Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

KidForDrift 10-07-12 10:36

Re: Masina Mea Virtuala V2

2 Attachment(s)
@Ruffy-Ma...eu o dau cu totul...dar o dau doar la schimb...
@cretu bs-Da ce-i cu numarul ala?:lol:
@Drift.IVM-Cat te-a costat sa faci aripile?:D
@Cristi.megane-Iar Golf?:lol:App...cu ce editezi pozele?
@R.Equinox-Sa ma tina buzunarul...Doamne!!!
@Darius-Jantele sunt pe "19

Deci:
Schimb Mercedes Benz W210 E300 cu orice masina din 1975 pana in 1990

Rid3r*RaCe 10-07-12 10:41

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5097302)
@Ruffy-Ma...eu o dau cu totul...dar o dau doar la schimb...
@cretu bs-Da ce-i cu numarul ala?:lol:
@Drift.IVM-Cat te-a costat sa faci aripile?:D
@Cristi.megane-Iar Golf?:lol:App...cu ce editezi pozele?
@R.Equinox-Sa ma tina buzunarul...Doamne!!!
@Darius-Jantele sunt pe "19

Deci:
Schimb Mercedes Benz W210 E300 cu orice masina din 1975 pana in 1990

Nu Vinzi Mercedesul?
Eu iti pot oferi 2000 E pe el deoarece acesta este bugetul meu pentru cumpararea unei masini .

KidForDrift 10-07-12 11:06

Quote:

Originally Posted by Rid3r*RaCe (Post 5097307)
Nu Vinzi Mercedesul?
Eu iti pot oferi 2000 E pe el deoarece acesta este bugetul meu pentru cumpararea unei masini .

NU il vad...daca vroiam sa il vand sciram "Vand Mercedes...tralala"+ ca am primit un telefon de la un tip care imi da o Supra Celica pe ea...:???: si in 3-4 ore ma intalnesc cu el!

jurec10 10-07-12 13:49

Salutare lume!

Am selectat cateva poze care mi s-au parut mai atragatoare pt a le posta pe pagina de Facebook

https://www.facebook.com/SLRRomania

Va astept cu like-uri si comentarii!

PS:Va rog sa va etichetati daca va regasiti masinile pe aici!

UserName615 10-07-12 14:23

4 Attachment(s)
Am stat cu Equi pana noaptea tarziu sa-i fac bad boy...A mai adormit cu fata pe kit dar l-am trezit.... si m-a ajutat si sa-i prind toba care atarna dupa o intalnire cu bordura din fata blocului si curat ca zici ca am fost cu porcii in masina la strand:lol: si i-am dat 100lei si o sticla de jack daniels + cutie de gogosi cum ii plac lu equi cu aroma de rom:))
Uitati...Acum dupa sedinta foto am trimis la vopsit porbagajul sa-l faca tot rosu si capota cu grila;) o s-a vedeti cel tarziu poimaine rezultatul...Am trimis l-a o cunostinta si o sa-l faca in noaptea asta. sper....:rolleyes2

KidForDrift 10-07-12 15:26

5 Attachment(s)
Gata...am batut palma cu tipul care a venit, i-am dat Benz-ul pe Bijuteria asta!
Marca si Model: Toyota Supra-Celica
Motor: 2JZ-GT 3.0 L
KM: 210.000
Culoare: Verde
Cutie: Manuala 5 trepte
Carburant: Benzina
Nr usi: 3
An: 1984
Trapa: Da

Masina v-a trebui revopsita...borasc cand ma uit la culoarea asta:lol:, schimbate toate amortizoarele si arcurile, lucrat la motor...si cam atat...in rest e ca noua!:rolleyes2
Vreau neaparat o parere!!!

DariusAlexandru 10-07-12 15:58

1 Attachment(s)
Am început pregătirile pt. vopsit:
-am mai chituit ce era de chituit
-am cumpărat grund,vopsea(nu zic nimic legat ce culoare) şi lac.

Am fost azi şi am luat semnalizări pt. bara faţă GL.
Am luat şi o nouă grilă + alte faruri. :rolleyes2

În seara asta la 10 ar trebui să iasă de la vopsit + cuptor.

Pun o poză de azi dimineaţă.Bara e de formă,să văd cum stă. :D
Attachment 2491971

@UserName615: Îmi place Logan-ul.Să ai parte de el.Ţine-l cât mai jos. :D
@R.Equinox: Golf-ul ca Golf-ul,da' cum e Scirocco-ul ăla. :lol:
Îmi place foarte mult,mai ales cu jantele astea de Porsche.
@cretu_bs: Cât a costat înm. ?
@Drift.Ivm: Mersi.Şi la tine au ieşit bine aerisirile.
@Cristi.megane: Mama cât îmi place.E perfect.
@cristy_dacia: Să şti că stă chiar frumos.
@ionut.alex63: Sunt curios cum se aude.
@KidForDrift: Are un potenţial imens.Sunt convins că o iasă ceva frumos.

Drift.Ivm 10-07-12 16:15

3 Attachment(s)
Mi`a venit kit`ul!!:D. In jumatate de ora ajunge la mine tipul care mi`a facut aerisirea la aripi si ma ajuta sa montez spoilarele si pragurile, si v`om face evazari pentru aripile spate! :D
Attachment 2491979 Attachment 2491980 Attachment 2491981

@ionut.alex63: Arata bine finala!
@UserName615: Da bine badlook`ul!
@KidForDrift: Arata foarte bine Toyota! Bafta cu ea!
@DariusAlexandru: Mersi! Arata bine cu bara GL! Sunt curios ce culoare ii dai :D

nyckmen 10-07-12 16:58

7 Attachment(s)
KidForDrift:frumoasa multi km fara incidente
DariusAlexandru:ce culoare o faci?
UserName615: da bine

Eu am vopsit bmw si am cumparat cateva lucruri(bari csl,capota csl si jenti)
Si GT500 se pliptiseste prin garaj

Tomas_SlrR 10-07-12 17:36

3 Attachment(s)
R.Equinox - si cica ramai fara bani si tu tot cheltui...:lol:...mai ridica Scirocco ... ca sa nu strici jantele alea de Porche
Cretu_bs - ce iai facut ma?:shock: ... mai bine nu ti`l dadeam :shock:
Drift.Ivm - bafta incontinuare....vreau sa o vad gata..:D
Cristi.Megane - mai intai schimba jantele ca alea sunt pe "19 ... pune pe 16...
Cristi.Dacia - arata bine...dar nu il vopsesti?:?:
Ionut.Alex - va`ti imbolnavit cu Volk te37 :lol:
KidForDrift - booo nu`mi place mercedes :x
UserName - schimba ma omule jantele...pune si tu ceva gen BBS....sau Borbet
KidForDrift - arata bine jagla ma.. 8)
Darius - bafta colegule...sa il vedem vopsit..:-P
Drift.Ivm - sa nu fie prea low masina ... apropo o faci de drift?
Nickmen - frate degeaba ai Shelby....daca nu il bagi in concursuri...:sad:...pacat de el .. e un shelby...

Golf 2:
a fost curatata capota si data cu un kit subtire...usile si pragurile au fost date jos....deja am aduse altele noi.....am mai cumparat si oglinzi care le pot vopsi...am montat aripile noi...si dupa ce montez usile si pragurile...ma apuc de portbagaj...jantele nu le mai reconditionez .. ma voi duce sa caut altele noi...
Trueno:
am dat comanda de spoilere originale....si de faruri...acum au zis ca ajunge packetul maine seara...sa vedem..:D

Cristi.megane 10-07-12 17:45

ma bucur ca si voua va place golfu meu :D

@darius: hai ca m-ai facut curios in ce priveste culoarea :))
@kid:mersi mersi ,imi place noua masina :P
@thomas: tablele sunt pe 16",da e masina jeep si deaia se vede asa,oricum nu o sa schimb jantele pana nu vine si suspensia sport
@drift.ivm: imi place lamaia :oops:

cristy_dacia 10-07-12 18:34

DariusAlexandru ooo hai cu golfu sa vedem cum iasa dela vopsit.Pai ce sa fie numai al meu aproape terminat???Sa fie si al tau pai cum
Drift.Ivm Foarte frumos body kitul mare grija la gropi si borduri ca e pacat de el
Tomas_SlrR Nu cred ca il voi vopsi ca imi e groaza dupaia sa ma duc la rar sa il trec la alta culoare.Asta mai ramane de vazut mai ma gandesc pana la partea de vopsire

mini cooper 10-07-12 19:08

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5096856)
Scirocco
Azi mk1 a fost in centrul atentiei...am cumparaat 4 flanse..de la 4 prezoane la 5.../600RON...si 4 jante Porsche Fuchs 16x10...Trebuie sa o mai ridic putin pe fata pentru ca atinge...si sa caut alte gume cu talon mai mic..
Attachment 2491363
Golf
Am pus jantele dublate pe el..si am 4 jane BBS RS de vanzare-400E...Urmeaza sa umblu putin pe la suspensii..
Attachment 2491364

@Tomas_SlrR-Bafta cu jafu:))
@balint-S-a facut.La mine va fii ceva mai inchis..vedem cum iese!
@DariusAlexandru-Foarte frumos realizat evazarile..cred ca va eni ceva lat nu?:))...Bafta!
@UserName615-Nu ii sta rau...dar cauta ceva mai simplu..de exemplu Borbet A 16x10...Daca te tine buzunarul bineinteles
@Ruffy RUF-Nu da jantele..deoarece masina se vinde:)..la schimb cu altceva..il rupe la buzunar!

Cum ai facut suspensiile asa pe Scirocco si cum l-ai inmatriculat?

DariusAlexandru 10-07-12 20:43

2 Attachment(s)
E gata. :D
Am ceva dubii în privinţa culorii,sper să vă placă,că mie nu mi se pare ok 100% încă.Dar poate după ce montez tot o să fie bine.
Attachment 2492211Attachment 2492212

@Drift.Ivm: Abia aştept să o văd gata.
@nyckmen: Nu sunt sigur că e kit de CSL ăla.Dar poate mă înşel.Oricum e interesant.
@Tomas_SlrR: Uşor uşor prinde formă.În caz că vrei jantele mele,dai un semn pe messenger.Eu vreau ceva mai mare,să fie DUB. :rolleyes2
@mini cooper: Pentru orice întrebare legată de SLRR postezi pe acest topic.

dms28 10-07-12 21:38

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5097958)
E gata. :D
Am ceva dubii în privinţa culorii,sper să vă placă,că mie nu mi se pare ok 100% încă.Dar poate după ce montez tot o să fie bine.
Attachment 2492211Attachment 2492212

@Drift.Ivm: Abia aştept să o văd gata.
@nyckmen: Nu sunt sigur că e kit de CSL ăla.Dar poate mă înşel.Oricum e interesant.
@Tomas_SlrR: Uşor uşor prinde formă.În caz că vrei jantele mele,dai un semn pe messenger.Eu vreau ceva mai mare,să fie DUB. :rolleyes2
@mini cooper: Pentru orice întrebare legată de SLRR postezi pe acest topic.

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5097758)
R.Equinox - si cica ramai fara bani si tu tot cheltui...:lol:...mai ridica Scirocco ... ca sa nu strici jantele alea de Porche
Cretu_bs - ce iai facut ma?:shock: ... mai bine nu ti`l dadeam :shock:
Drift.Ivm - bafta incontinuare....vreau sa o vad gata..:D
Cristi.Megane - mai intai schimba jantele ca alea sunt pe "19 ... pune pe 16...
Cristi.Dacia - arata bine...dar nu il vopsesti?:?:
Ionut.Alex - va`ti imbolnavit cu Volk te37 :lol:
KidForDrift - booo nu`mi place mercedes :x
UserName - schimba ma omule jantele...pune si tu ceva gen BBS....sau Borbet
KidForDrift - arata bine jagla ma.. 8)
Darius - bafta colegule...sa il vedem vopsit..:-P
Drift.Ivm - sa nu fie prea low masina ... apropo o faci de drift?
Nickmen - frate degeaba ai Shelby....daca nu il bagi in concursuri...:sad:...pacat de el .. e un shelby...

Golf 2:
a fost curatata capota si data cu un kit subtire...usile si pragurile au fost date jos....deja am aduse altele noi.....am mai cumparat si oglinzi care le pot vopsi...am montat aripile noi...si dupa ce montez usile si pragurile...ma apuc de portbagaj...jantele nu le mai reconditionez .. ma voi duce sa caut altele noi...
Trueno:
am dat comanda de spoilere originale....si de faruri...acum au zis ca ajunge packetul maine seara...sa vedem..:D

Quote:

Originally Posted by nyckmen (Post 5097711)
KidForDrift:frumoasa multi km fara incidente
DariusAlexandru:ce culoare o faci?
UserName615: da bine

Eu am vopsit bmw si am cumparat cateva lucruri(bari csl,capota csl si jenti)
Si GT500 se pliptiseste prin garaj

nyckmen-ce pot sa zic aceea depe e46 nu este bara de csl :rolleyes2,si shelby daca l-ai luat scoatel si pe el si bagal cum a zis si Tomas_SlrR... faci cum vrei ;) ai o poza mai jos cu bara de csl ;) vroiam si eu o bara de gtr dar m-am razgandit;)
Tomas_SlrR-hai ca incepe sa prinda forma masina urmeaza sa o vopsesti si aia este:D
DariusAlexandru-:shock:superba culoarea nu sa mai vazut pe nici un golf aceasta culoare sau ma insel eu :D

Eu in principiu am montat motorul pe supra urmeaza sa ma duc sa o inmatriculez,la pisica mi-a venit stopurile clare maine voi face poze,iar la restul masinilor nu am mai facut nimic :oops: ma voi ocupa dece pot la ele saptamana viitoare :twisted:

DariusAlexandru 10-07-12 22:06

2 Attachment(s)
Începe să-mi placă.Am pus tablele,revopsite cu 2 spray-uri foarte rapid. :D
Am dat SSR-urile.

Acum montez piesele pe maşină,iar mâine dimineaţă trebuie să sosească din SUA nişte perne. :rolleyes2
Attachment 2492267Attachment 2492268

Mâine las maşina la nişte prieteni să monteze suspensia şi plec la Timişoara cu vărul meu după un set de jante.Iar nu spun nimic.O să vedeţi.

@dms28: Ba a mai fost aplicată culoarea asta pe Golf-uri.

Drift.Ivm 10-07-12 22:33

4 Attachment(s)
Salut! Mazda mea prinde forma!!:D.Body-kit`ul este pus si evazarile spate sunt gata!:D. Deocamdata nu ii dau culoare, o las asa, vreau sa ma ocup de suspensii si frane:D.

Attachment 2492256 Attachment 2492257
Attachment 2492258 Attachment 2492259

@nyckmen: Arata bine BMW`ul! Bafta cu el!
@Tomas_SlrR: Da, o fac de drift!!8).Spor la treaba!
@Cristi.megane::lemon: Nu va mai fi lamaie peste ceva timp:lol:.Bafta cu Golf`ul!
@DariusAlexandru: Mai dureaza pana sa fie gata..:D.
Faina tare culoarea!Sunt curios ce jante ii pui!;)

R.Equinox 10-07-12 23:57

3 Attachment(s)
Nissan
A iesit de la vopsit..sun foarte multumit de vopsea..chiar imi place...urmeaza maine sa montez motorul...apoi incet incet...interiorul..
Attachment 2492324Attachment 2492325
Mk1
Am ridicat putin masina..zielel astea vreau sa vopsesc etrieri...si sa cumpar alte gume cu talon mai mic..
Attachment 2492326

@Cristi.megane-frumoasa achizitie..bafta cu el!
UserName615@-Nu conteaza unde am adormit...dar a iesit treaba buna?..a iesit:))
@KidForDrift-Ce e ba cu lamaia asta?...e vai de capu ei:)))..Bafta:))..App..nu e VERDE..e galben toata ziua!
@DariusAlexandru-Usor usor prinde forma..culoare imi place de mor:X..Bafta!
@Drift.Ivm-Ii vine bine kit-ul
@Tomas_SlrR-Pai banu se face ma..dar se duce la fel de repede:)))

quick_silver2 11-07-12 01:08

Altii vor sa scape de rugina, altii isi doresc rugina
Cum a inceput totul!

quick_silver2 11-07-12 01:09

2 Attachment(s)
Altii isi doresc sa scape de rugina, altii si-o doresc pe masina!
Cum a inceput totul...

cretu_bs 11-07-12 07:58

3 Attachment(s)
@DariusAlexandru:Inmatricularea costat 500-600lei tinand cont de spaga...Attachment 2492421

Attachment 2492422

Attachment 2492423
Am pus o grila noua si farurile de jetta(sunt galbene deoarecea au fost puse pe un taxi....dar ar sa fie vopsite :D )si am pus sticker bomb pe trapa si oglinzi:lol::lol:
Caut si cumpar capota de Jetta!!!

VAND:Capota VW mk3(impecabila),faruri VW mk3 abea curatate:D si grila VW mk3 nou nouta!

mini cooper 11-07-12 10:24

3 Attachment(s)
Ieri mi-am facut alta cariera si am inceput de la 0 (ZERO).
Deci am gasit o Supra MKIV la un dealer care o vindea cu 5000 de euro si am cumparat-o.
Nu avea motor,asa ca am inceput sa caut urme de rugina pe sasiu.Deocamdata,am gasit numai pe caroserie.Astazi ma voi ocupa de indepartarea ruginii de pe caroserie si apoi voi chitui.

ionut.alex63 11-07-12 12:28

5 Attachment(s)
Azi dimineata pe la ora 9 mia venit nissanu de la vopsit.Masina a fost vopsita intrun visiniu foarte inchis.Toata lucrarea ma costat 1000lei.Eu zic ca arata bine voi ce parere aveti?Iar aseara miau ajuns si noile numere ale nissanului.Si inaite sai fac pozele am pus pe masina numarul de pe spate.Acum ma apuc sa montez interiorul si farurile si stopurile.

cristy_dacia 11-07-12 12:37

DariusAlexandru Ooo iauzi deci se pare ca nu va vi doar golful meu low and slow cu airride.Hai ma ca da bine culoarea aia

Rid3r*RaCe 11-07-12 13:01

3 Attachment(s)
Salut ...stateam si ma gandeam oare ce poti face cu 2000 E :-?
Asa ca am fost la un unchi si am cumparat cu 1400 E o caroserie de Subaru Impreza 99"
Preview:

@KidForDrift - Frumoasa Lamaie ai ,sa o stapanesti sanatos.!
@DariusAlexandru - Imi place cum lucrezi la golfanel +10 de la mine sunt curios cum va arata la sfarsit.:X
@Drift.Ivm - Frumos kit,frumoasa masina ,sper sa iasa ceva bun din aceasta masina nu ?SporT la munca in continuare
@nyckmen - Frumoase masinile tale ,nu am ce spune....la bmw iar sta bine cu o finala apexi GT dupa parerea mea,si o culoare mai inchisa ,mi se pare ca rosu acela de pe BMW e prea tipator ...faci cum vrei
@Tomas_SlrR - Good Job Tomas ,o sa iasa o mare bijuterie masina asta a ta :X
@dms28 - Frumos ,frumos ce vad mi-a sarit putin inima cand am vazut-o.:X
@R.Equinox - Domnu Equinox frumoase rau masinile tale mai ales Nissanul acela :X....ce planuri ai cu el ?....Auzi da nu iti ating jantele de aripi la Scirocco ?......
@cretu_bs - Frumos Golfu.Spor la munca ca mai ai destul ....
@mini cooper - Auzi ce planuri ai cu aceasta Supra .....Nu o vinzi ?
@ionut.alex63 - Imi place la nebunie Visiniu acesta inchis :X:X

Tomas_SlrR 11-07-12 13:41

2 Attachment(s)
Golful este curatat de rugina...montat...urmeaza ca diseara sa intre le vopsit dupaia cuptor 4 ore :D
si dca tot am terminat cu golful si am zis sa il vopsesc diseara....azi de dimineata au venit suspensiile noi pentru trueno si pentru golf dar dupa ce il vopsesc montez :D
si am reusit sa montez suspensiile noi pe fata...sper ca pana pe la 16:00 sa le montez si pe cele pe spate :D

killer23 11-07-12 14:43

3 Attachment(s)
Salutare baieti...Sa va prezint noua achizite:

Dacia logan prestige din 2006...

Am gasit pe net anuntul cu loganul,cerea 3350e...Ma duc ma intalnesc cu un pensionar un pic ametit,in fine cand a venit cu loganul am crezut cu nu este el...Pe net arata de nota 10 :cry: dar in realitate nu asa de bine,si deaceea mi-am permis sa mai negociez...
Motorul este 1.6 mpi 85cp
A fost cam neglijata:-Benzina deloc(dar in schimb are jante:lol: )
-Ulei sub nivel
-Amortizoare duse
-Frane are decat pe spate

Bafta la toti va urez,vad ca aveti destul de munca...

tabokubmw 11-07-12 14:47

1 Attachment(s)
Ursul are o toba noua finala.

Caut un E21 ca masina de zi..

ionut.alex63 11-07-12 15:06

3 Attachment(s)
Am montat stopurile oglinzile bara fata +numar de inmatriculare si far dreapta.Faru stanga nu alm mai montat deoarece are geamu sprat si trebuie sa caut alt far.Maine se vor monta geamurile si motorul.

Rid3r*RaCe:interesant noul tau proiect.DAca ai nevoie de ajutor sami spui si te voi ajuta .

mini cooper 11-07-12 17:12

Quote:

Originally Posted by Rid3r*RaCe (Post 5098702)
Salut ...stateam si ma gandeam oare ce poti face cu 2000 E :-?
Asa ca am fost la un unchi si am cumparat cu 1400 E o caroserie de Subaru Impreza 99"
Preview:

@KidForDrift - Frumoasa Lamaie ai ,sa o stapanesti sanatos.!
@DariusAlexandru - Imi place cum lucrezi la golfanel +10 de la mine sunt curios cum va arata la sfarsit.:X
@Drift.Ivm - Frumos kit,frumoasa masina ,sper sa iasa ceva bun din aceasta masina nu ?SporT la munca in continuare
@nyckmen - Frumoase masinile tale ,nu am ce spune....la bmw iar sta bine cu o finala apexi GT dupa parerea mea,si o culoare mai inchisa ,mi se pare ca rosu acela de pe BMW e prea tipator ...faci cum vrei
@Tomas_SlrR - Good Job Tomas ,o sa iasa o mare bijuterie masina asta a ta :X
@dms28 - Frumos ,frumos ce vad mi-a sarit putin inima cand am vazut-o.:X
@R.Equinox - Domnu Equinox frumoase rau masinile tale mai ales Nissanul acela :X....ce planuri ai cu el ?....Auzi da nu iti ating jantele de aripi la Scirocco ?......
@cretu_bs - Frumos Golfu.Spor la munca ca mai ai destul ....
@mini cooper - Auzi ce planuri ai cu aceasta Supra .....Nu o vinzi ?
@ionut.alex63 - Imi place la nebunie Visiniu acesta inchis :X:X

Nu o vand... am un plan intunecat...

dms28 11-07-12 17:58

7 Attachment(s)
salutare am revenit si eu dupa o scurta pauza :D!!!

1-Am revenit cu poze la pisica care are acuma stopuri clare!!
2-An facut si niste poze afara cu pisica... se simte extrem :twisted: cu motorul v10:D
3-Acum am revenit cu o noua achizitie :D si ultima :oops: pareri la el fostu propietar a vrut si el sa ii faca un mic tuning dar a ramas fara bani si i l-am cumparat eu cu 2500E :D ;)

Iar acuma sa va zic informatiile despre el
Capacitate cilindrică: 1490 cc
Cai putere: 75 hp
Număr de locuri: 5
Consum mixt: aprox. 7,7 l/100 km
Consum (urban): aprox. 9,4 l/100 km
Consum (extraurban): aprox. 4,5 l/100 km
Număr de uşi: Patru sau cinci Uşi
Clasă de poluare : Euro 4
Etichetă ecologică: 4 (verde)
Culoare: Gri
Planuri de viitor: inmatriculare,suspensie,angel eyes,culoare noua,jante si putin lasat :) c-am atata :)

poze cu masinile

mini cooper 11-07-12 18:02

8 Attachment(s)
Masina a fost chituita si am cumparat cu 850 de euro o masina donator pentru jante.Maine pleaca la vopsitorie,iar eu,in cautarea unui motor.

dms28 11-07-12 21:30

Quote:

Originally Posted by mini cooper (Post 5099067)
Masina a fost chituita si am cumparat cu 850 de euro o masina donator pentru jante.Maine pleaca la vopsitorie,iar eu,in cautarea unui motor.

mini cooper-asa era si supra mea,dar sincer sa fiu:-? prima poza e eclipse in fine asa era si supra mea si mai rau dar succes cu ea si ai grija ce faci cu ea ca este pretentioasa ;) chiar ai grija

DariusAlexandru 11-07-12 21:49

1 Attachment(s)
După multă muncă,stres şi bani am terminat.
Am făcut geometria,am mai ajustat distanţierele pe faţă.Am tăiat cam 35 de mm.Am montat jantele Porsche Gotti 9J all around.
Suspensia e foarte tare.Nici nu prea o ridic,stă decent.Doar la gropi foarte mari o ridic.
Oficial e GATA.

Urmează să o mai ţin,după o voi vinde şi va urma ceva mai... ,nu dau detalii. :rolleyes2
Pun o poză de pe la vre-o 8.
Attachment 2493230

@Drift.Ivm: Spor la treabă în continuare.
@R.Equinox: Hai că te-ai mişcat bine cu Nissan-ul.Dar Scirocco-ul rămâne preferatul meu dintre cele două. :D
@quick_silver2: Laşi rugina să se pună pe toată caroseria?
@cretu_bs: Sticker bomb-u' nu are nici o treabă.
@mini cooper: Succes cu proiectul tău.
@ionut.alex63: Să înţeleg că ţi-a plăcut culoarea de pe Golf-ul meu. :-)
@Rid3r*RaCe: Mulţi bani îţi doresc,am încercat şi eu un aşa proiect.Nu am avut bani să-l finalizez.
@Tomas_SlrR: Baftă cu 86-le.Dar de ce laşi atât de mult Golf-ul în cuptor? Al meu a stat doar 2 ore.
@killer23: Succes cu Logan-ul.
@tabokubmw: Frumoasă noua finală.
@dms28: V10 !? Cât ai consumul ? :???:

dms28 11-07-12 21:52

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5099369)
După multă muncă,stres şi bani am terminat.
Am făcut geometria,am mai ajustat distanţierele pe faţă.Am tăiat cam 35 de mm.Am montat jantele Porsche Gotti 9J all around.
Suspensia e foarte tare.Nici nu prea o ridic,stă decent.Doar la gropi foarte mari o ridic.
Oficial e GATA.

Urmează să o mai ţin,după o voi vinde şi va urma ceva mai... ,nu dau detalii. :rolleyes2
Pun o poză de pe la vre-o 8.
Attachment 2493230

@Drift.Ivm: Spor la treabă în continuare.
@R.Equinox: Hai că te-ai mişcat bine cu Nissan-ul.Dar Scirocco-ul rămâne preferatul meu dintre cele două. :D
@quick_silver2: Laşi rugina să se pună pe toată caroseria?
@cretu_bs: Sticker bomb-u' nu are nici o treabă.
@mini cooper: Succes cu proiectul tău.
@ionut.alex63: Să înţeleg că ţi-a plăcut culoarea de pe Golf-ul meu. :-)
@Rid3r*RaCe: Mulţi bani îţi doresc,am încercat şi eu un aşa proiect.Nu am avut bani să-l finalizez.
@Tomas_SlrR: Baftă cu 86-le.Dar de ce laşi atât de mult Golf-ul în cuptor? Al meu a stat doar 2 ore.
@killer23: Succes cu Logan-ul.
@tabokubmw: Frumoasă noua finală.
@dms28: V10 !? Cât ai consumul ? :???:

DariusAlexandru-Consumul il are in jur de 22.7 litri in oras,iar la drum lung nu prea l-am testat o sa vad cat o sa scot :)

cretu_bs 11-07-12 22:04

Sticker bombu a fost scos:lol: si a venit o capota de la dezmembrari extrem de zgariata,ruginita si smergheluita...poze maine diminteata dupa ce o montez.

Ruffy RUF 11-07-12 22:30

10 Attachment(s)
Iarasi nu am mai frecventat thread-ul iar am vazut minuni de upgrade-uri si transformari frumoase! felicitari :D

La Cortina am facut o cusca pentru interior care a fost vopsita si montata, mecanica noua integral, am pus un motor de pe o pisica ce o aveam prin curte dezmembrata (2.5 24v 192cp) care va ramane momentan pana gasesc un motor capabil:D in rest asamblata si am plimbat-o astazi putin:) am pus ceva jante care parerea mea se incadreaza ok in peisaj si o buza fata:D

La E36 masina a fost colantata, am modificat farurile dupa o idee care o aveam demult:D , apoi am gasit un kitt M complet apoi iar a fost colantata :shock:, am schimbat usa de pe partea soferului ca un angajat din greseala a lovit-o cu un brat de la elevator, am pus interiorul de pe fosta pisica M complet si am cumparat jantele BBS pe 18" si restul vedeti in poze

Astea fiind spuse ambele ar fi cam gata exceptie facand motorul pentru Cortina... poate reusesc sa fac o poza cu masinile in garaj:D

KidForDrift 11-07-12 23:00

3 Attachment(s)
Azi am lucrat putin la partea mecanica....schimbat filtrul de ulei cu unul de la Greddy...si radiatorul(celule mai mari) cu unul de la ARC8):D. Masina de maine v-a fi pregatita pentru vopsit!;)

Drift.Ivm 11-07-12 23:09

2 Attachment(s)
Salut!:D Azi un prieten de`al meu mi`a facut o surpriza foarte mare, aceea ca a venit la mine in vizita dar nu cu mana goala..Ci cu un eleron din fibra de carbon, care, eu spun ca da super pe masina mea! :D.
Azi am dat comanda de :
-Amortizoare Tein Sideway Master Super Drift 6000N/m/s
-Arcuri Tein Sideway Master Super Drift 7.00"
Attachment 2493402 Attachment 2493403
Nu imi mai spun parerea la fiecare in parte, dar va urez tuturor bafta cu bijuteriile voastre!!:D

radu_cainamisir 11-07-12 23:46

2 Attachment(s)
Salutare!!!Imi pare rau ca nu am mai postat despre Logan dar am fost plecat fara laptop, implicit fara internet

In legatura cu suspensiile alea: am achizitionat intreg kit-ul in valoare de 1300€ plus montaj 100€ m-a dus la 1400€. Cred ca daca mai bag mult in ea o sa ajung cat nu face masina. Arata senzational dar poze voi face maine pe lumina deoarece toata ziua de azi am fost ocupat si va zic imediat cu ce.

In urma cu 2 zile am achizitonat un Logan Pick-up

detalii tehnice:
an:2008
motor: 1600cmc, 90CP, 1.6mpi, benzina
dotari: servo-directie, inchidere centralizata, aer conditionat, geamuri electrice, oglinzi electrice, radio/cd, airbag
pret:5000€ fix

Cam asta va pot spune despre el:D

Panuri de viitor: momentan nimic. As vrea sa-l folosesc ca masina de zi cu zi deoarece Logan Prestige-ul este deja o masina protejata sa zic asa. As putea sa ma folosesc de el la lucrari, etc. Dar o sa ma ocup de aspect:D cum ar fi niste jante noi cu cauciucuri cu talon mic si as poate sa fie low in fata si ridicat in spate....depinde.

Acum motivul pt care am fost ocupat de nu am avut timp de poze este ca toata ziua am umblat cu inmatricularea masinii. Pana la urma m-am gandit sa ii tin placuta doar in spate. Le dau ceva la barba la gabori si gata cat de grav poate fi. Eventual o pun pe aia din fata mai misto intr-o parte nush...

>>Poze<<

All times are GMT +2. The time now is 19:46.

- Copyright 2026 4Tuning