Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

Oltcit Rally Team 26-10-09 06:57

Re: Street Legal Racing - Redline

Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2749911)
Chevrolet Camaro SS, a little monster Orange !

Frumos!!!:rolleyes2

Mikidude 26-10-09 10:01

@drifter01: Citeste paginile anterioare si ai sa gasesti raspunsu la intrebarea ta ("zicetimi si mie plz de unde iau si eu le2.2.1mwm") ;)

@Oltcit Rally Team: Tnx Bro !:dribble:

mitza mtb 26-10-09 10:46

Nais Muscle Miki:pelvic_th:dance:

drifter01 26-10-09 10:59

nu gasesc zimi pagina exacta plz daka vrei:X:* ms

andreyuu 26-10-09 11:33

2 Attachment(s)
ce parere aveti de loganu meu?

drifter01 26-10-09 11:48

dami si mie loganu plz

andreyuu 26-10-09 12:00

masina nu arata prea bine la texturi mai e putin de lucrat la ea asa ca rogcine se pricepe haideti sa finalizam loganu.respect slrr

andreyuu 26-10-09 12:03

1 Attachment(s)
uitati si loganu:D

andreyuu 26-10-09 12:04

imi place cum merge loganu sta si bine in curbe

Mikidude 26-10-09 12:05

@andreyuu: de ce nu o finalizezi tu man, dac ai laut`o de pe GSM :)) ca dasta era pusa acolo, sa nu zici ca e facuta si de tine ca ar fi ultima :))

Mexikanu1405 26-10-09 12:06

2 Attachment(s)
2 poze

andreyuu 26-10-09 12:16

man nu e zic ca e facuta de mine da ati vazut am puso aici pe site ca sa o facem fiecare adik cine se pricepe nu am zis eu ca ma pricep

Maryus_x90 26-10-09 13:04

mda...altu care se apuca...altu care abandoaneaza....altii care nu se tin de cuvant si tot asa:D...eu nu va inteleg ce va place voua sa va plimbati cu loganu in starea in care pt ca e de tot k k t....nu poate fi vopsit nu e texturat, piesele nu se aliniaza bine si tot asa...daca va plimbati de acuma ce bucurie ati mai avea daca o va termina cineva pana la urma...nush ce sa zic da eu unu ma tin de bmw asa ca deocamdata nu am de gand sa fac logan sau chestii...DACA TE APUCI DE CEVA TREBUIE SA SI TERMINI...

andreyuu 26-10-09 13:25

asa e maryus iti acord dreptate dar dak stii despre ce e vorba dc nu poti sa ne ajuti sai facem macar texturile?sa arate cat de cat a masina..e mult de lucrat?;)multi isi doresc un logan in joc

Maryus_x90 26-10-09 13:31

Quote:

Originally Posted by andreyuu (Post 2751964)
asa e maryus iti acord dreptate dar dak stii despre ce e vorba dc nu poti sa ne ajuti sai facem macar texturile?sa arate cat de cat a masina..e mult de lucrat?;)multi isi doresc un logan in joc

pt ca eu lucrez cu cnv la un bmw seria 7 e38 si cum am zis nu ma las de el...despre texturi mie mi-a luat 2 luni sa termin saisiu si usile de texturat..pt ca daca fac, fac ceva frumos...nush ce sa zic...da oricum vreau sa termin bmw intai si pe urma:D...poate ma apuc de logan pe urma cu toate ca urmatorul proiect era dacia 1300 sport...

andreyuu 26-10-09 13:36

bafta man!oricum proiectu dacia logan e inaintat pacat sa fie lasat deoparte.poate gasim pe cineva care se pricepe, si ptr noi romanii un logan in slrr ar fi ceva frumos.

Maryus_x90 26-10-09 13:38

stiu ca ar fii...si eu mi-as dorii...doar ca nu e chiar asa precum cred toti sa faci o masina pt slrr...si masina asta am aleso ca sa poate sa ma ajute cnv pana invat si eu...ca la inceput am vrut sa fac 1300 sport da la masina aia nimeni nu ma ajuta...asa ca daca o sa capat destula experrienta dupa bmw poate fac eu logan daca nu face altcineva pana atunci:D

andreyuu 26-10-09 13:52

poate ne ajuta cei de pe german ar fi fain.oricum sper sa fie bine pe viitor,pana atunci turam motoarele la ce masini avem:lol:

Maryus_x90 26-10-09 14:14

vorbiti...daca va ajuta norocu vostru:D

Plesa 26-10-09 14:22

1 Attachment(s)
nu va suparati pe mn dar la pag 84 e un dodge charger dragster postat de NtzDra daca are cineva masina, jantele si cauciucurile, il rog sa le urce sau sa dea link de unde le pot lua:D
multumesc frumos

Maryus_x90 26-10-09 14:35

poftim :D masina:: http://kistappancs.extra.hu/autok_lap/plymouth.htm si jentile daca nu ma insel sunt astea:D :::: http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias4879

drifter01 26-10-09 14:53

nu gasesc nicaieri le221mwm plz zicetimi de unde sal iau si io plz:(:((

Maryus_x90 26-10-09 15:36

greu de cautat.... http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias3511

Andu_RacE 26-10-09 15:57

felicitari disperatilor (defapt e unul singur aici, dar poate se mai simt cativa)...tocmai ati distrus un proiect care era cat de cat avansat ... un om si'a batut capul ore si nopti la rand sa'l faca cat de cat ok, l'a postat pe gom (daca nu ma insel) sa'l ajute cineva de acolo si voi il lansati ca disperatii prin alte parti asa nefinalizat cum e si ... in fine, daca tot sunteti asa destepti pune'ti mana si voi si lucrati la un proiect sa vedeti cat este de greu :P voi credeti ca voi ati inventat mersul pe jos? ca nimeni nu s'a gandit la a finaliza logan'ul sau celelalte dacii care au mai fost postate pe aici? va treziti multi sa va afirmati prin munca lui altul si pe urma sa va dati destepti ....sunteti chiar penibili unii, dar asta e ...

andreyuu 26-10-09 17:37

prietene cine se afirma prin munca altuia?ca oricine putea sa ia de pe gom loganu sa vada macar progresu lui si cum arata in joc,si ce e rau ma in asta ca lam postat eu aici pe 4tunning ma?numai sti sa dai din gura ce nu trebuie

andreyuu 26-10-09 17:38

si in primu rand ce te ridici tu ma cu replici,in plus cu asta am vb csi cu marius de proiectu" logan"...

Mikidude 26-10-09 17:43

@andreyuu: omule eu nu vreau sa se certe nimeni pe aici, dar Andu are f mare dreptate, ai si tu 10 postari aici si vb-esti f aiurea, bine ar fi sa terminam cu chestile astea..Sergiu s-a chinuit cu Loganu a cerut ajutor pe GSM si l-a pus acolo si tu l-ai luat te intelg dar nu trb sa`l mai Up nicaeri nu`i lucrarea ta ;)

StreetStyle22 26-10-09 17:49

Frumos. !!! n-am ce zice. Uite numa de'al dracu o sa'mi bat capu o sa'l finalizez si o sa'l dau la cine cred eu ca merita,la cei care m-au ajutat,si prieteni atat,restu sa'si faca singuri:) Asa sa va fac in ciuda,daca rabdare n-ati avut. Sau ce eu is mai fraier ?:rolleyes2

edinho_realmadrid 26-10-09 17:55

andreyuu: Cred ca data viitoare ar trebuii sa vorbesti cu toti cei care sunt implicati intr-un proiect pentru a-l putea uploada pe alt site ! Facand asta vei evita toate problemele astea ! BAFTA

Andu_RacE 26-10-09 18:31

Quote:

Originally Posted by andreyuu (Post 2752728)
prietene cine se afirma prin munca altuia?ca oricine putea sa ia de pe gom loganu sa vada macar progresu lui si cum arata in joc,si ce e rau ma in asta ca lam postat eu aici pe 4tunning ma?numai sti sa dai din gura ce nu trebuie

Quote:

Originally Posted by andreyuu (Post 2752728)
si in primu rand ce te ridici tu ma cu replici,in plus cu asta am vb csi cu marius de proiectu" logan"...

Mai controleaza'te cand vorbesti omule ca nu sunt vre'un fraier de'al tau din spatele blocului sau de la coltul strazii ;) uita'te pe spate si ai sa vezi ca ti'au crescut pene, esti un papagal si asta vei ramane ... iar data viitoare cand mai intri pe vre'un forum, citeste regulament forumului si mai citeste si paginile din urma a topicului unde vrei sa postezi ...asta asa in cazul in care vrei sa ai o impresie buna pe unde calci .... bafta

Mr.Extasy 26-10-09 19:39

Quote:

Originally Posted by Mr.Extasy (Post 2728926)
Marius,cu BMW de la semnatura ta ce se mai aude?:D

A ramas tot WIP,sau e abandonat/terminat?

StreetStyle22 26-10-09 19:41

Quote:

Originally Posted by Mr.Extasy (Post 2753149)
A ramas tot WIP,sau e abandonat/terminat?

N-a ramas wip. :) Se lucreaza la el. Ideea e sa nu mai intrebati...puteti astepta frumos. ;)

taz1vas 26-10-09 19:48

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 2753161)
N-a ramas wip. :) Se lucreaza la el. Ideea e sa nu mai intrebati...puteti astepta frumos. ;)

:lol::lol::lol: wip= work in progress :)) deci nu are cum sa nu fie wip si sa se lucreze la el ?

Mikidude 26-10-09 20:02

Da e W.I.P si dupa ce se finalizeaza o sa fie si V.I.P !!! Pentru ca uni nu au stiut ca nu se uploadeaza asa aiurea fara nici o intrebare pusa autorului, mai si zice "v-a place loganu`l meu" :no:

Billy c25xe 26-10-09 20:04

Va rog frumos (sper sa nu ma injurati foarte tare) , acum l-am instalat si habar nu am ce sa fac ca sa am si eu masini reale , si motoare si tuning si tot ce inseamna modificari , cat se poate de scurt sa-mi faceti o lista cu ce trebuie schimbat si cum.

Billy c25xe 26-10-09 20:54

Am updatat la 2.2.1 si am luat si ceva de pe un site dar nu stiu sa le adaug :oops:.

andreyuu 26-10-09 21:02

2 Attachment(s)
inca mai lucru la texturi ce parere aveti?vopseaua e mat

andreyuu 26-10-09 21:30

1 Attachment(s)
capota neagra

mitza mtb 26-10-09 21:54

Quote:

Originally Posted by Billy c25xe (Post 2753446)
Am updatat la 2.2.1 si am luat si ceva de pe un site dar nu stiu sa le adaug :oops:.

Pai Updateaza-l si la 2.3.0 sau 2.2.1 MWM [ gasesti Aici] si dupa aceea masinile le bagi in cars/racers

andreyuu 26-10-09 22:12

1 Attachment(s)
ce ziceti?;)

All times are GMT +2. The time now is 23:53.

- Copyright 2026 4Tuning