09 02:06

Am inteles ca A4 ar fi intors pe linie continua, iar octavia l-ar fi lovit...iar loganul si corsa parcate au fost agatate de octavia care s-ar fi rotit. Asa ceva spunea cineva care ar fi vazut accidentul pe viu. Insa parca erau prea multe lucruri suspecte...octavia lovita foarte rau pe toate partile, masinile la distanta foarte mare de locul impactului...in fine...oricum viteza a fost din partea skodei ;)

Incepem iar ca acum 2 ani cand era ziua/seara si accidentul ?

YZF-PWR 03-12-09 08:36

Da ce se intampla frate ca de vreo saptamana zici ca e razboiu stelelor pe strazile din Constanta cu accidentele , si toate destul de grave

aikman 03-12-09 08:37

era o vreme atunci cand in fiecare duminica dimineata ieseam cu camera foto prin mamaia ... mereu aveam ce sa pozez

the_virus 03-12-09 18:13

apropo de accidente....am 2 usi de urs coupe pe care doresc sa le arunc...datzi un zvon poate cineva le vrea sunt impecabile (negre)

b31rmy 03-12-09 20:53

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2857545)
Da ce se intampla frate ca de vreo saptamana zici ca e razboiu stelelor pe strazile din Constanta cu accidentele , si toate destul de grave

Se apropie sarbatorile,toata lumea bea cate un paharel de pe acum,toata lumea alearga dupa una alta si uite asa se intampla nenorocirile.
Daca colindatori incep de pe acum sa vina la usi de ce sa nu bea si lumea de pe acum :?:

k4r4 04-12-09 18:28

accident foarte nasol pe lapusneanu spre dacia langa benzinaria aia portocalie...o dacie praf, un a klasse si un peugeot cred....2 masini de ambulanta...poate stie careva ce s-a intamplat

semjke 04-12-09 22:17

4 Attachment(s)
Am fost si eu in zona pe acolo, a fost cam nasol accidentul au venit 3 echipaje smurd, nu stiu exact cate victime au fost dar din cate am inteles cei din Dacie erau putin mai sifonati. Participantii la accident au fost Dacia 1310 vs Mercedes A Klasse vs Opel Astra. Au fost si cateva televiziuni sigur o sa apara pe la tv, am facut cateva poze dar calitatea lasa de dorit sunt facute cu telefonul..

YZF-PWR 05-12-09 04:05

4 masini , mercedes , dacia , un 307 si un ford sau opel parcat nu mai stiu ce era.
Cel cu Dacia este vinovatul , a iesit fara sa se asigure de pe o straduta care iese in Lapusneanu la peco. Decese nu au fost , in schimb o persoana in stare f grava din dacie din cate am inteles pasagerul din spate.

Psycho 05-12-09 09:03

am vazut si eu masina aseara ... e cam acordeon ... :)

CT25ALX 07-12-09 08:12

ma intereseaza cine stie mai multe detalii despre mercedes .. proprietar .. nume numar de telefon sau cel putin cine poate sa imi zica numarul de inmatriculare daca are cineva detalii ... ma intereseaza sa cumpar acea masina indiferent de starea ei actuala. ms

CT-87-BGN 07-12-09 08:47

Vreo 2 zile masina a ramas acolo, pe margine, la locul accidentului. Vezi daca inca mai este. Numai retin exact numarul...insa parca era ceva gen 10 MOS ... ???

CT-87-BGN 07-12-09 19:36

In seara asta inca era masina acolo.

Detalii aici : http://www.telegrafonline.ro/1260136...ol_rutier.html

D_M_X 08-12-09 19:18

si acum e

CT25ALX 08-12-09 19:36

n-am avut timp ... daca mai e pana maine e bine :)))

sonykel 11-12-09 18:45

cine are detalii despree accidentu de la lazu? destul de nasol o duba un logan care arata ok si inca ceva gri un morman de fiare gri

Blondy26 13-12-09 15:08

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 2882621)
cine are detalii despree accidentu de la lazu? destul de nasol o duba un logan care arata ok si inca ceva gri un morman de fiare gri

Mai era un bmw pe mijloc facut zob...cica ar fi fost fara victime.

x_cess 18-12-09 01:34

Salut,ceva detalii stie cineva despre un accident pentrecut in constanta pe 16..seara...un barbat din navodari a fost lovit pe trecere si omorat..cel putin asa am inteles..Multumesc

Danutza-cta 19-12-09 09:49

Ai inteles bine ..:| l-au ingropat ieri :| ...cica era pe trecerea de pietonni ..si cand l-a lovit masina...i-a rupt coloana...:-s pacat ca era tanar ..aprox 30 d ani

x_cess 19-12-09 22:57

34 mai exact..Dumnezeu sa`l ierte

CT25ALX 06-01-10 01:09

intersectia George Enescu cu Constantin Brătescu un taxiu nu a acordat prioritate si la luat autobuzul 48 in bot. Taximetristul iesea de pe sens interzis...mai multe detalii ...ceva poze are cineva ?

All times are GMT +2. The time now is 08:59.

- Copyright 2026 4Tuning