![]() |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
poi cand am fost nu sa discutat nimica:oops:ok o sa vin duminica sa ma pun si eu la punct in legatura cu buc
|
Quote:
|
Pune in fund golfu... :lol: :lol:
|
ooooooo..lume noua...mai lanseaza cate un vers domn' sageata p forum :))..glumeam...ce mai face lumea ??:p
deci cine de aici si-a vopsit jantele rozzz ..si are masina roshie :lol:..iar p capota in fatza are o funditza mov?:lol: |
Quote:
mai da cand ne mai faci o vizita sa te mai vedem si noi la ochi ca deh pe anul asta nu cred ca te-am vazut ... |
hai ca vin duminica..ca duminica trecuta am fost la tzara si n-am putut ajunge..
|
Quote:
chiar, ionutzzzzzz, hai si tu duminica. vezi sa te imbraci cu haine groase sa nu racesti sau sa nu simti cand dau cu parul in tine.:lol::lol::lol::lol: |
rau mai esti mai sageata mai :lol:
|
Nou in NEWS
Din cauza dinamovistului Cristi Borcea o masina a fost sechestrata in Bacau are foto |
2 Attachment(s)
monica mea a scapat de leopard..:lol:
|
2 Attachment(s)
Monica mea a scapat de leopard...:lol:;)
|
Quote:
si ai facut si spatele sau doar astea 2 scaune ? ps : da cate masinute ai pe biroul ala :))) foarte tare |
super smechere scaunele, bravo :)
|
misto parcul tau auto nicule :) iar scaunele.....mistooo...dar le ai pe amandoua ? sau doar unul? :D
|
de fapt nici unu marius...is imprumutate :))
|
ms ms domnilor..le am pe amandoua..normal..da si bancheta e tapitata,o sa revin cu poze cu tot interiorul dupa montarea scaunelor!
parcul auto e numeros si strans cu multa truda..o parte din masinele au si un pic de valoare;):lol: |
valoare sentimentala? nu mai asteptam poze, vrem sa le vedem live :)
|
Quote:
|
Quote:
|
ma refeream la scaune. nu la masinutze :-P
|
Mah rechinule, cu masinute si plasma in dormitor o duci bine, acuma ti-ai luat scaune de alea shmecherite, ce mai urmeaza?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
chiar nu observasem plasma :oops:...dar apoi...la un studiu mai amanuntit am observat ca de fapt nu scaunul era in prim plan, orice altceva, numai ala nu. concluzia: poza facuta la fitze 8)
|
cine merge la 4tuning days?
detalii si discutii aici: https://forum.4tuning.ro/80-bacau/68304-4tuning-days-editia-2008-a.html |
Quote:
|
Quote:
boasa:intrun an ai sa vezi ce urmeaza;)incet cu incetul!prieteni stii cu ce si de ce!:lol: |
daaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! vroiam sa faci poza acelui scaun, de la sora ta din camera. deci....asteptam o poza si cu acel scaun, poate ala e altfel :D
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
vreti poze cu scaunele mele calarite de femei?...poftiti domnilor!..:lol::lol:(nui sora):-P
|
eee...asa mai merge :) dar oricum, sa scoti un scaun din masina, sa-l duci in casa in camera surorii tale si sa-i faci o poza ;)
|
Quote:
|
hai ca ti-ai tapitat misto masina, imi place :)
auzi, da' ca sa fiu carcota putin, cum faci legatura cromatica intre culoarea tapiteriei si culoarea scaunelor si a banchetei? ca alea-s negre cu rosu, si tapiteria-i maro in rest... |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
:twisted::lol:
|
ceva azi? spillner am auzit de realizari majore la printesa ta. mon-ule, sa-ti vedem machina.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca ala e un LCD ...nu plasma....
|
my baby are bara spate si toba noua,nu e gata inca dar muncesc la ea cu spor,mai am de pus pragurile,de finisat,de retusat dar oricum vin cu ea diseara...nu ma pot abtine:):)
Pt putin Nicule,prietenii stiu de ce... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning