![]() |
Re: Chat
Quote:
Eu am fost plecat din tara,am vazut destule tari,am stat si in state putin dar parca tot mai mult mi-a placut in Romania...pacat doar cu conducerea, la astia le-as "tuna"(ce urat suna termenul asta,parca mai bine era modificat in loc de tunat" putin creierii...sau retrag ce am spus,decat sa le tun mai bine sa le traznesc...cu un par. |
sebi!!!! La multi Ani !!! sa ne traiesti :D
|
:lol:
Foarte Tare . mersi ! |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
inainte sa te iti de masina lu altu... uite-te la a ta... :D
|
da tu teai uitat la a ta ? aia p care no ai inainte sa te iei de a altuia ?
|
lasa-mi adresa de mail, sa-ti trimit poza cu masinile mele..
si data viitoare.. gandeste inainte de a vb. Dn. avocat |
lasa`ma ma.. :)) ca am auzit destule de la pretenii mei despre tine.. deci mai bine abtinete ! te lauzi ca ai masini si nici macar permis nu ai scuzati de offtopic!
|
sincer sa'ti zic... prietenii tai.. sunt.. totui master kitch tuning..
permisul nu e o problema.. problema mare e.. sa te lauzi.. ca esti Dn. avocat.. si tu esti Master KITCH tuning =))=))=))=)) prietenii tai.. de ce crezi ca au paririle impartite despre mine..?? cand le-am zis.. sa-si puna masina la batia.. se tragea pe currrrrrrrr am si martorii.. |
Fixius iar se crede zeu. Crede ca numai el are voie sa pune poze cu masini kitch...
|
ce va mai place scandalul... :lol:
|
Quote:
doamne ca nu rad atata la o comedie buna cat rad la o discutie intre fixius si mafiotu` ....... Va rog , va rog continuati................... incercati sa nu va abtineti ! |
Quote:
|
mie imi place semnatura lui aleks aia scrisa cu albastru :D
"Arguing on a forum is like running on special olympics: even if you win, you're still retarded" |
Quote:
|
Quote:
|
apropo de semnatura si de copyright :)) imi dai voie sa o folosesc si eu din cand in cand :P
|
desigur, suntem o tara libera :)
|
no bine ma aleks, amu asa te comporti gandesti ca tu ai inventat citatu ala :P
|
nu mai carcota, tocmai de asta zic, suntem o tara libera, si "suntem" ma include :lol:
il folosim liber cu totii :) |
servus
cine imi poate face rost de un desen de executie la o cruce cardanica multumiri anticipate |
A auzit cineva despre asa-zisul proiect de tunel subteran ptr fluidizarea traficului?! Cel care ar urma sa fie gata in 9 luni de zile, va fi executat la 22 de metri sub pamant si va avea iesiri pe Motilor si pe 21 Decembrie, in centrul istoric urmand sa circule doar transportul in comun!! O firma belgiana ar urma sa se ocupe de toata treaba asta. Am citit in Cluj expres si pe Clujeanul.ro ca s-a dat deja unda verde proiectului.......stie cineva ceva?!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ar fi extraordinar. Toate masinile care se indreapta spre Maramures sau Moldova, nu ar mai sufoca Centrul orasului. Ar fi mai liber traficul pe Unda verde. In plus de asta, in tunel nu ai semafoare sau intersectii, s-ar merge mult mai repede.
Cateva imagini cu proiectul.... am inteles ca vor fi demolate cateva cladiri ....cred ca merita sacrificiul, la ce teroare e in centru. |
ce mult as vrea si eu, de cate ori trec din moldova spre bors/oradea, pierd o ora cel putin sa traversez clujul, de-am ajuns sa-mi calculez traseul in asa fel sa prind clujul pe noapte :lol:
|
io cred ca tie iti place cum se vede Cluju de sus de pe Feleac noaptea si de aceea vrei sa treci doar seara/noaptea :))
|
Quote:
|
pai vin dinspre targu mures, nu pe feleac vin?
serpentinele alea pline de semne cu "folositi frana de motor" & stuff, nu acolo cobori pe feleac? stiu ca se vede superb clujul de acolo, chiar noaptea e o feerie, intr-adevar, imi place :) |
stiam io :P
adevaru e ca se vede misto |
ma voi va duceti femeile sa vada cluju din feleac:D
|
iti dai seama ca le ducem sa vada Cluju de pe Feleac. Este un loc superb ... pe langa bila aia de pe deal.. nu stiu ce e. Observator meteo ?
|
7 Attachment(s)
Quote:
Noaptea, nu mi-am dus camara. |
seara e si mai fain acolo fiindca se vede cam cat curent consuma clujul :) ...
|
1 Attachment(s)
ah, credeam ca vi pe la gherla :-" my bad.
si inca ceva, stie careva cum e drumul pana la campeni? 8-| p.s. am eu o panorama... realizarea ei nu are nici o legatura cu ceea ce a zis wob... :)) |
Quote:
|
Quote:
|
daca ii ala de langa abrud... am fost pe acolo anul trecut prin vara... e destul de ok din cate imi aduc aminte... anul asta am fost prin ciurila ... pe langa bektel pe-acolo .. si .. nu e chiar ok
|
Eu vrea sa ma duc pe valea ariesului. Deci nu cred ca e nici una din cele 2 drumuri de care zici tu.Din cate am inteles pe acolo ar fi cel mai bine si mai rapid. Si as vrea sa stiu pentru ca vreau sa ma duc noaptea, si sa stiu cam cat timp sa imi aloc pentru drum.
|
1 Attachment(s)
poi asta e drumul la campenii din alba ...
|
Quote:
|
e foarte ok. acolo am bunici ( la cativa km de campeni ) si totul e ok.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning