![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
mai da norocosi mai :o sunteti
|
un mecanic luminat care sa mi zica de ce mi taie alimentarea la 3500 r/min se gaseste in iasi ...am un golf 3 1,9 tdi
|
inseamna ca nu avea putere de convingere
:-P |
buna ziua
in atentia tuturor cluburilor auto-moto din iasi cei ce doresc clipuri video cu cluburile lor si albume foto profesionale sunnati la 0742471598 BODO omul e super profi si nu e scump https://www.youtube.com/watch?v=TYhp4M3WIZ4 https://www.youtube.com/watch?v=dm0YVzFY3FI videoclipuri realizate de nenea BODO SE POATE FACE CEVA DE GENU CUM AU MULTI DIN AFARA https://www.youtube.com/watch?v=DU2kCdFWgY8 AR FI PACAT SA NU FACEM SI NOI CEI DIN IASI ASA CEVA MII DE MULTUMIRI FRATILOR COMANESCU PENTRU TOT AJUTORUL DAT IN REALIZAREA VIDEOCLIPULUI "URME" https://www.youtube.com/watch?v=TYhp4M3WIZ4 |
tu care dintre "solisti" esti? ca nu stiu cum va spuneti...
ha? tipul mai mare..cumva? |
Slip .... behave yourself !! ;))
|
criminales, sa mor eu, esti criminal....serios acum, spui ca esti "facator" de clipuri sau nu-s ce, dar macar stii cum trebuie sa arate un clip de prezentare a unui club....linkurile care le-ai pus sunt...niste simple videoclipuri, si pun accent pe simple....
|
Quote:
|
da ce va mai place (shaorma) va place sa va tachinati voi intre voi :shock:
|
off topic: vine iarna :))
|
Quote:
"da ce va mai place (shaorma) va place sa va tachinati voi intre voi " by drobeta Ai mare dreptate in ceea ce spui. Romanu e bun la criticat, la pus bete-n roata vecinului....in nici un caz nu pune o vorbă bună, sau un sfat util.... stie doar să dea cu pietre, să critice si cam atat :twisted: Nici măcar să se abtină nu are putere, dă pe afară de" destept ce este !!! Romanu-i draqu...zicea un batran intelept ! Dacă el nu are capră...sa nu aibă nici vecinu !!! :lol: |
Quote:
Eu nu vreau sa pun bete in roate nimanui, dar cum sa spui ca "omul e super profi" cand el face videoclipuri banale fara sa tina cont de cateva reguli esentiale de incadrare, de miscare etc. ? sa nu mai vorbim de aparatura.... Cum spuneam si mai sus, fac si eu filmelete din-alea dar nu ma laud sau nu spun ca sunt super profi. Dar fiecare cu ale lui, ar fi bine sa nu ne apucam iar sa ne certam, ca suntem oameni, ce naiba? |
Salut tuningboy. Niste fotografii simpatice pentru o masina speciala poti face?
|
De ce nu? Da-mi un PM cu detalii sau add pe messenger:D
|
Quote:
mie mi-a curatat mecanicul geometria la turbina si nu am mai avut probleme |
vreu unu dintre voi stie despre ce e vorba in vre un videoclip pe care lam postat acolo
BAKAL VB DE PRIETENIE SI DE ALTE CHESTII PE UN ALT THREAD SE VEDE VIDEOCLIPUL URME ESTE FACUT DE MINE PENTRU PRIETENUL MEU''MAX'' 1TOTI VATI NASCUT CRITICI SI MACAR NU STITI DESPRE CE E VORBA 2CEL CARE A REGIZAT SI FILMAT ACESTE VIDEOCLIPURI ESTE PROFESOR LA FACULTATEA DE FOTO VIDEO VA ROG ........... MACAR DACA CRITICATI CRITICATI CE ATI VAZUT NU CE CREDETI CA AR FI LA ACELE LINCURI |
:lol: .. bine.. ne cerem scuze.. :lol: promitem sa nu mai criticam si.. sa nu ne mai uitam la vreun link .. nu de alta dar n-are rost sa avem discutii. :lol:
sanatate.. yo ! esse' |
Quote:
Mai bine discutati altele: cum ar fii: "unde imi pot plati amenda auto" ca vad ca asta se discuta aicea cu mare interes si fara ironie... |
Quote:
" vreu unu dintre voi stie despre ce e vorba in vre un videoclip pe care lam postat acolo BAKAL VB DE PRIETENIE SI DE ALTE CHESTII PE UN ALT THREAD SE VEDE VIDEOCLIPUL URME ESTE FACUT DE MINE PENTRU PRIETENUL MEU''MAX'' 1TOTI VATI NASCUT CRITICI SI MACAR NU STITI DESPRE CE E VORBA 2CEL CARE A REGIZAT SI FILMAT ACESTE VIDEOCLIPURI ESTE PROFESOR LA FACULTATEA DE FOTO VIDEO VA ROG ........... MACAR DACA CRITICATI CRITICATI CE ATI VAZUT NU CE CREDETI CA AR FI LA ACELE LINCUR " by criminales desigur.... care nu a auzit de " - " , de " , " sau de " . " la sfarsitu propozitiei :!: Mai trece un timp si apar posturi de genu : ;) infinepoateseuabdurssirăutăciosdarundeidreptateafr ate??? :lol: Pace to all, |
Quote:
Si de fapt....se discuta sespre "unde imi platesc amenda auto?" Bine ca numai pe mine ma vedeti... Inteligentilor! |
Quote:
Observ ca suntem de-o varsta, consider ca am invatat in acelasi sintem cominist ( in care cat de cat se facea carte, daca voiai sa te duci macar la generală), NU cred că se dă nimeni inteligent pe 4T, ( poate doar .... dar nu dăm nume :lol: ), tot ce se cere este să fii un pic mai atent.... in scrire.... ca mi se mai intamplă si mie , deci nu-i o crimă, nu spune nimeni ca nu stii..... credem că nu vrei ;) Te salut si...sincer i-ti spun, cel putin eu nu mă cred "inteligent" ...... :-P ( desi sigur sunt :-P:-P:-P ) have fun si nu fi supăracios si pune la suflet....ca nu se merită !!! P.S. Oare de ce-mi pierd timpu cu posturi de genu asta ??? :-P Dar am incredere ca vor dispărea din topic, asa-i domnu" moderator ??? ;) |
Quote:
O zi faina! Ne mai vedem pe aici;) |
sunteti booring ...
auto: cati mergeti la evenimentul de la Bucales ? |
eu merg sigur cu masina pe roti.. (in cazul in care nu apare ceva defectiune pe ultima suta bineinteles) si s-ar putea sa mearga si un prieten cu mine in masina.. in rest inca nu e clara treaba..lumea e nehotarata..
la ce ora sa plecam din iasi? |
Quote:
|
eu nu merg ... nu am fonduri suficiente.
din cd merg mai multi ... dar nu stiu la ce ora pleaca. |
din cd merg eu, kamikazee si LaMishto pana acum...in afara de Mishu care pleaca inainte cu camionul...dar inca nu ne-am hotarat exact ora...oricum vineri dupa amiaza cred
|
cu misu si raz-u am tinut legatura.. se pare ca vom merge impreuna..
|
eu plec de joi seara...vine cineva cu mine?
|
Quote:
Stiti numai sa criticati...Dar ati spus vreodata ce e bine?? |
Quote:
Te rog nu mai vorbi de aparatura....cand ai sa dai si tu vreo 3000 de e pe o camera de filmat atunci mai vorbim... Sunteti buni la criticat....Atat...Vorbiti in necunostinta de cauza! |
Quote:
Nu vezi ca in mare parte stim sa criticam....atat:lol: |
Nu cred ca a admis cineva ca videoclipul este de rahat....doar ca nu este profesional ...
Nu poti zice ca videoclipul acesta : http://www.4tuning.tv/index.php?modu...id=Hb2k69aQkf5 este profesional ...si totusi nu vad nimic in plus sau in minus fata de ce ai postat tu pe forumul acesta care totusi este destinat unor discutii auto...si in care faci propaganda muncii tare care poate are 5% legatura cu domeniul auto . Zic asta din punctul de vedere a unui utilizator simplu a acestui forum . Nu te supara pe mine si nu o lua in nume de rau , dar adevarul este ca nu ma incanta cu nimic disputele acestea aici si mai ales ca nu se mai posteaza nimic interesant pe acest topic .. Iti poti posta munca aici : https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html ... Si cred ca acolo vei avea parte de alt tratament ... In fine ... nu te gandi ca am / avem ceva cu tine , doar ca postezi mult si inutil ...daca faci o proportie , 10% din ce ai postat tu chiar intereseaza pe cineva de pe forumul acesta . Daca nu ai inteles despre ce e vorba pe acest forum iti zic eu . Aici vorbim despre autovehicule , deobicei autoturisme , frumoase sau puternice . Ne intereseaza sporturile cu motor si alte cateva lucruri legate de aceastea . Nu ne prea intereseaza abilitatea cuiva de a face un videoclip care aproape nimanui nu ii place si nici nu toleram pe cei care fac scandal , si cred ca pamantul are orbita in jurul lor ... Ma scuzati daca am jignit pe cineva , dar sunt cam scarbit de acest forum / topic . O zi frumoasa . P.S. : Nimeni nu critica ca se plictiseste acasa .... Doar isi spune parerea . Si sincer sa zici ca cineva e profi cu adevarat .... Uite cum facem .... eu pun un link cu un film care nu e 100% profi .... e cu buget redus ...;)) ..si tu ai sa imi zici ce parere ai ...aaaaa da ... si e cu autovehicule :) https://www.youtube.com/watch?v=HbPv8...eature=related |
Quote:
|
Quote:
Vrei o dovada? iti dau un mic exemplu : Dragos cu S14 preparata de drift, gata pentru bucuresti, mishu cu sierra preparata de drift gata pentru bucuresti, a mea e aproape gata, + corrado vr6 turbo syncro, e30 2.7 turbo, scirocco 1.8 16 v turbo, 1.8 16v aspirat castigator de grupa C suceava, opel astra OPC + audi RS4 - si inca vreo cateva masini tari ! si ca aspect si ca performanta. As putea sa iti insir o lista destul de lunga dar cel mai bine ar fi sa te las sa scrii acolo .. si sa nu bag in seama opinia unui necunoscator.. Ramai la videoclipurile tale si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de masini ! |
Quote:
Hai gata! va las sa vorbiti voi aicea.... ca vad ca nu mai incapeti:peace::blahblah: Asta a fost doar un exe |
Quote:
Criminales, eu ma las batut. Daca vrei sa continui cearta, fa-o pe PM :D o camera de 3000 euro cel putin filmeaza full HD |
Quote:
O zi buna! P.S : Nu era o cearta....vad ca tu ai chef de o cearta...:blahblah: |
nu-l bagati in seama.. e mai bine :D si pentru el... :lol:
|
Peste o saptamana >> Bucuresti >> Drift >> afara ninge ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning