Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

colantari 31-03-11 09:01

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

Quote:

Originally Posted by stentorian (Post 4214260)
As mai avea o intrebare: cat ar costa capota, semnul VW si grila fata la un Golf 5 in imitatie carbon.
Multumesc

Sigla: 50 lei.
Grila: 150 lei.

stentorian 31-03-11 09:40

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

Iar capota?
Multumesc

Danny94 01-04-11 15:27

cat ma costa si pe mine colantatul complet al unui cielo cu negru metalizat (lucios)??

colantari 01-04-11 16:21

Quote:

Originally Posted by Danny94 (Post 4218597)
cat ma costa si pe mine colantatul complet al unui cielo cu negru metalizat (lucios)??

Negru lucios/ mat: 250 euro.
Negru metalizat: 400 euro.

colantari 01-04-11 16:25

Quote:

Originally Posted by stentorian (Post 4214964)
Iar capota?
Multumesc

Capota cu carbon Oracal: 150 euro+ tva

Danny94 01-04-11 17:46

Si cat timp ma tine colantul? in cati ani se deterioreaza? la spalari ale masinii se intampla ceva? daca sta o noapte in ploaie ce se intampla? cum adica negru lucios sau metalizat? nu e una si aceeasi?

colantari 01-04-11 17:51

Quote:

Originally Posted by Danny94 (Post 4218864)
Si cat timp ma tine colantul? in cati ani se deterioreaza? la spalari ale masinii se intampla ceva? daca sta o noapte in ploaie ce se intampla? cum adica negru lucios sau metalizat? nu e una si aceeasi?

Autocolantul are garantie 3 ani.
Manopera are garantie 1 an.
Poti sa o speli ca pe o masina normala, sa o lasi in ploaie, vant, ninsoare etc.
Negru lucios este diferit de metalizat. Metalizatul are un grad de luciu mai mare, are sidef in compozitie.

Danny94 01-04-11 17:56

deci dupa 3 ani de zile se dezlipeste sau cum? imi poti da o poza cu diferenta dintre metalizat si lucios? te rog frumos!

colantari 01-04-11 17:58

Quote:

Originally Posted by Danny94 (Post 4218886)
deci dupa 3 ani de zile se dezlipeste sau cum? imi poti da o poza cu diferenta dintre metalizat si lucios? te rog frumos!

Ar fi mai bine sa vii la firma sa vezi diferentele direct cu materialul in fata, nu din poze.

Danny94 01-04-11 18:00

dar un material care sa ma tina cam 8-10 ani cat mar costa?

colantari 01-04-11 18:11

Quote:

Originally Posted by Danny94 (Post 4218893)
dar un material care sa ma tina cam 8-10 ani cat mar costa?

Tu crezi ca rezisti mai mult de 1-2 ani in Bucuresti fara o zgarietura sau fara o piatra in capota sau in spoilerul fata?
Nici vopseaua nu este garantata 10 ani.

Danny94 01-04-11 18:38

asta asa e, dar eu intreb cat tine asa fara sa o zgarii sau alte chestii? ce se intampla dupa 3 ani? se dezlipeste sau ce?

Danny94 01-04-11 18:53

Colantarea trebuie omologata? pe talon am culoarea verde si vreau sa o colantez negru lucios toata masina.

opel_vectra 05-04-11 12:19

Bună ziua! Aș dorii și să știu cat mar costa colantarea plafonului la o vectra c GTS īn negru lucios sau mat (aici poate īmi puteți spune ce ar da mai bine).

colantari 05-04-11 13:00

Quote:

Originally Posted by Danny94 (Post 4219022)
asta asa e, dar eu intreb cat tine asa fara sa o zgarii sau alte chestii? ce se intampla dupa 3 ani? se dezlipeste sau ce?

Se matuieste, ca si vopseaua... si trebuie inlocuit.

All times are GMT +2. The time now is 19:52.

- Copyright 2026 4Tuning