![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
6 Attachment(s)
BMW e34(Drift edition) Ce ziceti?:D @jurec10 Eu zic ca trebuia sa pui niste roti mai mici si sa le faci sa stea |...| nu /...\, ca nu se potriveste asa pe masina:D |
3 Attachment(s)
8) EVO 6
de cand il astept :X pozele arata naspa, masina arata "neterminata", dar pozele sunt ca sa anunt: "a new tuning project" @Radu A.K.A. G.R.M. - masina arata foarte bine, desi nu sunt un fan bmw, sau tot ce e fabricat in vestul asta salbatic.. dar jantele:| NISMO pe fata? |
2 Attachment(s)
Ne dam radu ?? una mica :)) ca si eu am tot v8 pe e34
Pareri ? |
Quote:
Oricum, e faina old school:) |
propun un concurs:D dar nu de drifting.. curse pe un circuit, cu timer.. ORGANIZEAZA cineva? :lol:
PS: frumoasa ASCONA, arata bine asa:D |
5 Attachment(s)
Some updates guys ;)
|
super tare :) tu il faci :)?
|
Quote:
@danny125 - incepe sa prinda forma:D un motor de cel putin 5 litri nu:D? |
de 6 litri macar :))
|
frumos joc!!
|
Quote:
|
Cum se face concursul ? jocul se poate juca online sau ceva de genul acesta ?
|
da americanii au ditamai motoarele :X deaia le iubesc eu ... uitete la semnatura mea :D sa imi vezi gagica americanca
nu nu se poate juca online ... |
5 Attachment(s)
:oops: |
5 Attachment(s)
@Radu A.K.A. G.R.M. - frumos Camaro!!
O japoneza, timida... |
6 Attachment(s)
Quote:
Ce ziceti? |
Daca ai fi facut jantele negre, mai era ceva...
|
Quote:
Zic si eu.. |
bun.. da' pentru mine n'are nimeni niciun sfat?:D
frumos evo! :X |
Quote:
Eo zic ca totusi trebuia sa ii faci jantele alta culoare sa fie un pic de contrast, sa nu fie vopsita monoton. Tot alb...te duce la monotonie. Asta e parerea mea. Eo i-am vopsit jantele rosii tot de aia sa nu fie monotonie, ca am vrut sa fie un pic de contrast, sa sara mai bine in ochi. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sal ajutatima si pe mine cu ceva va rog... ce motoare folositi pentru drift?si pe mapa aia de drift cu lapuri si scor nu imi creste punctajul de ce?am citit in paginile anterioare ka nu mi se pune punctajul daca imi atinge vreun element de caroserie (am ridicat masina de la sol si nu mai atingea) ,ca trebuie sa fac driftul la nush cate grade(mam dat de'a latu cat am putut de mult) si tot nu a mers ....multumesc
|
va rog mult de tot ajutatima si pe mine cu altceva ca la intrebarile anterioara vad ka nu mia raspuns nimeni....am stat o zii si o noapte intruna sa caut slrr 2.3.0 LE si 2.2.1 MWM datimi si mie un site de unde le pot lua va rog frumos ....sau daka poate cineva sa uploadeze ori 2.3.0 LE ori 2.2.1 MWM cu masini,motoare,roti,etc va rog ....multumesc
|
|
Geosh ms dar am si eu le221mwm....io vreau 2.2.1 MWM...:(( 2.3.0 LE lam gasit dar vreau si 2.2.1MWM cine poate sa ma ajute ii raman dator:X
|
Quote:
toate astea le gasesti pe GoM TeaM.. |
mersi pentru sfat bogdan...si mie imi este lene sa instalez toate patchurile alea si etc...dar cred ka voi recurge la aceasta metoda...dupa ce il fak o sa il uploadez....:peace::peace::peace:
|
Multumesc pentru cel care mi-a dat SLRR MWM2LE.Adik semnatura lui...jocul e ok garajull....pff...
|
2 Attachment(s)
BOGDAN AM LUAT VERSIUNEA 2.2.1 MWM DACA O VREI SI TU IAO DE LA SEMNATURA MEA ...... SI O PISICUTZA INFURIATA DE LA MINE :d SCUZATI CALITATEA POZELOR DAR AM PLACA VIDEO DE 128 MB,SI MAI AM O RUGAMINTE DAKA POATE SA MA AJUTE CINEVA...SPUNETIMI SI MIE TOATE PROGRAMELE CU CARE POT MODIFICA PARTI DIN MASINI,PRAGURI,CAPOTA,FARURI,ETC
|
Quote:
ca sa nu le pun pe rand.. Oricum, ms mult :D |
nu ai pentru ce:D dar are o problema:(( miam bagat harta aia de drift (aceea cu puncte si lapuri si knd ii dau pe ea ma scoate din jok....fara sa dea eroare daia cu don't send sau cv..ma scoate direct:(( daka stii cum pot remedia problema raman recunoscator:D:D(face asa pe fiecare mapa kre o bag)
EDIT:gata am remediat problema:D:D:D nu era nici un fisier in folderu cu harta:)) |
Quote:
Culoare oglinzilor jentile mai in interior intercoler mai mic si as da jos rollercage-ul ala.... |
1-Cu ce program si cum se face o masina...as vrea sa-mi explice Maryus...
2-Exista un mod ceva de genu' sa nu se mai vada becurile aprinse...(face lag) |
Masini se fac cu 3dsmax5 :) cu ala faci modelul si exportezi in joc dar poti sa iei si model din Gta san andreas de exemplu sau din Forza sau alte jocuri si le importezi pentru 3dsMax5 cu ... am uitat cum se numea uitete si tu pe google
|
Quote:
Sa faci o masina nu e usor...o spun din propria experienta...dar nu te voi descuraja...acuma sa stau sa iti explic tot procesul e foarte mult dar gasesti tutoriale aici http://www.street-legal-mods.com/list-tutslr.xml ...oricum pentru inceut ti-as indica sa incepi cu ceva mai usor...niste jante , mufflers...la o masina e foarte mult de lucru... Pentru inceput ar trebui sa inveti cum functioneaza jocul...legaturile dintre rpk si celelalte fisiere,sa vezi ce contine un rpk si ce ar trebui sa modifici ca sa fie bine la o masina noua importata(sau sa faci rpk-ul de la 0)...oricum e mult si greu ... daca nu o sa pui intrebari tampite te vor ajuta si baietii de pe GOM care sunt foarte de treaba ;) Maryus...din pacate nu a mai intrat demult pe aici asa ca de la el nu o sa primesti un raspuns in graba... |
cand o sa isi puna net sau o sa isi ia pc ... atunci o sa il mai vedem on ...
|
DACA STIE CINEVA DE UNDE POT LUA HARTA ACEEA DE DRIFT CU PUNCTAJ SI LAPURI SAU DAKA O ARE CINEVA ROG SA O URCE.MS
|
2 Attachment(s)
Multumesc pentru explicatii acum o sa va atasez "cel mai frumos Mustang din Loome :))"
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning