Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

Antilles 07-10-08 22:14

Re: Chat

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1797503)
ce articol penibil

Nici eu nu am mai fost pe la sala sporturilor de ceva vreme...dar ultima data cand am fost masinile care erau(din care nici jumate nu aveau tuning) stateau parcate linistit..in schimb erau motociclisti care se credeau mari cascadori,si aia turau motoare and shit. De fapt....vin alegerile nu?fiecare face ce crede el ca cere populatia,in deosebi ce cred ei ca cer batranii...ca doar d-aia risca acuma inca o criza pt. faza aceea cu 50% in plus pt. profesori.
Eu am fost plecat din tara,am vazut destule tari,am stat si in state putin dar parca tot mai mult mi-a placut in Romania...pacat doar cu conducerea, la astia le-as "tuna"(ce urat suna termenul asta,parca mai bine era modificat in loc de tunat" putin creierii...sau retrag ce am spus,decat sa le tun mai bine sa le traznesc...cu un par.

NightRider 08-10-08 00:07

sebi!!!! La multi Ani !!! sa ne traiesti :D

CJ-01-WOB 08-10-08 18:49

:lol:
Foarte Tare .
mersi !

Fixius 08-10-08 19:35

Re: Kitch Tuning ...de peste tot

inainte sa te iti de masina lu altu... uite-te la a ta... :D

mafiozzo 08-10-08 20:01

da tu teai uitat la a ta ? aia p care no ai inainte sa te iei de a altuia ?

Fixius 09-10-08 00:00

lasa-mi adresa de mail, sa-ti trimit poza cu masinile mele..
si data viitoare.. gandeste inainte de a vb. Dn. avocat

mafiozzo 09-10-08 00:22

lasa`ma ma.. :)) ca am auzit destule de la pretenii mei despre tine.. deci mai bine abtinete ! te lauzi ca ai masini si nici macar permis nu ai scuzati de offtopic!

Fixius 09-10-08 11:12

sincer sa'ti zic... prietenii tai.. sunt.. totui master kitch tuning..

permisul nu e o problema..
problema mare e.. sa te lauzi.. ca esti Dn. avocat.. si tu esti Master KITCH tuning =))=))=))=))

prietenii tai.. de ce crezi ca au paririle impartite despre mine..??
cand le-am zis.. sa-si puna masina la batia.. se tragea pe currrrrrrrr
am si martorii..

di48lo 09-10-08 12:01

Fixius iar se crede zeu. Crede ca numai el are voie sa pune poze cu masini kitch...

aleks 09-10-08 12:36

ce va mai place scandalul... :lol:

florynu 10-10-08 00:57

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1800455)
ce va mai place scandalul... :lol:

da cat ma mai distrez eu cand ii vad pe amandoi........
doamne ca nu rad atata la o comedie buna cat rad la o discutie intre fixius si mafiotu` .......

Va rog , va rog continuati................... incercati sa nu va abtineti !

CJ-86-UHE 10-10-08 01:32

Quote:

Originally Posted by florynu (Post 1801640)
da cat ma mai distrez eu cand ii vad pe amandoi........
doamne ca nu rad atata la o comedie buna cat rad la o discutie intre fixius si mafiotu` .......

Va rog , va rog continuati................... incercati sa nu va abtineti !

Lonca, ti-ai luat popcorn,M&M, pempsi si acuma stai si dai refresh pe chat?:)))))))

CristianD 10-10-08 10:54

mie imi place semnatura lui aleks aia scrisa cu albastru :D

"Arguing on a forum is like running on special olympics: even if you win, you're still retarded"

florynu 10-10-08 11:45

Quote:

Originally Posted by CJ-86-UHE (Post 1801675)
Lonca, ti-ai luat popcorn,M&M, pempsi si acuma stai si dai refresh pe chat?:)))))))

nici nu iti inchipui ce somn linistit pot sa am dupa ce deschid seara un pic calcu si ma distrez pe seama discutiilor de pe forum .........

aleks 13-10-08 01:24

Quote:

Originally Posted by CristianD (Post 1801958)
mie imi place semnatura lui aleks aia scrisa cu albastru :D

"Arguing on a forum is like running on special olympics: even if you win, you're still retarded"

multumesc frumos cristi :)

CristianD 13-10-08 11:54

apropo de semnatura si de copyright :)) imi dai voie sa o folosesc si eu din cand in cand :P

aleks 13-10-08 12:20

desigur, suntem o tara libera :)

Piry 13-10-08 14:52

no bine ma aleks, amu asa te comporti gandesti ca tu ai inventat citatu ala :P

aleks 13-10-08 18:38

nu mai carcota, tocmai de asta zic, suntem o tara libera, si "suntem" ma include :lol:
il folosim liber cu totii :)

nyctalus 21-10-08 14:02

servus
cine imi poate face rost de un desen de executie la o cruce cardanica
multumiri anticipate

oldtudorhand 21-10-08 20:51

A auzit cineva despre asa-zisul proiect de tunel subteran ptr fluidizarea traficului?! Cel care ar urma sa fie gata in 9 luni de zile, va fi executat la 22 de metri sub pamant si va avea iesiri pe Motilor si pe 21 Decembrie, in centrul istoric urmand sa circule doar transportul in comun!! O firma belgiana ar urma sa se ocupe de toata treaba asta. Am citit in Cluj expres si pe Clujeanul.ro ca s-a dat deja unda verde proiectului.......stie cineva ceva?!

RA_2fast4u 21-10-08 22:20

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 1819013)
A auzit cineva despre asa-zisul proiect de tunel subteran ptr fluidizarea traficului?! Cel care ar urma sa fie gata in 9 luni de zile, va fi executat la 22 de metri sub pamant si va avea iesiri pe Motilor si pe 21 Decembrie, in centrul istoric urmand sa circule doar transportul in comun!! O firma belgiana ar urma sa se ocupe de toata treaba asta. Am citit in Cluj expres si pe Clujeanul.ro ca s-a dat deja unda verde proiectului.......stie cineva ceva?!

am auzit si eu de el de ceva timp... probabil ca va fi bun.. cand va fi gata, daca va fi gata, majoritatea oraselor mari au asa ceva, dar nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie in oras pana cand se termina... 8-|

-LEXION- 22-10-08 14:00

3 Attachment(s)
Ar fi extraordinar. Toate masinile care se indreapta spre Maramures sau Moldova, nu ar mai sufoca Centrul orasului. Ar fi mai liber traficul pe Unda verde. In plus de asta, in tunel nu ai semafoare sau intersectii, s-ar merge mult mai repede.

Cateva imagini cu proiectul.... am inteles ca vor fi demolate cateva cladiri ....cred ca merita sacrificiul, la ce teroare e in centru.

aleks 22-10-08 19:55

ce mult as vrea si eu, de cate ori trec din moldova spre bors/oradea, pierd o ora cel putin sa traversez clujul, de-am ajuns sa-mi calculez traseul in asa fel sa prind clujul pe noapte :lol:

CristianD 23-10-08 14:50

io cred ca tie iti place cum se vede Cluju de sus de pe Feleac noaptea si de aceea vrei sa treci doar seara/noaptea :))

RA_2fast4u 23-10-08 15:36

Quote:

Originally Posted by CristianD (Post 1822245)
io cred ca tie iti place cum se vede Cluju de sus de pe Feleac noaptea si de aceea vrei sa treci doar seara/noaptea :))

daca vine dinspre moldova si merge spre oradea nu trece pe acolo :))

aleks 24-10-08 09:31

pai vin dinspre targu mures, nu pe feleac vin?
serpentinele alea pline de semne cu "folositi frana de motor" & stuff, nu acolo cobori pe feleac?
stiu ca se vede superb clujul de acolo, chiar noaptea e o feerie, intr-adevar, imi place :)

CristianD 24-10-08 09:40

stiam io :P
adevaru e ca se vede misto

CJ-01-WOB 24-10-08 11:26

ma voi va duceti femeile sa vada cluju din feleac:D

KoKozula 24-10-08 12:04

iti dai seama ca le ducem sa vada Cluju de pe Feleac. Este un loc superb ... pe langa bila aia de pe deal.. nu stiu ce e. Observator meteo ?

-LEXION- 24-10-08 13:07

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by KoKozula (Post 1824092)
iti dai seama ca le ducem sa vada Cluju de pe Feleac. Este un loc superb ... pe langa bila aia de pe deal.. nu stiu ce e. Observator meteo ?

Cam asta e privelistea de acolo...in timpul zilei :-)

Noaptea, nu mi-am dus camara.

KoKozula 24-10-08 14:22

seara e si mai fain acolo fiindca se vede cam cat curent consuma clujul :) ...

RA_2fast4u 24-10-08 15:01

1 Attachment(s)
ah, credeam ca vi pe la gherla :-" my bad.

si inca ceva, stie careva cum e drumul pana la campeni? 8-|

p.s. am eu o panorama... realizarea ei nu are nici o legatura cu ceea ce a zis wob... :))

KoKozula 24-10-08 15:08

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1824446)

si inca ceva, stie careva cum e drumul pana la campeni? 8-|

:))

care campeni ?

RA_2fast4u 24-10-08 15:10

Quote:

Originally Posted by KoKozula (Post 1824458)
care campeni ?

Campeniul din alba,de dupa turda. adica mai exact cum e valea ariesului daca nu ma insel.

KoKozula 24-10-08 15:13

daca ii ala de langa abrud... am fost pe acolo anul trecut prin vara... e destul de ok din cate imi aduc aminte... anul asta am fost prin ciurila ... pe langa bektel pe-acolo .. si .. nu e chiar ok

RA_2fast4u 24-10-08 16:03

Eu vrea sa ma duc pe valea ariesului. Deci nu cred ca e nici una din cele 2 drumuri de care zici tu.Din cate am inteles pe acolo ar fi cel mai bine si mai rapid. Si as vrea sa stiu pentru ca vreau sa ma duc noaptea, si sa stiu cam cat timp sa imi aloc pentru drum.

KoKozula 24-10-08 17:17

1 Attachment(s)
poi asta e drumul la campenii din alba ...

RA_2fast4u 24-10-08 17:24

Quote:

Originally Posted by KoKozula (Post 1824704)
poi asta e drumul la campenii din alba ...

dada. exact. si zici ca asta e ok?

Detman 24-10-08 17:45

e foarte ok. acolo am bunici ( la cativa km de campeni ) si totul e ok.

All times are GMT +2. The time now is 03:49.

- Copyright 2026 4Tuning