![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Noroc ca Dan nu are permis :D
LE: Sau ai ? :lol: |
Quote:
faza e urmatoarea: un coleg era cu masina in fata muzeului de istorie si astepta pe cineva si politia l'a achitat |
4 Attachment(s)
Buna ziua!Uitati si masinuta "mea"....pozele au fost facute aseara pe repezeala...oricum se intelege catusi de cat.E un aveo sedan din 2006,1.153 cm3 capacitate,12 valve(daca nu ma insel),75 cp.Cu ce ar trebuie sa incep,avand in vedere bugetul limitat la ora actuoala?Astept idei si sugestii,si o persoana sau mai multe(nu stiu cum sunt regulile pe forum),careia i-as putea adresa intrebari si sa cer ceva sfaturi..:D
|
Depinde -la ce si cum vrei sa folosesti masina aia: daca vrei sa o folosesti doar la plimbare, eu zic sa ii faci aspectul... bodykit...jante... dar daca vrei sa mai faci si altceva cu ea.......
|
Da as vrea si un body kit,dar pe piata sunt putine si nu imi plac.....dar as face unu de la zero......jantele mai incolo...nu stiu:as incepe sa ii pun niste arcuri sport,o bara stabilizatoare....
|
Quote:
|
Quote:
|
Exact cum spune si Teo_MTM;pe procesul verbal sunt trecute 2 puncte amenda(un punct amenda=10% din salariul minim pe economie) si nu 2 puncte penalizare.Conform cu legislatia in vigoare este corect!
|
Quote:
majoritatea imi place ca habar n`aveti legislatie si va mai si faceti de ras.. |
5 Attachment(s)
Atentie la semafoare ! Attachment 1398659Attachment 1398660 Attachment 1398661Attachment 1398662 Attachment 1398663 |
Atentie si la groapa de sub pod la Orion (crater)!!!!!!!! :)
|
Quote:
dar gata se renunta la sensul girator?? |
lasa sa bage semafoare k m-am saturat de "inteligenti" prin giratorii, care nu stiu cu ce se mananca prioritatea
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca ramane si semaforul si giratoriul ar trebui sa o punem de o greva: ne intalnim mai multe masini si ne plimbam in jurul giratoriului si al semafoarelor (legal) pana blocam circulatia... Tineti minte ce ai facut cei din Bacau cand au mers legal Bacau - Piatra Neamt - Bacau? Hai si noi :)
|
Quote:
|
Quote:
|
buna treaba ....s-au scos doua semafoare ca sa se puna 5....
|
Eu ma intreb cine e "desteptul " care a avut ideea cu semaforul respectiv.
Chiar nu-mi pot da seama la ce ajuta semaforul ala , tinand cont si de celalalt semafor ( de la troita ce se afla cam la 100 m ) . |
Faraon... Tipul vrea sa vanda semafoare si-l doare-n basca de trafic. Cat de leguma trebuie sa fi ca sa blochezi un giratoriu cu un semafor? Dadea indicatii pretioase pe acolo la montaj cu baietii lui de la Ramses. Incepusera sa-mi placa giratoriile chiar daca erau putin fortate.
|
Quote:
|
Quote:
|
Persoana de care vorbesc este si membru in comisia pentru fluenta circulatiei de la nivelul primariei P. Nt. E incompatibil dar mere...
|
Quote:
PS: Eu sunt de parere a acel semafor este bine venit acolo. Atat din pct de vedere ca pieton cat si ca sofer. PS2: Citisem pe pagina anterioara despre groapa de sub pod de la orion. A fost "plombata". |
Quote:
|
Quote:
PS: Gandeste'te ca la acel semafor toata lumea trece pe verde max 20sec, cand pt masini este app 99 sec culoare verde. Nu mai trece nimeni pe trecere cand i se scoala lui sa treaca!! PS2: Tot timpul e asa de sarbatori. |
Semaforul ala este o tampenie! Te-ai gandit vreo clipa ce face o salvare care trebuie sa intre de urgenta la spital si primeste rosu, gasind intreg giratoriu blocat de masini care asteapta la semafor? Azi s-a intamplat de mai multe ori si toti soferii de la salvare s-au plans de asta... RapJustin, nu prea stii despre ce vorbesti si nici cine stie ce experienta nu ai altfel te-ai fi gandit ca in toata lumea asta nu exista semafor la 20 m de iesirea din giratoriu pentru ca in mod evident se va bloca respectivul giratoriu si astfel toate arterele care intra in respectivul giratoriu. Mai gandeste-te... Probabil ca o vei tine pe a ta si atunci nu ramane decat sa posteze aici unul din cei care au stat blocati cu salvarea astazi ca sa astepte deblocarea giratoriului.
|
Quote:
|
Efectul va fi acelasi! Ieri am patit ...seara (17:00) azi dimineatza la fel cand am venit la munca!
Nu se va schimba situatia ca tot timpul la orele de varf e aglomerat traficul si sensul ala va fi tot timpul blocat! |
Doresc sa va urez la toti un Paste Fericit si fie ca aceasta sarbatoare pe langa pasca, drob, cozonac, vin de casa, miel, oua vopsite si alte "traditionalisme" de astea romanesti sa va aduca si ceva momente frumoase alaturi de familie, de prieteni, ceva odihna...fericire, sanatate.
|
Nu pricep.. daca se face rosu la semafor, de ce sa se blocheze giratoriu? Ce-i care au trecut deja de semafor, isi continua drumul, fac giratoriu si se duc mai departe.
Si eu sunt de parere ca e bine venit acolo avand in vedere traficul care e pe acolo (si masini si pietoni). Ah si la fel ca si data trecuta, cand s-au pus giratoriile si toti va plangeati de ele, mai tarziu ati realizat ca totusi e mai bine decat pe vremea cand erau semafoarele. La fel se va intampla si cu respectivul semafor ... mai tarziu o sa ziceti ca e OK :) |
Quote:
Si cu giratoriile astea au fost mai multe accidente decat cu vechile semafoare...trecerile de pietoni nu sunt luminate si nu ii vezi pe kamikaze noaptea cand trec in fuga sau nu strada:rolleyes2 (exemplu cel de la PAM GAZ, de la Muzeu si lista continua). |
Quote:
|
Quote:
Nu am aruncat in curtea nimanui , am spus doar ca sunt prost luminate niste treceri de pietoni unde ar trebui sa vezi ce e pe strada ori acolo unde am specificat eu ...orbecaiesti ca sa vezi ceva (acum unii o sa zica ca n-am eu faruri) dar totusi:) nici macar semnalizata nu cred ca e in afara de zebra |
azi dimineata, ora 10:30 in fata la muzeu, intru in sens venind dinspre hotel ceahlau, vreau sa fac stanga spre spital, 2 cu dacia imi taie calea, nu prea stiu reguli de circulatie. Soferii "old school" din PN sunt prea plini de ei.
|
Semaforul acela de la spital e o problema mai ales pt cei care ies din giratoriu spre BCR-oricum-sa nu-mi spuna mie nimeni ca cei ce vin dinspre Darmanesti si fac stanga spre Maratei se vor opri inainte de sensul giratoriu (pt ca vad ca e rosu semaforul cu pricina) pt a nu bloca intersectia-nimeni nu va face lucrul asta;iar daca unul va incerca totusi asta va fi claxonat si injurat de toti cei din spatele lui.
In Piatra se sofeaza jalnic comparativ cu alte orase (Bucuresti,Brasov,Iasi) iar zecile de semafoare amestecate cu sensurile giratorii fac traficul si mai greu de suportat. Inca un exemplu demn de luat in calcul-fostul giratoriu de pe varianta-iesire tribunal-care s-a desfiintat de o saptamana cred-dar in care si acum se circula cu reguli de sens giratoriu-ce e asta -inertie?..... |
Quote:
1. Sunt doua treceri de pietoni semaforizate pe o portiune de 100 de metri ( nici in Bucuresti nu am vazut asa ceva ) . 2.Semaforul este prea aproape si de sensul giratoriu ...dar imediat dupa el se afla si o statie de troleu , incearca sa-ti imaginezi ce haos este cand ai in statie oprit un troleu / microbuz , inainte de semafor vreo 2-3 masini oprite pentru a intra la spital ...:rolleyes2 . Quote:
Quote:
Legat de semaforul de la spital ... nu stiu cata lume il v-a privi cu ochi buni .Azi am " reusit" sa parcurg distanta de la troita ( din semafor ) pana la muzeul de istorie in aproximativ 8 min ( destul de bine la haosul din sensul giratoriu ). |
Fiecare cu parerile lui, si fiecare si-a spus parerea.
|
Ce bine ca nu mai stau in oras,nu mai am treaba cu aglomeratiile :-):-):D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning