Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

IONUTZje 31-08-09 22:32

Re: Club CIELO

O intrebare
Vreau sa cobor masina decat de fata . Nu foarte mult . Ma gandeam sa-i schimb decat arcurile . Cele de calibra sunt mai mici presupun . Stiti daca merg ?

RaZVaN_17_06 31-08-09 22:35

Quote:

Originally Posted by IONUTZje (Post 2601102)
O intrebare
Vreau sa cobor masina decat de fata . Nu foarte mult . Ma gandeam sa-i schimb decat arcurile . Cele de calibra sunt mai mici presupun . Stiti daca merg ?

si eu as vrea sa o mai cobor putin tot de fata.
Eu unul nu am gasit nimic concret.

serban_pc 01-09-09 04:44

Quote:

Originally Posted by RaZVaN_17_06 (Post 2601104)
si eu as vrea sa o mai cobor putin tot de fata.
Eu unul nu am gasit nimic concret.

Te pot ajuta cu suspensie sport Ta-Techinx, made in Germany pe comanda la 140E set arcuri sau 230E suspensie completa.
Ca si nivele de coborare poti alege intre 40/30mm sau 60/40mm sau 80/60mm.

Genghis.Khan 01-09-09 08:51

Cat costa proiectoarele de Cielo coreene si cat alea chinezesti?
Cum fac diferenta?
Am dat search si nu am gasit nimic aici relativ la asta?
Imi cere un gagiu 1 milion pe ele cu tot cu taxe, e bine?

IONUTZje 01-09-09 10:46

Quote:

Originally Posted by serban_pc (Post 2601632)
Te pot ajuta cu suspensie sport Ta-Techinx, made in Germany pe comanda la 140E set arcuri sau 230E suspensie completa.
Ca si nivele de coborare poti alege intre 40/30mm sau 60/40mm sau 80/60mm.

decat arcuri pt fata nu ai ? arcuri care sa mai coboare putin fata

serban_pc 01-09-09 10:48

Quote:

Originally Posted by IONUTZje (Post 2602133)

Nu vinde nici un producator doar pt fata sau spate, toti vand la kit complet.

ALEX_BZN 01-09-09 11:01

Quote:

Originally Posted by IONUTZje (Post 2602133)

daca ai pe cineva undeva la o turnatorie ti le poat decali comprima si sa le caleasca la loc si automat sunt mai mici..si se coboara si masina
;P

ArG3nT0 01-09-09 12:01

la 1 milion proiectoarele e bine pentru ca unu singur pe piata e cam 110-120 Ron

Genghis.Khan 01-09-09 13:04

Quote:

Originally Posted by ArG3nT0 (Post 2602354)
la 1 milion proiectoarele e bine pentru ca unu singur pe piata e cam 110-120 Ron

Am negociat pana la urma 90 RON perechea!
La magazinul coreanului din Craiova e 45 RON bucata, am sunat eu!

IONUTZje 01-09-09 13:06

Quote:

Originally Posted by Genghis.Khan (Post 2602544)
Am negociat pana la urma 90 RON perechea!
La magazinul coreanului din Craiova e 45 RON bucata, am sunat eu!

sunt originale piesele acolo ?

Genghis.Khan 01-09-09 13:07

Quote:

Originally Posted by B62ZIW (Post 2586758)
salut,
m-am alaturat si eu acestui club cam acum o luna (am fost racolat intr-o seara pe Strada Teiul Doamnei de un membru al Clubului :) si m-a invitat sa-mi fac cont si sa ma alatur acestei comunitati... a facut reclama buna), dar acesta este primul meu post pe forum...
Am o problema la toba de esapament si apelez la cunostintele voastre in domeniu pentru a-mi da un sfat de unde sa cumpar si unde sa o montez...
Multumesc anticipat!

Ti-am promis numarul de telefon de la magazinul DAEWOO Craiova al coreanului din Cartierul Lapus:
0251/439564

Aici un parbriz este 250 RON, in Timisoara este 480 RON!!!

Parerea mea ca toti cei ce au Cielo e musai sa il detina!!!

Quote:

Originally Posted by IONUTZje (Post 2602551)
sunt originale piesele acolo ?

Da!
Sunt originale

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2599228)
A fost la ITP cu jante de 17 si nu i-a zis nimic? Poate il cunostea respectivul :) Si...17: pe cielo? nu vezi foarte des asa ceva :)

Uite aici pe altul, pana ajung la nenea mecanicul meu!

Jante TSW 17" ET35
Jante OPC 19" ET43

https://img297.imageshack.us/img297/3500/cielo4.th.png

oricum masina asta din imagine o vinde ala cu 7000 de euro si nu are decat caroseria de cielo restul e toata modificata si are vreo 200 de cai.
Asta ca sa va motivati :)!!!

205/35/R17 e egala cu 175/70/R13 care ambele sunt mai mici cu 1 mm decat un 195/50/R15.
Eu am anulat comanda de jenti de R13 din aceasta cauza!

Geo_ZGA 01-09-09 14:13

Ala nu mai e Cielo... e de mult pe forum, cred ca il stie toata lumea :lol:
p.s: foloseste optiunea forumului de atasat poze.
p.p.s: foloseste si optiunea "Edit" daca vrei sa mai adaugi ceva in decurs de 5 minute dupa ce ai postat.

edit: te invit sa incerci sa mergi pe drumurile noastre, zi de zi, cu un talon la anvelope de 35. Plus ca la o dimensiune atat de mare a jantelor, mai apare si problema greutatii, nu doar a diametrului... vor fi mult mai grele jantele.

Robert_MNW 01-09-09 14:35

Myky spunea ca sunt mai mult de show, nu poti merge cu jantele alea ca te innebunesc, simti orice pietricica si orice denivelare....:-)

banzay 01-09-09 14:51

Pai eu le simt la talon 50... apropo nu el avea jante pe 19 la un momentdat?

@Ghenghis: Mai sunt pe forum cielo-uri cu jante pe 17, stiu :) Doar ziceam ca sunt foarte rare :)

LE: legat de vanzare... masina aia face mult mai mult decat 7000 de euroi. Si am vazut si niste filmulete cum se misca. Dar nu cred ca e o masina de mers zi de zi, nu? Oare cu fiabilitatea cum o sta? :)

nt98adu 01-09-09 16:08

Este o masina de mers zi de zi. Dezavantaje in afara de jante nu sunt. Eram interesat la un moment dat sa o cumpar, ba chiar am vorbit cu proprietarul.
M-a dat inapoi faptul ca motorul nu este omologat pe masina. Chiar daca are certificat de autenticitate valabil 60zile, daca te invita RAR-ul in TIR-ul mobil ramai si fara certificatul de nastere. Omologarea din cate m-am interesat, costa putin peste 1300 euro.

Masina merita fiecare banut, insa legile din RO te pot lasa usor fara ea.

D o n n 01-09-09 23:26

da parca zicea k are 300cai?acum are 200?

Genghis.Khan 02-09-09 08:34

Cotiere

Acuma ca m-am lamurit cu multe pe aici de xenoane si proiectoare - jentile mai asteapta o luna doua, m-ar interesa si o cotiera.
Dar nu de-aia de la Kaufland - aseara am zis ca voi cade in carut de ras.
Am vazut una special de Cielo pe un site la 140 de Euro dar faceau discount 30 euro - belea oricum, dar infernal de scumpa!
Cine ce are pe masina?
Am vazut topicuri foarte vechi legate de asta, de-aia am redeschis subiectul.
Cine are, cine stie ce trebuie luat, fara cromare, etc ...

banzay 02-09-09 08:42

Ma gandesc si eu sa incep o mica afacere... Din cauza ca nu ma mai ajung cu banii, (macar sa imi castig si eu 1/2 din benzina/luna), Vreau sa ma apuc sa fac borduri cum il am eu (https://img32.imageshack.us/my.php?image=dsc00002k.jpg ; https://img32.imageshack.us/i/dsc00006aaq.jpg/), bineinteles se vor putea face si alte combinatii de culori si alte mici chestii de genul (https://www.youtube.com/watch?v=UDWLk6y9_gw) sau reglarea intensitatii.

Ideea ar fi ca voi cumpara eu bordul, (sa nu va stric ceva) il testez pe masina mea daca merge cum trebuie, il fac cu leduri si il trimit catre Dvs dupa. Preturile probabil vor fi in jur de 150 de lei (functie si de pretul la care gasesc ceasurile) sau ceasurile Dvs la schimb + 70 de lei? Ceasurile vor fi date de la 0, curatate, vor fi ca noi...

Voi oferi si garantie cu conditia ca Dvs sa platiti drumul (vreo 10 lei dus intors cu posta), in oras fiind gratis.

Deci chestia de mai sus este doar in stadiu de proiect si in caz ca ar exista doritori, m-as apuca cat de curand pot... M-as limita deocamdata la ceasurile de cielo pt ca le pot testa pe masina mea!

Ce ziceti? :)

Genghis.Khan 02-09-09 08:47

Fratilor mai am o problema: imi scartaie pedala de ambreiaj si cateodata cea de la frana.
Unde sa pun ulei? Sa pun de-la de motor cu o siringa mica?
Dar unde anume, ca sa nu fac ca la nebuni acolo?!

Geo_ZGA 02-09-09 08:55

Cotiera speciala pt Cielo nu am vazut pana acum... se potriveste foarte bine cea de Espero in schimb. E in jur de 50-70 ron o cotiera de Espero. Cea de care spui tu mi se pare exagerat de scumpa, mult mai scumpa si decat cele Armster... desi, repet, ma indoiesc ca exista cotiera speciala pt Cielo.
Schimba bucsa (eventual si boltul) de la boltul pedalei de ambreiaj. Aceeasi problema am avut si eu, asta a fost rezolvarea...

tiolik 02-09-09 09:41

Re: Cotiere

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Genghis.Khan (Post 2604574)
Acuma ca m-am lamurit cu multe pe aici de xenoane si proiectoare - jentile mai asteapta o luna doua, m-ar interesa si o cotiera.
Dar nu de-aia de la Kaufland - aseara am zis ca voi cade in carut de ras.
Am vazut una special de Cielo pe un site la 140 de Euro dar faceau discount 30 euro - belea oricum, dar infernal de scumpa!
Cine ce are pe masina?
Am vazut topicuri foarte vechi legate de asta, de-aia am redeschis subiectul.
Cine are, cine stie ce trebuie luat, fara cromare, etc ...

pentru cielo cea mai potrivita cotiera este cea de espero, intr-un timp am avut vreo 5 de vinzare dar leam dat pe toate, daca mai pot sa fac rost am sa anunt;
se paote monta pe cielo de 96 cel care are butoanele de geamuri pe usa de la sofer , direct dar si pe cielo executiv care are butoanele intre scaune cu mici ajustari.
am sa atasez poze cu cotiera mea nemontata (pozele cu ea montata nu le mai gasesc) cat si cu una pusa pe un executiv al lui razvan_17

Genghis.Khan 02-09-09 09:42

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2604630)
Cotiera speciala pt Cielo nu am vazut pana acum... se potriveste foarte bine cea de Espero in schimb. E in jur de 50-70 ron o cotiera de Espero. Cea de care spui tu mi se pare exagerat de scumpa, mult mai scumpa si decat cele Armster... desi, repet, ma indoiesc ca exista cotiera speciala pt Cielo.
Schimba bucsa (eventual si boltul) de la boltul pedalei de ambreiaj. Aceeasi problema am avut si eu, asta a fost rezolvarea...

Prima poza este cu o cotiera de Espero! Asta zici tu ca se potriveste?

A doua poza cuprinde cotiera KAMEI care costa 100 de euro cu discount!

Genghis.Khan 02-09-09 09:43

Re: Cotiere

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 2604753)
pentru cielo cea mai potrivita cotiera este cea de espero, intr-un timp am avut vreo 5 de vinzare dar leam dat pe toate, daca mai pot sa fac rost am sa anunt;
se paote monta pe cielo de 96 cel care are butoanele de geamuri pe usa de la sofer , direct dar si pe cielo executiv care are butoanele intre scaune cu mici ajustari.
am sa atasez poze cu cotiera mea nemontata (pozele cu ea montata nu le mai gasesc) cat si cu una pusa pe un executiv al lui razvan_17

Eu am modelul 96, fara butoane intre scaune!
Vreau sa cumpar o cotiera!
Astept oferte!!!

tiolik 02-09-09 09:57

am sa incerc sa mai fac rost , intr-un timp am avut multe dar leam dat pe toate, baiatu de la care luam eu nu a mai adus espero si nu am avut de unde sa mai iau, dar daca mai aduce o sa iau si va anunt aici pe forum.

Genghis.Khan 02-09-09 15:30

Fratilor, sunt pe cale sa obtin o sursa de cotiere de espero.
Dar nu la 70 RON - hehe as vrea eu ...
Va tin la curent!!!

Oricum, vad ca sunt cautate ca aripioarele de rechin :)!

Geo_ZGA 02-09-09 15:52

Pai cam 70 ron e pretul... mai mult de atat nu se vinde (vindea, acum ceva timp cand am cautat eu) si nici nu cred ca merita. Pana la urma, e vorba de o piesa din dezmembrari, la mana a 2a...
Sti vorba aia... prost e ala care da, nu ala care cere.

Genghis.Khan 02-09-09 18:09

Am o nedumerire: in pozele astea nu prea vad cum stai cu mana pe cotiera si pe schimbator in viteza 5-a in acelasi timp!!!

RaZVaN_17_06 02-09-09 19:31

Quote:

Originally Posted by Genghis.Khan (Post 2606114)
Am o nedumerire: in pozele astea nu prea vad cum stai cu mana pe cotiera si pe schimbator in viteza 5-a in acelasi timp!!!

Vezi ca sunt 2 variante de cotiere.
O cotiera cu o singura incapere interioara care este si cu cativa cm mai lunga si alta varianta cu 2 incaperi dar putin mai scurta decat prima.
Eu o am pe a 2-a si pot sa iti zic ca stau lejer in a 5 cu mana pe ea si nu am mainile lungi.
Iar cu pedala de ambreiaj eu am pus putin ulei din pompita bunicii de la masina de cusut:-P la prima bucsa.

Genghis.Khan 02-09-09 21:22

Quote:

Originally Posted by RaZVaN_17_06 (Post 2606370)
Vezi ca sunt 2 variante de cotiere.
O cotiera cu o singura incapere interioara care este si cu cativa cm mai lunga si alta varianta cu 2 incaperi dar putin mai scurta decat prima.
Eu o am pe a 2-a si pot sa iti zic ca stau lejer in a 5 cu mana pe ea si nu am mainile lungi.
Iar cu pedala de ambreiaj eu am pus putin ulei din pompita bunicii de la masina de cusut:-P la prima bucsa.

Ms man!
Dar:
1. In pozele alea de sus se vede ca cotiera este pana in dreptul centurilor si de aici am tras concluzia ca nu e comod .
2. Cotiera din imagine este ca a ta sau cea lunga???
3. Cu pedala m-am gandit si eu sa pun ulei de motor cu o siringa ca masina de cusut a bunicii e la Craiova si eu la Timisoara :) - cate se mai faceau cu uleiul ala - hehe - maine o sa o ung ca azi am stat de altele ...

Genghis.Khan 02-09-09 21:27

Aici este link la site-ul KAMEI:
http://www.kamei.co.uk/car-styling/k...g-armrests.php

Daca intrati aici o sa vedeti ce spuneam ca costa 100 de Euro redus la firma aia din Bucuresti, am dat detalii in celellate posturi.
O sa sun maine dimineata la ei sa ii intreb cum pot cere 163 de lire sterline pe o cotiera de la o masina care la mana doua se vinde cu 700 de lire (Espero).
Chiar ca ma distreaza acest marketing al lor!!!
Probabil o s aimi spuna ca e universala pentru gama Chevrolet si Daewoo, dar chiar sunt curios cum gandesc ei!!!
KM14221-11
Asta e codul la ceea ce ma intereseaza.
Prefer sa dau 70-100 RON pe cea de Espero, oricum!!!

Genghis.Khan 02-09-09 22:58

3 Attachment(s)
Am mai cautat si am gasit 2 modele la Espero:
- Cu un spatiu de depozitare;
- cu 2 pstaii de depozitare (1 rotund inspre schimbator) - asta s-ar preta mai bine, vine montata mai in fata parca.
Asa e?

Sau sa montez una de Logan?

mike-fullspeed 02-09-09 23:02

Quote:

Originally Posted by Genghis.Khan (Post 2606569)
Ms man!
Dar:
1. In pozele alea de sus se vede ca cotiera este pana in dreptul centurilor si de aici am tras concluzia ca nu e comod .
2. Cotiera din imagine este ca a ta sau cea lunga???
3. Cu pedala m-am gandit si eu sa pun ulei de motor cu o siringa ca masina de cusut a bunicii e la Craiova si eu la Timisoara :) - cate se mai faceau cu uleiul ala - hehe - maine o sa o ung ca azi am stat de altele ...

hai sa iti mai spun ceva... daca ai scaunul prea sus, adica inalt... tot nu stai bine pentru ca acea cotiera e cam jos pusa... Cielo tau are reglaj pe inaltime la scaun??? Iar in legatura cu cotiera si cu viteza a 5-a, nu cred ca vreo cotiera pe care sa tii si cotu' pe ea si mana pe schimbator in a 5-a... cotiera e mai mult pentru drumuri lungi, ca sa ai unde sa sprijini mana, sa nu stai cu ea numai pe volan...

Iar in legatura cu ultimele poze pe care le-ai atasat, sa stii si tu ca toate espero au cotierele la fel, plus ca si pozitia la volan e alta, scaunu mai jos, consola mai sus deaia are si cotiera din fabrica... la Cielo e altfel, ai o pozitie mai inalta la volanmai ingusta masina, etc.. Iar in a 3-a poza nu e o cotiera de logan, ci una universala. Ai vazut vreun logan cu cotiera din fabrica??? Eu NU! bafta!

ArCaDa 02-09-09 23:06

Nu merg astea la alea care au consola pe mijloc ?? Ca as dori si eu asa ceva da porma cum mai deschid gemurile ? :rolleyes2

Geo_ZGA 03-09-09 07:46

@Arcada: vezi ca a pus Banzay parca niste poze, legat de ce te intereseaza pe tine, cu comanda geamurilor pusa pe cotiera.
@Genghis Khan: cotierele de Espero sunt la fel cu 2 mici diferente: 1. capac fractionabil, adica sub capac mai e un spatiu mic de depozitare; 2. spatiul de depozitare dinspre schimbator poate fi ca in poza 1 sau poza 2, adica cu reglaj de faruri sau fara. Ultima poza e cu o cotiera universala.
Centurile sunt in fata sau in spate, in functie de pozitia scaunului. Partea pe care se prind e pe scaun, nu fixa ca la Dacie.
@Mike-fullspeed: stai foarte bine... si scaunul meu nu are reglaj pe inaltime.

Genghis.Khan 03-09-09 07:56

Asa e Geo!
Am vorbit tampenii :(.
Pana la urma e comoda dracovenia asta d ela Espero sau sa iau de-astea universale?

Genghis.Khan 03-09-09 09:16

Are cineva dimensiuni la o cotiera de Espero?
Cat masoara partea de sprijin, cat este distanta de la partea de sprijin la consola schimbatorului de viteza, etc!

tiolik 03-09-09 09:40

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ArCaDa (Post 2606854)
Nu merg astea la alea care au consola pe mijloc ?? Ca as dori si eu asa ceva da porma cum mai deschid gemurile ? :rolleyes2

ArCaDa: primele 4 poze sunt cu consola de geamuri pe cotiera

Quote:

Originally Posted by Genghis.Khan (Post 2606835)
Am mai cautat si am gasit 2 modele la Espero:
- Cu un spatiu de depozitare;
- cu 2 pstaii de depozitare (1 rotund inspre schimbator) - asta s-ar preta mai bine, vine montata mai in fata parca.
Asa e?

Sau sa montez una de Logan?

Genghis.Khan: pozele pe care tu le-ai atasat contin acelasi tip de cotiera diferenta este la spatiu de depozitare din dreapta franei de mana; intradevar asta este una din diferentele dintre cele 2 cotiere dar asta nu tine de lungimea capacului pe care stai cu mana;
cele 2 modele ar fi urmatoarele: poza 5 cotiera cu capacu mai lung si cu deschidere doar a cutiei mai mare iar pozele 6,7,8 sunt cu cotiera cu capac mai scurt si cu cele 2 compartimente; cea cu capacu mai lung contine doar compartimentul afisat in poza 8

o sa iti aduc informatii si despre dimensiunile cotierelor

banzay 03-09-09 09:59

2 Attachment(s)
Sa mai pun si eu cate o intrebare... (sondaj) cat ati fi dispusi sa oferiti pe un bord cu leduri (cu totul) in genul https://www.youtube.com/watch?v=UDWLk6y9_gw . Ati avea si alte idei in privinta unui astfel de bord? E in plan si un potentiometru pt reglarea intensitatii...

tiolik 03-09-09 10:03

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2607506)
Sa mai pun si eu cate o intrebare... (sondaj) cat ati fi dispusi sa oferiti pe un bord cu leduri (cu totul) in genul https://www.youtube.com/watch?v=UDWLk6y9_gw . Ati avea si alte idei in privinta unui astfel de bord? E in plan si un potentiometru pt reglarea intensitatii...

pai sa iti dau eu un raspuns pentru ca ma ocup cu asa ceva si stiu cat e de munca si cat de mare e satisfactia cand il vezi terminat; pretul corect ar fi undeva la 150 ron dar pentru ca lumea se sperie de acest lucru pretul de vinzare ar fi pe la 120 ron asta in cazul in care omu iti aduce bordu iar tu il modifici daca il vinzi cu totul pretul ajunge la 170-180 ron
cat despre potensiometru am incercat si eu dar aici problema ar fi ca trebuie sa faci alimentarea dintr-o alta sursa nu de la cele 4 becuri deja existente pt ca ar fi prea mare consumul daca ai lega pe o singura iesire, iar singura sursa ar fi sa tragi derect din mufa de alimentare a bordului

RaZVaN_17_06 03-09-09 10:05

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2607506)

Ca sa iti raspund eu pe jumatate, as vrea eu un astfel de turometru.
Ba chiar as vrea intr-un fel ca de la 3000 de ture sa apara o dunga portocalie pe langa gradatiile turometrului iar apoi sa devina acul rosu.
Ca pret nu am idee.
Tu iti judeci munca ta, materiale folosite si sa iti ramana ceva.

All times are GMT +2. The time now is 16:22.

- Copyright 2026 4Tuning