![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
in alta ordine de ideei pista si karturile sunt belea..... Traseul e bun ptr timpi dar ca sa depasesti...doar pe gresala adversarului |
Da unde e pista asta de care vb?
|
Quote:
|
eu nu mai mananc de mult la famous de cand am auzit zvonu cu cele9 tipuri de sloboz , mdnule nu teai dus sa-i stangi de gat? ce au zis?
|
la opc ai reclamat treaba?
macar sa ii stranga putin de oo.. |
Quote:
imi vine sa borasc |
Quote:
Da lasa ma Grigo ca am auzit ca lipitorile se folosesc si in medicina . . . cei de la famous se gandesc mai nou vad si la sanatatea clientilor :)). |
mmmda si eu am mancat aseara tot de acolo in jurul orelor 00:30 ! sa ii frec cu calitatea lor de 2 bani
|
frate da chiar nu inteleg cum m.masii a ajuns lipitoarea aia in shaworma ...daon`masa ca e vizibila ....
mdn`ule nu le-ai dat cu ea in cap mama ce scandal le faceam ..... direct la opc. deci pe bune am stomacu intors pe dos de cand am vazut poza aia ..... cine stie ce minunatii am mai mancat ..... mancam fortat mancare traditionala chinezeasca ..... bleah ...... |
......de la maioneza facuta de baietii de acolo ......au ajuns la lipitori ......... ...d.ar cum ai zesizato ...a icneput sa miste .....te-ai apropiat cu gura de ea? Le-ai aratat-o
:rolleyes2 |
Pe bune ce le-ai facut :| asta trebea sa ajunga la opc
|
Pfffff.....ce s-au intepat la gramaj :lol: .Cred ca-si baga patronul unghia`n gat ....pana la urma tot carne e :D
|
sa aveti pofta .. :D
|
Quote:
multumesc pentru aprecieri. pot sa numesti pista una de indemanare. sa speram ca voi reusi sa o maresc in viitorul apropiat. |
Cand treceai aseara prin ata pe la Famous era destul de putina lume inauntru si cei care veneau in grup si unu vroia unu sa intre era mustrat de restu "sa mananci tu lipitori ma de aici hai dincolo" :):):)
|
partea nasoala e ca sa agloomerat la pericos si acum va trebui sa stau la coada :(( , oricum ce ne mira shobolani in fornneti , gandaci in mcdonalds
|
Mai lasa-ti si voi subiectul shaorma.
|
http://realitatea.net/playlive2.php?...7411231_00.flv
una dintre masini o recunosc celelalte nu .... e filmat cu aparat "profesional" ..... |
Il doare in pix ca l-au filmat pe....ala pe care l-ai recunoscut.:lol: ...stii si tu mai bine ca mine:-)
|
si celalalt e schumacher daca nu ma inshel :)
|
Nu ii dai si adresa si numele complet data nasterii nu de alta da ar fi mai usor de identificat
|
si pe el in doare`n pix... :)
|
Deci saptamana trecuta a avut loc O SINGURA cursa ilegala, cam asta se intelege din reportaj :)
E bine..incep sa scada :)) |
am o problema care cunoaste pe unu cu nr asta ct-85-nfs are un passat mi se pare ca e albastru inchis , dati-mi un pm , ms anticipat
|
Quote:
|
da vad ca nimeni nu zice aseara de iepurasii de la aqua , care era faza? ca am vazut ca au venit de la palm beach hotel ala de la barier cu hummeru ala limo si toata populatia sa faca poze , eu am dischis usile am pregatit toate cele 7locuri ca am zis poate poate se urca la mine
|
Reclama, si unde ar fi avut cea mai mare audienta vineri seara? La Aqua ;)
|
stie cineva de reclamele din mamaia cu power marina 14 - 18 mai auto show in fata la rex ...?!?!/ salov auto probabil .. stiti ceva detalii ?
|
Quote:
|
CONSTANTA e invitata la 4TUNING DAYS LA IULIUS MALL CLUJ 17 - 18 MAI la cel mai complex eveniment al anului
detalii: https://forum.4tuning.ro/523-4tuningdays-cluj-iulius-mall-17-18-2008.html |
Quote:
|
Quote:
|
Da-i raspuns pe topicul lui mah...nu aici ;)
|
Asta ca sa se dea la noi mari aici sa vedem noi ma nu te`ai prins?:D
|
Quote:
|
Nu e in mai?
|
Quote:
|
Auto Show'ul de la rex este in perioda 14 - 16 mai
|
Aikman...ceea ce incerci tu nu este tocmai legal....s-ar cam numii fals ...stii nu ? Nu pot lasa asta pe un forum deschis cum este aici.Posturi sterse...pute-ti continua ideaa pe pm sau mess.
|
Merge careva in weekend la Braila ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning