![]() |
Re: Club TICO
Club Tico meeting azi ora 19:00 Sus la Polivalenta!
Atentie! Avem fotograf! Sa pregatiti masinile de sesiune foto :D |
cine mai ajunge la intalnire in seara asta poate dau si eu o fuga pe la voi :D
|
MEMBRU!!! salut. sunt nou pe aici. sper sa ajung si eu la urmatoarea intalnire cu ticolino al meu!!!!:!:
|
22 Attachment(s)
Urc pozele din aceasta seara, imi pare rau ca unele nu au iesit chiar asa bine dar per totala sunt ok...data viitoare sa fiti mai multi si cu masinutele mai curate :D...Sper sa va placa...Daca le vrea cineva pe toate intr`o arhiva, imi poate da un PM.
|
Quote:
@Club: inca mai am stickere, nu toti care au cerut le-au si luat... Detalii pe PM pentru cine nu a luat inca, si doreste sa ii dau. |
tnx pentru poze :D
ce tico mai scoate scantei la rotile de pe spate cu frana de mana trasa :)) bine ca nu am facut pana :)) |
3 Attachment(s)
cei care au fost azi prezenti la intalnire si nu au apucat sa vada ce e in spate in buburuza :D atasez some foto :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
poate trec maine seara sa iti arat :) |
Quote:
Misto grupu vostru de buburuze ;) |
pacat ca nu am putut sa vin si eu cu al meu si sa stau mai mult si ca am avut treaba.
Ma revansez data viitoare cu un nou look si o masina mai dreapta:))plus sicker |
multam pt poze :D
|
Eu cand vin niciodata nu se fac poze, pac cum nu vin eu se fac si poze :)) .
|
@sebastyan - De acum inainte imi iau aparatul de fiecare data si in felul asta ne asiguram ca nu o sa mai ratezi nicio sedinta foto. :)
Nu este asa performant dar merge. @Club - Murdare masini domne. Io am vrut sa o spal de joi dar aia de la OMV mereu au cate o problema cu spalatoria (ba le ingheata apa, ba nu au presiune). |
4 Attachment(s)
poze cu ticobelu fumuriu si emblema
|
4 Attachment(s)
sal vreau sa pun si eu masina mea cum pun poze
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
discutam cu axxo si printre altele a venit vorba de un transfagarasan in vara :) ...prin august cel mai probabil. mai sunt doritori ? organizam ceva sa plecam mai multi ?
|
Quote:
|
am fost de 4 ori anul trecut si de 3 ori in 2009, acolo am inceput sa ma simt ca ins patele blocului, stiu toate colturile:))) propun barajul vidra, stat cu cortul:D macar o noapte, muzichie, gratarel , foc de tabara:)
|
Quote:
|
Quote:
|
mie groaza de drumul ala prost de pe partea cu curtea de arges, darrr daca stam cu cortul ma bag:D
|
Quote:
:shock::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
OFFTOPIC cred... care are niste jenti pt tico pe 13 fie si din tabla...sau din aliaj dar la pretz de criza.... PM me...ms anticipat...
ONTOPIC...poi ce face-ti loome...cand eu am zis sa vand masina toti au sarit sa nu....acum vad ca toti vretzi altceva...eu nu ma mai joc :((( Ce sa zic... daca mai traim pana atunci poate iese ceva... insa...sa vedem anu asta ce ne asteapta.... P.S: la multi ani dragi colegi pe 2011 !!! |
nu pune nimeni pozele cu autocolantele pe masini?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
baieti cum fac si eu rost de un autocolant club tico contra cost?:Dcine trimite prin posta?
|
am si eu 2 probleme
1.ce ulei trebuie sa bagi la motor ....? 2.are cineva habar cat este un tapon motor spate? din pacate mi sa rupt tamponu si merge cam aiurea cand dau in marsalier:???: |
Quote:
Quote:
2. Am impresia ca e 50-60 lei tamponu ala, daca te referi la cel de la cutia de viteze... Eu l-am schimbat demult, nu mai stiu exact cat a fost piesa. Oricum, nu e foarte scump. |
4 Attachment(s)
tamponu din spate de la cutia de viteze e 48 lei, l-am schimbat in septembrie cand am facut transferu de motor. o sa pun si poze cu piesa defecta...
mai e un suport la motor in spate...dar ala se schimba f rar pt ca nu prea se strica... |
Quote:
|
Quote:
|
stati asa...de ce ati incalzit stickeru? eu cand am lipit stickerele alea de pe masina am spalat bine geamu si l-am degresat si am lipit direct...si a rezistat pana azi...si inca tine. si era tot asa vremea...tin minte k a nins cu o zi inainte
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning