![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
Dar sincer nu am ajuns inca sub masina sa ma uit daca este chiar LSD, desi mi-a zis un vecin iarna asta cand parcam in zapada ca mi se invarteau ambele roti pe spate, cand una, cand alta (adica cand nu reusea sa adere cu una, comutat tractiunea pe cealalta), deci cred ca are acest LSD. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in alta ordine de idei, aseara pe la 12 (cred ca erau vreo -20, acolo unde eram), dupa o vreme de condus a inceput motorul de la aeroterma sa scoata un fel de scartait. o fi de la frig? |
Quote:
|
Da auzi ma ... nu mai bine intrii tu frumos pe real oem si bagi acolo ultimile 7 cifre de la codul vin si verifici ce diferentai ai ? :)) app vezi ca o sa ti trebuiasca o perie de sarma pt placuta respectiva...
|
Quote:
|
Da mi un pm cu vin ul sa ma conving.... eu spre ex la mine am avut la diferential decat o singura obtiune, anume 3.29 open..
|
1 Attachment(s)
Quote:
dar dupa cum vezi, am pus in comparatie ceea ce arata pt a mea (stanga) si pentru M3 (dreapta). Cum iti dai seama daca e LSD? Ca M3 trebuie sa aiba obligatoriu LSD, chiar daca are ASC. Ca eu vad ca numai raportul difera pe acolo. |
si vad ca are trecut LIMITED SLIP DIFFERENTIAL ASSEMBLY si la a mea si la M3:D
|
am incercat si la un 316i si pana si acolo e trecut LSD, deci nu cred ca ne putem baza pe real oem
|
Mdap... mie imi arata un singur diferential din ce tin minte.... din lista de acolo de pe partea ta, primul e blocant... clar tre sa te bagi sub ea sau sa ridici o parte si sa incerci sa misti de roata.... daca poti sa o invarti nu e blocant, daca nu se invarte e blocant
|
pai o sa ma bag sub e, cu peria de sarma:)) dar sa fie ceva mai cald ca acum nici nu-mi vine sa faca asemenea chestii:)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning