![]() |
Re: Challenge`s .....
maf, am si eu o intrebare: daca vrei sa deschizi usa cum faci ?? ca geamurile sunt lipite intre ele =)) :lol:
|
1 Attachment(s)
gata si ursu meu...
|
1 Attachment(s)
mai slabutz asa :)
|
2 Attachment(s)
gata si al meu......
|
1 Attachment(s)
va provoc la asta... se baga cineva?
|
pai nu se face poll cu bmw-ul?...ma bag io la ea
|
pai nu noi decidem daca se face poll cu bmw-u'
daca fac moderatorii ok, sa faca, eu am pus nissanu' ca deja au trecut 5 zile de cand a fost pus bmw-u' |
io ma bag ;) numa sa se gata cu bmw-u dric adik combi :D
|
pai oricum nu te opreste nimeni sa faci nissanu' daca se face poll si la bmw :-P
|
ma bag shi yo:lol:
|
Hay si eu ca nu stiu ce masina sa mai lucru`
|
poolul pentru bmw o sa se faca peste cateva zile pe cand se mai raceste celalat pool pt bmw-ul mai nou ;)
eu zic ca e ok nissanu.. sa vedem ce zic si restu dar nu cred ca or sa fie probl.. faceti-l dc vreti si pe ala da nu va grabiti ca ori cum pana peste vreo sapt jumate nu o sa se face poolul .. a da si incercati va rog sa lucreti ingrijit si nu va bateti joc de masini ca daca o sa consideram ca sunt total fara gust (adica cu alte cuvinte bataie de joc ) , fara suparare pentru cei care le-au facut da dc nu au putut sa sa straduiasca si ei mai mult, nu or sa participe la pool.... bafta tuturor :peace: |
cred ca am inteles... deci e ok daca se lucreaza la nissan nu ?
si poll cand se face? dupa ce se termina cu bmw-u' ala sau mai faceti poll si cu asta de acuma (bmw 325 asta)? |
ra sper k nu t superi p mine... dar de ce zici tot timpu "pool" in loc de "poll" !?
|
Quote:
si da TazAless poti sa faci nissanu (adica nimeni nu iti interzice) si dc vor fi lucrari ok se va face si poll dar peste vreo sapt juma doar dupa ce se mai face si la ursuletzul de acuma (325) ... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning