![]() |
Re: Accidente
Dupa cum arata masinile, eu zic ca alfa a iesit de pe un drum lateral, iar cel cu duba i-a taiat(la propriu) fata mai apoi rasturnandu-se...
|
singururl drum lateral e cel de la motelul ala,si cei cu dubele merg tare de obicei
|
mai exact :
-alfa venea foarte tare din partea de unde e camionu de la pompieri...avand viteza + curba la stanga + sofer baut, a intrat pe contra sens lovind dupa in partea dreapta.Soferul alfei a fost aruncat din masina(era rrom). |
un accident produs acu vreo ora.. pe la mijlocul strazii corneliu coposu, fosta strada maxim gorchi, pe cand am ajuns eu.. se vedeau doar sirenele, si a trebuit sa inconjor jumatate din damb ca sa ajung la mine acasa..
daca stie cineva ceva... |
4 Attachment(s)
Quote:
|
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
poate pe viitor |
drumu ala parca e gandit cu curu, daca-l faceau o idee mai lat era foarte usor sa faca 2 benzi pe sens si era perfect, asa se circula de parca ar fi 2 benzi si cretinii trag de volan cand vad pe altii ca vin din fata..
|
De acord, drumul suporta clar 4 benzi, dar baietii destepti au facut doar doua, gen Floresti. GG!
|
dai in colo sa moara, abea nu mai este atata aglomeratie de raceri prin cluj...
|
Acindet azi pe la !16 35 la somesu pe 21 decembrie unu cun 5 din 2005 pe MM a intrat pe rosu intrun audi tt proiectand audiu in autobuza 30 demin a fost blocat traficul acolo !!
TIPU CU bmw cam o ardea in fuguri cu oaneni pe acolo ttrebuia un pic scuturat !!!:rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning