![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Salut !
https://img89.imageshack.us/img89/3819/imagine0678.jpg Asta e a mea ... in cazul unei intalniri la primavara , o sa fiu si eu prezent :) |
Daca va considerati biciclisti sau pasionati de biciclete renuntati la cric,va rog eu.
|
caut o frana hidraulica (pentru fata) , ceva bun sau aveti ceva Sh la vanzare ?
|
Quote:
Un PM daca esti interesatal. |
frana pe disc hidraulica , greseala mea .
totusi , zi`mi pretul pe pm , daca ai avea si o poza ar fi bine. |
Se apropie din nou sezonul si incep cumparaturile. Imi puteti spune cate ceva despre acest model de anvelope ? http://www.raidextrem.ro/piese-bicic...axxis-hookworm Multumesc
|
maxxis deci calitate, si ca profil cred ca sunt pentru oras nu sa te duci prin padure sau deastea ..parerea mea
|
Quote:
|
Hookworm sunt cam pentru orice.Adica ele sunt facute pentru downhill dar multi le folosesti si la dirt/street.Sunt foarte bune,foarte rezistente,greu faci pana cu ele,singurul dezavantaj al lor este greutatea.
|
azi mi`ai cumparat pentru fata frana hidraulica avid juice3 .
idei cum sa o rodez ok ? primele impresii acuma , e varza frana , apas si degeaba :) |
Quote:
Quote:
|
am zis acuma , in starea asta , am mers 2 km de la magazin pana acasa .
o sa ies cand revine vremea mai buna sa o rodez e valabila treaba aia , daca incing bine discul si placutele sa torn apa pe ele ? sau e valabila doar la mecanica pe disc ? |
1 Attachment(s)
si eu sa o prezint pe a mea :D :
Cadru : Umf Freddy 2 2009 Amortizor spate : Marzocchi roco R Furca : Marzocchi Drop-Off Triple 2007 Cuvete : FSA Pipa/ghidon : Umf Sa : Saracen Angrenaj : Truvativ Rukiton cu monobloc Truvativ Howitzer si chainguide Truvativ Boxguide Frana fata Avid juicy 3 2009 Frana spate Tektro Auriga Comp cu disc avid g2 de 185 Schimbator : Shimano Alivio Roata fata : Janta Alexrims Supra FRX cu spite dt swiss si butuc novatec Roata spate : Janta Alexrims Supra FRX cu spite dt swiss si butuc novatec Cauciucuri : Maxxis High roler 2.35 |
Bravo.Inca o bicicleta frumoasa pe aici.Sa o stapanesti sanatos si la cat mai mult timp de mers pe ea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning