Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Benzina sau motorina ? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/28777-benzina-motorina.html)

RVL 2000 10-01-12 23:27

Re: Benzina sau motorina ?

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4818804)
ce ma distrati voi astia cu dizelu. am avut un golf 3 benzina 75 de cai timp de un an jumate. apoi am condus masina unui coleg tot un golf tdi cu 90 de cai. deci dizel. i-am dat talpa pina la fund si tot ai trebuia ceva timp sa pot depasi cu el. 90 de cai cu tot cu turbo. poti sa faci pe el cai varza. la golf benzina cu 75 de cai cand ai dadeam talpa pina la 5000 rpm se simtea ca-i nervoasa si nu se chinuia la depasiri ca dizelu de 90 de cai. asa ca degeaba ziceti voi ca dizelu asa si asa ca nu-i asa. odata ce eu am condus si una si alta si simt diferenta, nu ma puteti minti. poate pe cei care n-au avut dizel. pardon, turbo dizel. un benzinar de 75 de cai al face antotdeauna pe un TDI 90 de cai. oricand. si afara si in oras.

Ba prietene , tu esti printre putinii care reusesc sa ma enerveze pe un forum!
Tu poti sa-ti treci o data prin scoarta ideea " vino in secolul nostru" ?!?!

Si eu aleragam cu 1.3 golfu de 90cp, in ziua de azi e altceva - cu tine as fi in stare sa pun orice pariu si sa vin pana in Viena doar sa-ti dau peste nasuc sa intelegi o data care-i treaba!
Uita-te si tu pe cifre sa vezi ca si la bmw benzina 150cp aspirat este sub diesel 150cp inca din 2003!
Golfu ala de 90cp
- in primul rand e incurcat de propria inertie datorita puterii mici raporatate la propria masa a motorului
- in al 2-lea rand are o turbina cu geometrie fixa, fapt care duce la o functionare optima a turbo-compresorului pe o plaja mai ingusta decat cele din ziua de azi.

Si tata s-a mirat cand l-am plimbat prima data, fara sa incerc sa-l impresionez am reusit, dar tu esti mai tanar, ar trebui sa fi putin mai destupat la minte!

Nu te mai aventura in notiuni pe care nu le stapanesti, cum ar fi de exemplu cuplu - masina mea are 330Nm, sunt sigur ca nu intelegei pe deplin de ce un 325i cu "doar" 245Nm e mult mai rapid.

Quote:

Originally Posted by on1x1 (Post 4818671)
Pe RVL 2000 il intereseaza consumul la 180 KM/H, "mult" mai mic la diesel.

Esti cel care trebuia sa stai "cel mai pitit" la faza asta, sa te faci ca nu vezi ca am scris asta.
Ti-am mai spus ca stiu ca tie iti consuma mosntrul ~16 la 180km/h iar la mine 8-9 e tipic deci un 50-55% fata de tine, ceea ce eu consider ca e destul de mult, pe bune.
Sper ca te-ai lamurit si cu preturile la volanta/placa/disc

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4818815)
asta ziceam si eu. ca nu prea este diferenta de consum intre dizel si benzina. a mea benzinar cu 140 de cai motor 1,8 la 170 la ora a-mi ia 10 litrii. asta am testat-o eu.

- mai testeaz-o o data, parca sare de 12 la 170 constant, consum la pompa.

- daca tu in exemplele astea
2.0 benzina Ford Mondeo 2008, 210kmh : ~11.5 l/100
2.0 motorina Skoda Superb, 210kmh ~ 12l/100 (masina plina)
vezi asemanari cu 10l la 170km/h esti mai pe langa subiect decat am crezut:
- un diesel daca ia 12 la 210, la 170 ia 7 sau mai putin, deci 10 inseamna cu 42% mai mult, daca ai auzi de unu ca ii consuma masina 14 la 170, ai spune ca ia la fel cam ca a ta?!?!

@22vin - motoarele mici turbo stau bine cu consumul atat timp cat le folosesti ca motoare mici, daca "dai" in turbo, in multe cazuri mai bine aveai aspirat de aceeasi putere.

Predator 10-01-12 23:53

7 spre 8 l am cu masina plina la 170 pe gps. Testat astazi la 3 dimineata pe autostrada.

1 gr Celsius ambient.

RVL 2000 11-01-12 00:03

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4819065)
cine a-si i-a un benzinar, nu sta cu morcovu in cur. ca daca i-a pica turbina ? sau pompa de inalta presiune, sau injectoarele...
cu un benzinar poti sa mergi subturat. dar nu e bine sa o obisnuiesti asa pt ca ramine lenesa. am fost la o reprezentanta logan in orasu meu. si i-am intrebat pe aia , ce masina mi-ar recomanda ? dizel sau benzina ? si mi-au raspuns BENZINA. i-am intrebat de ce ? si mi-au raspuns pt ca multi dizelari au venit inapoi la reprezentanta cu fel si fel de probleme. dar benzinari nu prea. daca nu credeti. mergeti si voi la o reprezentanta logan si antrebatii si voi.

Dar vezi ca, la varsta ei, a ta poate sa sara de la punct, vorbesc serios, si poti sa faci salata de pistoane&supape.
Inca o ineptie - o inevti lenesa - :D :D :D - nu prietene, nu e bine sa mergi subturat pentru ca vibratiile excesive pot cauza o serie de probleme -cum ar fi afectarea distributiei culminand cu ruperea patinei sau chiar a lantului
Si eu stiu logan taxi care i-a picat turbina la ~250kkm, asa si? cu diferenta de consum, la pretul de azi, aproape isi ia alt logan nou, dar nu e cazul ca o face cu ~250euro.

on1x1 11-01-12 03:11

Quote:

Originally Posted by RVL 2000 (Post 4819650)
Esti cel care trebuia sa stai "cel mai pitit" la faza asta, sa te faci ca nu vezi ca am scris asta.
Ti-am mai spus ca stiu ca tie iti consuma mosntrul ~16 la 180km/h iar la mine 8-9 e tipic deci un 50-55% fata de tine, ceea ce eu consider ca e destul de mult, pe bune.

La sfarsit de saptamana o sa fac un video cu consumul de la 180 km/h daca am timp. Din cate imi aduc aminte, consumul la 180 km/h era aproximativ 12% avand in vedere ca am cutia de viteze in doar 5 trepte. La cutia de viteze in 6 trepte mai scade putin din consum.

bluey 11-01-12 10:35

https://www.4tuning.ro/versus/care-es...ina-11942.html

lord_wader 11-01-12 10:46

Quote:

Originally Posted by on1x1 (Post 4819823)
La sfarsit de saptamana o sa fac un video cu consumul de la 180 km/h daca am timp. Din cate imi aduc aminte, consumul la 180 km/h era aproximativ 12% avand in vedere ca am cutia de viteze in doar 5 trepte. La cutia de viteze in 6 trepte mai scade putin din consum.

propun sa faceti amandoi un test, filmati ceea ce arata CB la anumite viteze de ex: 120-150-170. Nu uitati sa mentionati si datele masinilor, temperatura exterioara, anvelopele folosite, viteza vantului(daca o puteti afla de undeva).
Filmati si tragem concluziile.

franz34sm 11-01-12 10:52

degeaba ca fiecare e cu experienta lui. am mai facut eu pariu cu multi si au pierdut. da nu pot face pariu si cu voi ca santem departe unii de altii. important e, ca cartea zice una si voi ziceti alta. deci cine minte ? cartea sau voi ? daca cartea masinii zice ca atita consuma masina. atunci nu fi-ti voi mai destepti decat inginerul care a testat masina. fie vorba si de masini noi. cum zicea unu mai sus, ca sa vin in secolul asta. deci masini noi da ? dizel versius benzina - nu este diferenta de consum. poate maxim un litru. atita timp cat am incercat doua masini cu aceleasi cai putere si dizel si benzina. n-am vazut nici o diferenta de consum. deci mai lasati vrajeala asta ca NUUUU MAAAAA MASINA MEA NU CONSUMA ATITA ! si dizelu consuma tot atita ca si benzina. poate cu un litru mai putin. asta nu poti numi consum mic.

RVL 2000 11-01-12 10:57

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 4820137)
propun sa faceti amandoi un test, filmati ceea ce arata CB la anumite viteze de ex: 120-150-170. Nu uitati sa mentionati si datele masinilor, temperatura exterioara, anvelopele folosite, viteza vantului(daca o puteti afla de undeva).
Filmati si tragem concluziile.

bc-ul e irelevant, poti sa-l faci sa arate 5 la 200km/h din cateva apasari de buton, cel putin la mine asa e.

Gixer 11-01-12 11:10

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4818804)
ce ma distrati voi astia cu dizelu. am avut un golf 3 benzina 75 de cai timp de un an jumate. apoi am condus masina unui coleg tot un golf tdi cu 90 de cai. deci dizel. i-am dat talpa pina la fund si tot ai trebuia ceva timp sa pot depasi cu el. 90 de cai cu tot cu turbo. poti sa faci pe el cai varza. la golf benzina cu 75 de cai cand ai dadeam talpa pina la 5000 rpm se simtea ca-i nervoasa si nu se chinuia la depasiri ca dizelu de 90 de cai. asa ca degeaba ziceti voi ca dizelu asa si asa ca nu-i asa. odata ce eu am condus si una si alta si simt diferenta, nu ma puteti minti. poate pe cei care n-au avut dizel. pardon, turbo dizel. un benzinar de 75 de cai al face antotdeauna pe un TDI 90 de cai. oricand. si afara si in oras.

Nu poti lua etalon asa.....poate tu aveai ceva tunareala si aveai vo 90-100cai, si diesel-ul ala de 90 mai avea saracu vo 80 din ei....caii is tot cai, da depinde daca ii ai, mai ales la roata :-P
Daca ai mai da 3-4 exemple de aceeasi masina cu motorizare diferita(D/B) de puteri similare si sa concluzionezi tot asa, atunci mai vb....mai ales ca, desi eu prefer benzinarele eu am chiar mai multe exemple contra acestui fapt ;)

lord_wader 11-01-12 11:32

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4820145)
daca cartea masinii zice ca atita consuma masina. atunci nu fi-ti voi mai destepti decat inginerul care a testat masina.

Deci Fiatul 500 de 1.2 benzina(865kg /69CP /102Nm /5trepte /anvelope 175/65/14 /inaltime 1488mm) consuma tot 4.3l extraurban la 120km/h daca se urca in el 4 persoane si masina ajunge incarcata la 1200kg?

franz34sm 11-01-12 11:58

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 4820232)
Deci Fiatul 500 de 1.2 benzina(865kg /69CP /102Nm /5trepte /anvelope 175/65/14 /inaltime 1488mm) consuma tot 4.3l extraurban la 120km/h daca se urca in el 4 persoane si masina ajunge incarcata la 1200kg?

eu nu vorbeam de incarcat cu 4 persoane. ca nici un inginer nu testeaza masina incarcata. e cineva dintre voi inginer ? poa sa-mi spuna cineva motor dizel versius benzina la aceleasi cai putere diferenta de consum ? si neincarcata si vrajeli din astea. fara cu 180 la ora si magarii din astea. toti ziceti de consum mic la dizel pai ziceti-mi si mie daca e la aceiasi ani si aceiasi cai putere. asta sa-mi ziceti. nu alte vrajeli. ca sa comparam la aceiasi cai putere.

RVL 2000 11-01-12 13:15

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4820273)
eu nu vorbeam de incarcat cu 4 persoane. ca nici un inginer nu testeaza masina incarcata. e cineva dintre voi inginer ? poa sa-mi spuna cineva motor dizel versius benzina la aceleasi cai putere diferenta de consum ? si neincarcata si vrajeli din astea. fara cu 180 la ora si magarii din astea. toti ziceti de consum mic la dizel pai ziceti-mi si mie daca e la aceiasi ani si aceiasi cai putere. asta sa-mi ziceti. nu alte vrajeli. ca sa comparam la aceiasi cai putere.

Printre altii eu sunt, dar de motoare mult mai mari ca auto.
Nu tre sa fi inginer ca sa intelegi 2-3 aspecte elementare despre MAI sau sa mergi in tandem sa vezi diferentele de consum, eu am dat exemple din astea.
Si eu nu am dat exemplul aiurea, 160 e viteza mea de croaziera pe jumatate din drumul meu obisnuit, asa ca e normal sa ma intereseze, nu 90km/h pentru ca mi-ar lua o vesnicie sa ajung cu viteza asta si pentru ca nu s-ar justifica motor mai mare de 1.0 aspirat sau sdi.

Esti ca un analfabet caruia i se ofera lectii gratuite de citit si le refuza dar se arunca sa discute carti din auzite.

@on1x1 daca vrei pe BC-uri, uite ceva
"Dar, desi cred ca ma repet, sunt niste postari pe-aci de te rup...Pana mai acu` ceva timp se posta instantul, care vreu sa-l spun si eu care pe la 200km/h e undeva la 20-21%. Are vreo relevanta? "
http://www.clubfiat.ro/forum/index.p.../page__st__526

franz34sm 11-01-12 13:22

baaa io va demostrez la toti ca benzinaru e regele. a mea e de 140 de cai. si fac orice dizel pina la 150 de cai. si pe autoban si la liniute. ca sa va demostrez odata si pt totdeauna ca numa prostii vorbiti aici voi astia ingineri care habar n-aveti de masini. aspirat versius TDI pina la 150 de cai. io-s din SM si fac pe toti mecanicii si inginerii astia cu 4 clase. benzina e puterea. dizelu e forta. cind bag talpa la benzinar, va fac pe toti cu dizelele voastre cu tot cu cuplu cu tot , cu tot cu turbo cu tot, cu tot cu consum cu tot. atita vrajeala domnule paici de ami pica paru din cap de atita minciuna. aici in viena n-are nimeni curaju sa faca cu mine o intrecere. ca se caca pe ei. ma duc anu asta acasa in SM si ma intrec cu cine are dizel. ai fac pe toti FARAAAA NUMAARRR TATAA: FARA NUMAR: :D

RVL 2000 11-01-12 13:32

N-am injurat pana acum pe nici un forum dar tu imi fortezi limitele -uita-te in .... pe cifre
regina ta de 140cp/1255kg - 0-100 - 9.9s
sclava mea de 150cp/1490kg 0-100 - 8.8s

fasso 11-01-12 13:55

Quote:

Originally Posted by RVL 2000 (Post 4820442)
N-am injurat pana acum pe nici un forum dar tu imi fortezi limitele -uita-te in .... pe cifre

:lol: :lol: :lol: facem pariu ca-ti spune ca sunt eronate datele respective ?!

franz34sm 11-01-12 14:00

nu zic nimic pina nu stiu ceva sigur. am uitat sa spun ca a mea e automata si are un buton care il pun pe sport si se tureaza la 6000 rpm. nu mai pierd timpu cu schimbatu vitezei. deci daca dizelu se tureaza greu pina la 4500. ati dai seama benzinaru care se tureaza rapid pina la 6000 ce face. sa nu mai vorbim pe autoban.

Dooffz 11-01-12 14:05

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4820484)
nu zic nimic pina nu stiu ceva sigur. am uitat sa spun ca a mea e automata si are un buton care il pun pe sport si se tureaza la 6000 rpm. nu mai pierd timpu cu schimbatu vitezei. deci daca dizelu se tureaza greu pina la 4500. ati dai seama benzinaru care se tureaza rapid pina la 6000 ce face. sa nu mai vorbim pe autoban.

timpiii de mai sus 0-100 km/h nu`ti indica nimic ?

cretzu194 11-01-12 14:12

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4820427)
baaa io va demostrez la toti ca benzinaru e regele. a mea e de 140 de cai. si fac orice dizel pina la 150 de cai. si pe autoban si la liniute. ca sa va demostrez odata si pt totdeauna ca numa prostii vorbiti aici voi astia ingineri care habar n-aveti de masini. aspirat versius TDI pina la 150 de cai. io-s din SM si fac pe toti mecanicii si inginerii astia cu 4 clase. benzina e puterea. dizelu e forta. cind bag talpa la benzinar, va fac pe toti cu dizelele voastre cu tot cu cuplu cu tot , cu tot cu turbo cu tot, cu tot cu consum cu tot. atita vrajeala domnule paici de ami pica paru din cap de atita minciuna. aici in viena n-are nimeni curaju sa faca cu mine o intrecere. ca se caca pe ei. ma duc anu asta acasa in SM si ma intrec cu cine are dizel. ai fac pe toti FARAAAA NUMAARRR TATAA: FARA NUMAR: :D

In primu rand invata sa scri, ca sa intelegem si noi ceva , si in al 2 - lea rand te contrazic in legatura cu 140 cp ai tai benzina cu 0/100 km/h 9.9 sec uite
Audi A4 S-Line 2.0 TDI 140 cp 0/100 km/h in 9.4 secunde cu tot cu plecare de pe loc .Care consuma 5.5 l/100 km

Code:

Fisa tehnica pusa la dispozitie de Porsche Inter Auto Romania, cei care ne-au pus masina la dispozitie, releva faptul ca in ciclu mixt, Audi A4 2,0 TDI consuma doar 5,5l/100 km. Ceea ce poate fi adevarat, daca in regim urban, indiferent de stilul de condus, agresiv, sau spartan, modelul testat a consumat un maxim de 9l/100 km, fapt care se poate vedea si din fotografiile facute cu aceasta ocazie. Cuplul motor al masinii, se regasesta integral la o turatie destul de joasa, cei 320 Nm fiind disponibili incepand cu 1750-2500 rpm. Nici la capitolul sprint Audi A4 2,0 TDI nu sta deloc rau. Doar 9,4 secunde ii sunt necesare ca sa atinga 100 km/h cu plecare de pe loc. Ceea ce e laudabil, cand vorbim de o masina care nu are in target segmentul sport. Iar viteza maxima, de 215 km/h este absolut suficienta pentru oricare autostrada din lume!

franz34sm 11-01-12 15:46

Quote:

Originally Posted by RVL 2000 (Post 4820442)

de unde ai scos tu timpii astia ? nu-mi tre mie 10 secunde sa ajung la suta la ora ma tata. al fac si in 8 secunde suta aia. automata ma nene cu buton sport care suna ca un turbo cand ai dai talpa si te baga in scaun.

cretzu194 11-01-12 15:47

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4820687)
@cretu 194 tu nici bine n-ai terminat scoala si vrei sa inveti bunicu cum se scrie ? si mai si dai inducatii despe masini. la virsta ta n-ai condus masina si te bagi aici in seama ? esti penibil copile. antai dute fa permisu si cumpara-ti cate masini am avut eu la viata mea, apoi mai cresti un pic, si doar dupa aia baga-te aici in seama.

Ma faci sa rad am permisul de 10 luni si fac aproape 5000 km pe luna.....Adica fac Brasov- Iasi dus-intors de 2 ori pe sapt asta inseamna 1200 km....Si da te invat sa scrii pt ca nu sti:DSi masini ai dreptate nu am avut multe am avut un logan si honda pe care o am akm ,dar de condus am condus multe inclusiv audi despre care ti-am spus mai sus.si app poti sa ai si 5 ani si sa scri pe forum nimeni nu interzice asta:lol:

fasso 11-01-12 15:50

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4820697)
de unde ai scos tu timpii astia ? nu-mi tre mie 10 secunde sa ajung la suta la ora ma tata. al fac si in 8 secunde suta aia. automata ma nene cu buton sport care suna ca un turbo cand ai dai talpa si te baga in scaun.

deci cu asta cu automata mai tata cu buton sport si suna ca un turbo m-a dat gata :lol: :lol: :lol: daca vrei vreodata s-o vinzi, asa trebuie sa sune anuntul !:lol:

franz34sm 11-01-12 15:50

Quote:

Originally Posted by cretzu194 (Post 4820700)
Ma faci sa rad am permisul de 10 luni si fac aproape 5000 km pe luna.....Adica fac Brasov- Iasi dus-intors de 2 ori pe sapt asta inseamna 1200 km....Si da te invat sa scri pt ca nu sti:DSi masini ai dreptate nu am avut multe am avut un logan si honda pe care o am akm ,dar de condus am condus multe inclusiv audi despre care ti-am spus mai sus

vrajeala asta s-o spui lu mutu. ca nimeni nu te crede. visezi copile cai verzi pe pereti. lasate ca nu mai tine smecheria.

bluey 11-01-12 15:50

Eu zic ca sunt cateva persoane pe aici care au nevoie de o pauza sa se mai racoreasca.
Sa ia o carte de gramatica sau de limba romana in brate.
Sa se mai uite la televizor si la alte programe decat Stirile de la ora 5 si Acces direct.
Nu vreti sa ne calmam putin??? :)
Acum cat e optional.

cretzu194 11-01-12 15:51

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4820707)
vrajeala asta s-o spui lu mutu. ca nimeni nu te crede. visezi copile cai verzi pe pereti. lasate ca nu mai tine smecheria.

Oare dc imi bat eu capul cu tine?:???:Nici nu am nevoie sa ma crezi tu pe mn...Din 20 de useri care am comentat la reply-ul tau 21 au zis ca esti praf asa ca...:D

franz34sm 11-01-12 15:52

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 4820706)
deci cu asta cu automata mai tata cu buton sport si suna ca un turbo m-a dat gata :lol: :lol: :lol: daca vrei vreodata s-o vinzi, asa trebuie sa sune anuntul !:lol:

daca n-ai avut in viata ta un 318 is sau ti , mai bine taci.

fasso 11-01-12 15:57

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4820710)
daca n-ai avut in viata ta un 318 is sau ti , mai bine taci.

si stii cat de rau imi pare ca n-am avut :(

cretzu194 11-01-12 15:58

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 4820708)
Eu zic ca sunt cateva persoane pe aici care au nevoie de o pauza sa se mai racoreasca.
Sa ia o carte de gramatica sau de limba romana in brate.
Sa se mai uite la televizor si la alte programe decat Stirile de la ora 5 si Acces direct.
Nu vreti sa ne calmam putin??? :)
Acum cat e optional.

Cred ca e vorba si despre mine , ok eu nu mai zic nimica domnului Frantz ca vorba aia e bunic :lol: si eu sunt un pustan de aproape 19 ani

bluey 11-01-12 15:59

Franz34sm si cretzu194 au primit cate un punct infr.
Nu pentru utilizarea incorecta a limbii romane cum ati crede ci pentru aberatii si posturi inutile.
Va multumesc pentru intelegere! :)

aleks 11-01-12 16:08

Quote:

Originally Posted by cretzu194 (Post 4820700)
Si da te invat sa scri pt ca nu sti
honda pe care o am akm
si app poti sa ai si 5 ani si sa scri pe forum

Eu spun sa ne calmam, sa invatam sa scriem cu doi de i inainte sa ne dam destepti si sa lasam scrisul de messenger pentru colegii de clasa.
Calm, ca nu e pe bani.

cretzu194 11-01-12 16:10

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4820754)
Eu spun sa ne calmam, sa invatam sa scriem cu doi de i inainte sa ne dam destepti si sa lasam scrisul de messenger pentru colegii de clasa.
Calm, ca nu e pe bani.

Da scuze , se mai intampla sa uiti un "i" . Promit ca nu se mai repeta :-).Si nu m-am dat desptept pur si simplu nu am inteles nimic din acel reply.

Scuze inca o data.

RVL 2000 11-01-12 16:18

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4820484)

Pai de ce n-ai zis domne de la inceput ca-i automata?!?
Pe deasupra mai ai si butonul ala rosu! kick-ass parca ii zice :)
Pai cand apesi butonul ala faci 0-100 in cel putin 11 secunde!

fasso 11-01-12 16:22

ma da si tu ii dai apa la moara :lol: mi-a stat pe limba sa-i zic de cutia automata ca ma gandeam ca iar pornesc scandalul, dar acum ca ai zis-o n-am decat sa te felicit :lol:

franz34sm 11-01-12 16:22

Quote:

Originally Posted by RVL 2000 (Post 4820776)
Pai de ce n-ai zis domne de la inceput ca-i automata?!?
Pe deasupra mai ai si butonul ala rosu! kick-ass parca ii zice :)
Pai cand apesi butonul ala faci 0-100 in cel putin 11 secunde!

nuuu maaaa. butonu ala are E - economic, M - manual, si S - sport. ajunge si sa-l pun pe M - manual si schimb eu viteza fara sa apas vreun ambreaj. daca folosesc S - sport apoi is de neinvins. tare nu ?

RVL 2000 11-01-12 17:22

R U for real?

r0n1n 11-01-12 17:31

Bai baiatule, ce tari sunt bmw-urile astea....
Dar dc aveai un V8 sub capota?

franz34sm 11-01-12 18:04

au ales benzina 1059. si 463 dizel. e in top dizelu :)) multi se pling de motorina aia naspa din romania si din cauza asta apar multe probleme la masina. cand o sa fie motorina atit de buna ca si in strainatate , si o sa fie mai ieftina decat benzina, - atunci o sa-mi cumpar dizel. pina atunci BENZINARU E MAI RENTABIL. mecanicu meu din SM care are 20 de ani vechime, si a reparat la viata lui mii de masini, si el tot benzinar are. daca lumea prefera dizel, n-am nimic impotriva. cu atit mai multi bani o sa faca mecanicii. masini noi dizel merita sa-ti cumperi. da sa o tii maxim 5 ani. ca daca o tii mai mult, ai pu-so. ca altfel te trezesti ca bagi mai multi bani intr-o masina noua decit eu in asta veche de 14 ani care e pe benzina. apoi daca de la anu va fi motorina mai scumpa cu 2 lei decit benzina ? deci ....... :)) s-apoi cand ma gindesc ca benzinaru meu nici nu se aude cind e pornit, si motoru e si uscat fata de un dizelar ! un exemplu. un dizel din anul 2000 si o benzina tot din 2000. care e mai silentios si mai uscat la motor ? bine cu masinile noi facem exceptii. :) parca benzinaru porneste mai repede iarna decit dizelu. hai ca si mie ami place dizelu pt forta pe care o are si pt consum. o sa a-mi i-au si eu dizel , cu frica in cur, ca nu cumva sa urce pretu motorinei prea tare fata de benzina, sau sa ma rog la ala de sus sa am noroc ca nu cumva sa-mi pice turbina sau injectoarele, sau pompa de inalta presiune si restu cele. ca atunci ami bag picioru in ea dizel. da important ca consuma putin nu ? :D si asta ma face fericit. :)

Predator 11-01-12 18:07

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4821030)
mecanicu meu din SM care are 20 de ani vechime, si a reparat la viata lui mii de masini, si el tot benzinar are.

Eu desfiintez mecanici dimineata, la pranz si seara.

franz34sm 11-01-12 18:10

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4821035)
Eu desfiintez mecanici dimineata, la pranz si seara.

esti mai mecanic ca mecanicu. ai faci pe toti. esti tare.

aleks 11-01-12 18:13

o gura de aer, o pauza inainte sa dam enter, ne calmam si noi, mai stergem cate un cuvant mai dur din text...

fasso 11-01-12 18:19

din" benzina sau motorina? " am deviat la "bmw-ul lui fritz". hai sa trecem peste, oameni buni.

All times are GMT +2. The time now is 16:03.

- Copyright 2026 4Tuning