![]() |
Re: Live for Speed
4 Attachment(s)
XRT_Nemesh.jpg in lfs/data/skins (new colors in joc)
SUITS & GlovesS in lfs/data/pic Vr6.eng in lfs/data/engine (shift+a in joc/ load vr6.eng) tweak-u in lfs/ Doar pentru cine vrea sa vada cu ce mi-am ocupat timpul, puteti modifica tot ce este de modificat...poate iese ceva mai bun;). Inaintei de toate, faceti back-up pls;) |
Andrei :) ... Care este problema ta pana la urma ? ....
Ti-am facut/zis tie ceva ? .... si chiar daca ti-as fi zis si numai tin eu minte ... mi-am cerut scuze tuturor ... te rog nu fi nesimtit . PUNCT (.) :rolleyes2 |
5 Attachment(s)
Super Pictorial: Mazda rx7 Mad Mike by DeNyS41
De acum incolo am sa fac multe poze cu fiecare mod pe care il gasesc asa mai interesant :D |
Quote:
|
........
|
Quote:
Edit: 260 de pagini:D |
Quote:
|
6 Attachment(s)
One new DRIFT MACHINE pareri....?
+ BONUS GHOST-CAR |
pe asta o stiam demult
|
Quote:
|
[QUOTE=..::AnDy007::..;4147899]One new DRIFT MACHINE pareri....?
1. ALA NU ARE CAROSERIE=)))))) ( .ro ) 2. Poate ar arata mai bine fara parasolar. 3. Arata bine bordul pentru ca nu e mai tunat decat trebuie. 4. Arata foarte bine din exterior. |
ideea era de convertible.nu am ce sa fac cu parasolaru...si stiu ca arata bine:D:D:D
|
Quote:
|
Ma ajuta si pe mine cineva sa pot juca online? stiu ca folositi toti "licenta" astept pm:D
|
Am reinstalat lfs, am pus ip patch, si cand incerc sa intru pe lislon imi zice "could not load track". Ce sa-i mai fac?
|
Quote:
|
Quote:
Va este cunoscuta masina in Live For Speed? Daca verifici interiorul, ai sa vezi ca este exact ca si interiorul masinii XFG:D http://www.lfsforum.net/attachment.p...4&d=1215384707 Prin urmare, era mai bine daca optau pentru masini BMW si Ferrari, decat Fiat Punto... |
Quote:
|
Quote:
|
Deci sa intelegem ca nu au luat licentele, dar le-au copiat masinile fara sa foloseasca acordul lor si fara a folosi siglele lor. Mister rezolvat, zic eu...
|
4 Attachment(s)
Vorba multa saracia omului.
Si-asa e criza. Eu tocmai ce am cumparat un ecran 3D marca Philips Vedeti pozele cu fostul (ala mic)si actualul monitor (ala mare). Primu joc testat a fost LFS. |
Trebuia sa iei si un volan corespunzator, daca tot te-ai apucat de treaba :rolleyes2
|
3 Attachment(s)
|
cine are niste jante pentru XR GTR?
|
Cum sa eviti un accident in LFS -> VIDEO
|
Salutare !
-Joc si eu Lfs de mult timp . -Ma descurc super bine zic eu ! Am si eu nevoie de cineva care sa ma invete tot ce trebuie pentru a ma juca online si pentru a ma pune la curent cu toate ""campionatele"" online . Vreau sa ma integrez in tot ce tine lfs drift ! Joc pe un monitor de 22" din Mouse(un steelseries) cu care m-am obisnuit de la inceput ! Astept PM cu un id sau orice care ma poate ajuta ! |
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc 69Rup pentru ajutor !
O sa fiu prezent prin Campionat:D |
Quote:
|
Quote:
|
Poate sa faca cineva layout cu circuitul de la Iasi??
|
nu ma ajuta si pe mine nimeni cu niste jante pt XR GTR?
sau nu sunt? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Care face un battle pe Circuitu de la iasi/timisoara ? P.M me cu un id sau ceva. ( de preferabil cu skype .... dar nu-i problema)
|
Ai s2 sau joci pe servere piratate? daca ai s2 fac eu si dam
|
Zilele astea vreau sa-mi cumpar volan ...ma poate ajuta cineva sa gasesc unul bun ? pentru drift ....am inteles ca cele mai bune sunt Logitech Driving Force GT si Logitech Driving Force Pro ....dar sunt peste bugetul meu ...asa ca daca as gasi unu Second-hand la 200-250 ...ar fi perfect.
Daca nu ...ce altceva imi sugerati in banii astia ...multumesc. |
200-250 de euro? Sau 200-250 RON ?
|
RON ....cred ca e destul de evident :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning