![]() |
Re: Diverse discutii
@skama
sambata mergem sa bem ceva la sala, sa vorbim .... planuri de viitor, alea alea :) |
vreau sa imi cer scuze pt conflictul izbugnit q formarea acelui topic dar eu nu l-am facut pentru al schimba pe tng din functie pt k nu am nici un drept vreau sa imi cer scz pt interpretarea gresita
dak vroiam sa spun sa il schimbam pe tng ziceam alegerea unui NOU lider dar l-am facut ptr a vedea cam cine ar putea sa il inlocuiasca ink odata imi cer miii de scz bft si salutari la totzi |
aaaaaa....... si am uitat haideti sa ii uram cu totii LA MULTI ANI prietenului nostru q taurasul DONU' care astazi isi serbeaza ziua de nastere
LA MULTI ANI DONULEEE SI SA NE TRAIESTIIII 1000 de ani:) :) |
la multi ani donule :mrgreen:
|
Ohohohohohohhooooooooooooooooooooo multi ani traiasca multi ani traiascaaaaa la multi aaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
|
La multi ani !!! si La multi bani !! :D :D
|
multi ani traiasc masina sa n-o busheasca la multi ani la multi ani cu sanatate
cauciucuri late pe spate si o bara meseriasa.la muuuulti ani... LA MULTI ANI DONULE SI MULTA SANATATE |
la multi ani si "cinstea"(dvd-urile) o astept sambata!contra cost logic!!:))happy new year si tot ce`ti doresti! insanatoshire grabnica pt. bunica ta !!
|
La Multi Ani !!!
|
bey da mut mai e copilasul asta!
pey bine mey donule nu ai zis nimic azi cand am vb cu tine! eu astept sa-ti spun face to face LA MULTI ANI! :d |
La multi ani DONu! ;)
|
La Multi Ani Donule!!! Bafta la modificarea Cielo-ului! 8)
|
va iubesc sa mor io asa fara cearta si fara scandal bv }{ :D for tng:D:D:D and DONU and the rest
|
si pe mine manshon ?? :mrgreen:
|
cre k e indragostit :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning