![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
ramane fara bari masina bogdan?
|
din spusele lui bogdan, da.
|
mda...o sa fie interesanta fara ele... se apropie incet,dar sigur de gordini:-)
|
Daca masina o sa arate spre cum arata in poze , o sa ma recunosti la expo , voi fi pe capota , voi face dragoste cu ea ! :lol::lol: Imi plac la nebunie pozele de mai sus ! Bafta !
|
si daca ramane fara bari, umplii spatiile de la flapsuri ?
|
Bogdane sincer si fara suparare imi placea mai mult cu barile pe ea cu elementele nichelate frumos la locul lor,era ceva special ;)
|
a trecut ceva timp de la discutia noastra la buzau
si ai reusit pina la urma sa scapi de lampile de dat inapoi acu pot spune ca incepi sa te mai apropi de adevar cu micile modificari pe care le mai faci dar mai ai de bibilit gen capacul la pompa de benzina care arata ca nuca in perete prezonul din stinga iese din bloc puteai folosi alta tabla vopsita frumos negru cu doua imbusuri noi cred ca arata mult mai ok,in rest intradevar masina e ok in stadiul in care a ajuns avind invedere deunde a plecat bafta |
2 Attachment(s)
1.Replica 12 Gordini in urma cu apoape 40 de ani ...?, binenteles ca nu, emblema Renault a fost inlocuita cu cea a Uzinelor Dacia pentru ca, probabil, in acea perioada, era interzisa in Romania reclama la marcile de automobile occidentale.
2. Pentru ca ambianta din interior sa aiba o cursivitate si sa se faca o legatura intre clasic si modern cat mai placuta, aici referindu-ma la scaunele din fata care au fost schimbate , iata cateva modele de volan tip Renault destul de atragatoare. Cred Bogdan ca modelul cu trei gauri pe spita este cel mai interesant si foarte apropiat de volanul Gordini original. |
Quote:
|
vai de f...dul tau daca nu mi-ai dat cotele cum trebuie....; discutam maine seara daca totul merge bine
|
Păcat de Maşinuţă , sincer parcă mă doare pe mine sufletul să o vad aşa fară bări :cry: dar na... fiecare cu gustul lui :rolleyes2
|
Bogdan faci o treaba minunata!! Incepe sa se apropie cat mai mult de adevar!! Poate mai postezi ceva poze cu evolutia masinii si pe celalalt forum al Daciotilor ca n-ai mai intrat demult!!
Cand are loc Expozitia la Bucuresti sa vin sa-ti admir si eu bijuteria, ca pana pe 8 Mai mai e destul!! |
10 Attachment(s)
Quote:
Multumesc:-) Sa nu va mai para rau atata..masina va arata mult mai grav in forma finala si mult mai bine decat cu barele montate;)..dar acum fiecare poate sa isi exprime gusturile fara nici-o suparare:rolleyes2 TAF, spatiile nu le voi incarca din considerente de "rezerva" dar si pentru a urmarii originalul;) Va multumesc:-) Azi a ajuns la vopsitor:D..a traversat noroaie groaznice pentru ea, dar apoi treaba a mers repede si bine, maine urmand finisajele finale si sa-i dam vopseaua8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
E prea frumoasa ca sa nu ma pot uita la ea....
Te asteptam la bucuresti domne' ..bafta la vopsit..si asteptam poze..si cu porcusorii:D |
Cum ai putut sa bagi Yokohama prin noroiul ala :D... F frumos ce faci acolo, la Buc iei un scaun si stai langa masina? Nu de alta dar vreau sa fac o poza cu "vedeta" si proprietarul, sa am pt arhiva personala. Pui si distantierele cand o aduci la expo? Am gasit o solutie pt "intarirea" arcului, da-mi o adresa de mail sa iti trimit niste poze... Numai bine si spor!
|
Quote:
Am sa stau mult timp pe langa masina, o sa fie timp si de poze "de grup":-) Partea cu distantierele mai intarzie, nu sunt bani acum de asa ceva, de timp nu mai zic.. Cel mai mult la lucrarea de zi mi-a placut cat de bine a iesit finisajul la acoperirea gaurii pentru buson8) Multam crazyfornova si Bogyciu:-) |
Quote:
|
bogdane vreau si eu un id de mess deal tau daca se poate pt ca vreau cv de la tine:?:
|
Quote:
TZY, eu nu stau pe mess..lasa-mi PM si te ajut daca pot:rolleyes2 |
barile de pe masina daca le dai si tampoanele k nu stiu trimite pm
|
Bogdan, mai bine faceai drept acolo in locul unde a fost rezervorul, stiu ca asa era la gordini dar nu isi are rostul
pe volan de ai pus aia ? |
4 Attachment(s)
Quote:
Pentru protectia volanului..:idea: TZY, ai PM..pana la urma te-ai descurcat:-) Si talpa pentru carburatoare este aproape gata, mai sunt mici retusuri de facut si apoi sus pe masina cu ele sa le aud glasul8) |
Bravo Bogdan, felicitari pt tot ce ai facut pana acum, va fi o masina extraordinara :D ....abia astept sa o vad si s-o aud la Bucuresti :D
|
abia astept sa aud cum guita porcii bogdane...
spor la treaba si poate ne mai intalnim sa mai stam de vorba ...;) |
Misto talpa pentru carburatoare. Cat te-a costat (daca nu sunt indiscret)?. Si eu trebuie sa realizez una doar ca inca nu am gasit "meseriasul" potrivit. Sa inteleg ca nu vei suda galeria de admisie de talpa si vei folosi doar suruburi??? Ai gasit klingerit pentru garnituri (chiulasa-talpa / talpa - galerii)?
|
aoleeeeuuuuuuuuuu Bogdan! cum ti-ai calcat pe inima sa bagi masina prin asemenea noroaie??:shock::shock::shock::shock::shock::shock ::shock: ce se mai aude cu Regina? a primit vopseaua magica? nota 200 pentru lampi;) sunt noi noute aseara le-am desfacut sa le curat ca aveau putin praf pe ele si aveau aptipildul cu ELBA romania pe ele :!: o sa mai am nevoie de tine;) poate si tu de mine
|
Quote:
Am o singura garnitura de clingherit, intre talpa si chiulasa voi folosi garnitura originala cu eventuala pasta de etansare;) Da Cosmin, masina a primit si vopseaua azi,a iesit super,dar poze voi pune marti cand o iau de acolo;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cota asta mi se pare dubios de mare...
|
Asa pare, doar daca nu sunt porturile de admisie in chiulasa foarte foarte mici :o.
Quote:
Tare masina, succes in continuare! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Un proiect care la inceput nimeni nu se astepta sa se ajunga la nivelul actual!
Intradevar ai reusit tot ce ti.ai propus;dintr.o simpla dacie care nu atragea multe priviri acum e exact opusul! Jos palaria.Felicitari |
2 Attachment(s)
Quote:
sper sa nu se supere Bogdan, astea sunt oglinzile care in cateva zile o sa le vedeti montate pe masinuta lui, sa le porti cu placere Bogdan si sa ai grija pe unde parchezi masina ca le cam fac cu ochii la multi. Spor la treburi. |
Quote:
|
Quote:
A mai fost executata si planare asupra ambelor fete deoarece mai existau mici imperfectiuni:rolleyes2 Multumesc f mult pentru ajutor Bontan si deasemenea va multumesc tuturor pentru aprecieri:-) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning