![]() |
Re: Club TICO
ar merge si asa ... ai idee de la ce masina sunt adaptate ??
|
Quote:
era un site oglinzitico.ro sau ceva de genul am cautat si eu intr-o vreme si nu am mai gasit erau la 100 sau 150 de lei daca bine mai tin eu minte |
1 Attachment(s)
salut!Vreau sa stiu daca mai gasesc eleroan de tico dar pentru partea superioara a hayonului?Incerc sa atasez si o poza sper sa se vada despre ce vorba.:D.
|
Quote:
cred ca oricine lucreaza in fibra poate sa iti faca asa ceva |
Totusi cred ca acel model nu este unul facut de cineva din friba acasa.Nu stie nimeni masina ca vad ca are numere de Bucuresti.Sau nu mai are nimeni montat asa ceva?
|
SAL.DEVIEZ SI EU PUTIN SUBIECTUL,AM SI EU O INTREBARE.LEGATA DE TICO SX IN ARIPA DREAPTA AM UN FURTUN FLEXIBIL CEVA PENTRU AER CRED STIE CINEVA UNDE DUCE SI CE STIE SA FACA?SCUZE DE GRESELI.:oops:
|
Quote:
|
am nevoie de un sfat: vreau sa-mi fac in portbagaj o "usa", adica in loc de placa aia neagra care acopera roata de rezerva, sa fac un capac din tabala striata, dar mi-e frica sa nu nimeresc rezervoru cand gauresc pt balamale si incuietori. adica se aude mereu placa aia trancanind, si vreau sa fac fac tot portbagaju din placa, schita imi iese in teorie, dar nush cum e cu gaurile. daca e nevoie pun o poza (acum nu am), ca nu vreau sa intru la belele. daca se poate si fara poza, astept un raspuns. multumesc anticipat :D
|
Quote:
placa aia neagra zdrangane doar daca nu ii presata de hayon prin cauciucurilee de pe margine si nu sta prinsa in urechile din lateral. Ce rost are o cutie mare cat porbagajul in portgabajul unui tico?:-) |
Deacord cu tine STREET in legatura cu portbagajul.CE ROST ARE??
|
rezervoru e sub bancheta asa ca in portbagaj poti sa dai cite gauri vrei
pleoape ma int si pe mine cine are sa ma sune 0766416886 ma intereseaza pleoapele,pretul si cum le obtin |
salutare de la mare :P ...
@ STREET ... ce mai faci? cum merge treaba cu Eleronu? ashtept cu nerabdare poze... |
Baieti, am innebunit eu sau copilul asta are o problema ?
https://forum.4tuning.ro/400-europene...ml#post2580653 |
Quote:
cum ii la mare??:-D |
@street
Inca mai e frumos la mare... Mai e timp d plaja :D Spor la treaba si astept poze... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning