![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Foarte intretinuta masina ta...felicitari...
Crbl....ca de obicei...marfa rau pozele... |
super poze, super masina!!!
in realitate e mult mai bine, sa-mi confirme cine a vazut-o!!! ;) |
Azi am aranjat si puntea spate.... (axa spate ca sa zic asa)
Maine daca am timp... o mai cobor.... mai am de coborat 3.1cm pana cand ajunge buza aripii in janta... Sa vedem :) |
Quote:
|
Sper sa nu existe astfel de contact :P....
Ca dupaia e panica... eu cred ca janta o sa taie aripa :P |
Foarte frumoasa masina.:wave:
|
Tu esti sanatos,unde mai cobori spatele?si asa atingea in mers...
|
Quote:
|
Quote:
razvan este putin bolnavior... BUT I LIKE SICK PEOPLE!!!!!!! |
cum a fost reply`ul de sus =))) foarte tare merge de "slogan" :lol:
|
Official Sick Stanced Car ....Razvan mai ai putin :D
https://img441.imageshack.us/img441/8089/a648.jpg |
Razvane daca o faci asa o sa-ti fie mila sa mai iesi cu ea... Apropo, mai stii cand ai luat masina ca faceai drifturi in parcare in baneasca, la rond... ? Acum asta cred ca e ultimu lucru din lume care l-ai face cu masina asta.....
|
Da mai tin minte... acum nu, nici nu mai incape discutia... nu mai fac nebunii...
Gata.. de azi sunt mai jos cu 1.3cm (deci mai am putin pana ating telul dorit) Am lasat-o asa... pentru o sa am niste drumuri de facut in weekend si am zis sa testam prototipul... :P Oricum cu sofer + 2 oameni in masina nu sunt probleme... (doar minore) la atins... :D Tot azi, am fost sa spal masina... si surpriza... nu mai reuseam sa bag masina in rampa de spalat (spalatorie la care ma duc de cand am masina) :)) Deci... inca putin si e gata :D |
2 Attachment(s)
As baga mana in foc.... si m-as risca... sa declar ca masina DPDV stanceworks, este gata... (desi sunt sigur ca maine ma voi trezi, si o sa ma loveasca inca o idee peste cap cum sa o las si mai jos)
Pana atunci... produsul final... (poza 1 atasata), doar un teaser. Iar, poza 2, inca un teaser... de la ceva special pregatit pentru bmwowners sau pregatit de catre bmwowners pentru mine. Vizionare placuta, (aceste 2 poze) si cu acest lucru pot spune: Stanceworks Approved. PS. Cand sunt gata pozele, voi pune linkul unde se pot vedea. Pana atunci........ |
bine ca m`ai lasat acasa ma :???: arata foarte sex pe sosea :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning