![]() |
Re: Vanzari/cumparari - piese de ocazie
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Vand Jante originale BMW E46 Style 136,7jx16,et 47,fara defect nu sunt strambe,nu sunt revopsite,nu sudate.pret 200 euro.
Tel 0755399055 |
Cumpar volan m tech 1 pt e30, nu ma intereseaza cat de uzata e pielea, poate fi si rupta
si maner maneta frana de mana din piele de e34, la fel, nu ma intereseaza starea pielii 0748204624 |
1 Attachment(s)
Furtumul de aer , cel cu clipsuri , insemnat in poza de mai jos, de la 2.0....2.8 are cineva ?
|
6 Attachment(s)
Vand Toba Sport ISOTTA EAGLE XH 08 cu amortizor detasabil+reglare intensitate sunet.toba este folosita doar 2 luni si este adusa din germania.
Pret 250 lei Tel 0755399055 |
am tot urmarit ultimele posturi din acest topic...
cred ca nu cititi TITLUL acestui topic voua vi se par preturi pt piese DE OCAZIE??? ma refer la piesele oferite spre vanzare in ultimele posturi |
Quote:
Nu mai este nimic de spus ........ :rolleyes2 |
vasc + elice 50 ron
|
Quote:
|
adica, daca eu vand un surub pot cere pe el si 100 ron ca il vand la ocazie... :D
desi ocazie ar fi la pretul de 1 leu... |
Tu cam stii ce vrei sa spui dar nu te exprimi corect... :lol:
|
Re: piese de ocazie
10 Attachment(s)
sall tuturor am si un bmw e 36 sedan la dezmembrat am ori ce piesa la preturi mici si mai am niste jante rel al tlf 0760086336 sau la adiu jeankyvu [ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Attachment 1829513
Attachment 1829514 Attachment 1829515 Attachment 1829516[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] preturi bune am motor complect este de 1.8 normala si mai am calculator de 1.8 is preturi mici |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning