![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sper ca nu te superi:D
|
8 Attachment(s)
Multumesc Andreica . Nu am de ce sa ma supar. Iti multumesc mult si acum nu se stie ce ne va rezerva viitorul :)
Cateva poze de duminica... |
Heiiiii, trebuia sa ma chemi si pe mine:-w ca am o sedinta foto promisa de la tine:lol: trebuia sa-mi dai un tzar ca in 10 min eram la voi acolo unde ati facut pozele:D
|
Am vazut filmul modificarilor,frumos.Bravo!
|
KYS.ule cateva poze doar cu perversa asta albastra ai?:))
Un topic ceva? |
Frumoase pozele..artistice :>
|
poze cand mai facem si noi???? cu aparatul meu de data asta :lol: muhahahaha
|
Quote:
Felicitari baieti,ambele masini sunt tziplex.felicitari!:D P.S.:KYS-ule nu ti-e frica sa porti folia aceea peste numere.s-ar putea sa te alegi cu un mare talon luat si o ditamai amenda daca prinzi un politist zelos! |
frumos logan. felicitari!!!
|
@YGS - ti-o veni si randul tau :) am fost cam in fuga....
@D-fens - multumesc frumos . @power_bz - mai multe poze poti gasi pe threadul omului sau in semnatura mea..cea cu sesiuni foto... @Bib - mersi :) incercam si noi sa ne facem fotografi :) @daffy - iti las tie placerea, ca la anul , cand masina va avea o alta infatisare sa-i tragi primul set de poze :) @bolidu - cred ca numerele ar fi ultimul motiv pentru care m-ar opri vreun politist si sa-mi faca vreun rau : se poate lua de folie pe toata masina , pe faruri , jante 18" , fara semnalizari in aripi etc etc . Totul tine de noroc si de cum pui problema in fata politistului . @siloth - mersi frumos ! |
Frumos mai luceau croamele alea in lumina reclamelor de la Unirii vineri seara. :lol:
|
Quote:
|
Eu le-am vazut. Bine, poate am recunoscut si masina de la distanta si m-am holbat direct in ele si de asta.
Lasa-ma cu filtrele ca au fost peste tot in noaptea aia. :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning