Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea BH 01 YCE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/36439-masina-mea-bh-01-yce.html)

graty 17 31-07-10 23:44

Re: Masina mea BH 01 YCE

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 3555452)
pernele de aer sunt minim 60 de dolari bucata,pentru partea din spate. sa muti pozitia telescoapelor mi se pare o prostie, mai ales in fata. pernele pentru fata sunt 150 de dolari bucata.
o valva de aer este 35 de dolari bucata, iti trebuie 8. poti sa-ti iei si valve manuale care sunt mai ieftine dar tragi la furtune prin masina de te saturi.
compresorul e vreo 200 de dolari cel putin, rezervorul de aer cateva zeci. furtunul e ieftin, fittingurile sunt ieftine dar iti trebuie multe.
transportul poate jumate din toata suma

problema cea mai mare e sa gasim perne potrivite(ca si marime) sa nu fie mai mari in diametru decat arcu! mutatu telescoapelor mie unu nu mie se pare o prostie atata timp cat sunt puse corect si unde trebe( nu vor fi de dacie) vor veni si bari antiruliu mai groase! vor mai fi modificate si bieletele p ca acum cu aceasta garda la sol au o pozitie ff MIZERABILA si daca stau sa ma gandesc ca va cobora si mai mult apar tensiuni...furtune de frana mai lungi.. si o gramada de chestii pe care nu mi le aduc acum aminte!

Buga 02-08-10 19:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 3554919)
inca nu stim exact ce si cum, asta am ( avem ) in cap sa facem acuma, urmeaza documentatia, sa vedem de unde iau pernele de aer, compresor, butelie si etc, um pic cam foarte complicat, vedem ce va iesi, masina in 16 august intra pt facut aripi voi reveni cu noi poze cand am timp sa fac si cand voi navea ceva de aratat.....pana atunci sa ne auzim cu bine...take care:D

Pam pam ! :rolleyes2 :lol::lol:

Puya_BSX 02-08-10 23:57

Mai pune si uu poze sa vedem cu mai arata:shock:

MeMutzu 03-08-10 00:12

Arata extraordinar masina:shock::shock:..succes in continuare cu tot ce mai ai in gand

GEO GR 01 NVN 03-08-10 11:50

Quote:

Originally Posted by Buga (Post 3559728)
Pam pam ! :rolleyes2 :lol::lol:

adevarata poza asta....singura masina la care se lucreaza foarte mult si se vad rezultate....tine-o tot asa:-P

r3sp3c7 23-08-10 23:30

3 Attachment(s)
pana se rezolva exteriorul, ma ocup de jante, faruri si ce mai trebe .... poze cu janta belita de taote straturile de vopsea:X

icstrem_no1 24-08-10 00:11

bai nebunule nici acum n ai facut masina asta cum ai vrut tu?:)))))dupa 3 ani ...hai odataaaa s o vedem gataaaa:X:Xspor la lucru;)

bolidu' 26-08-10 17:42

Ieri am fost pe la voi pe la Oradea.Frumos oras!:D

valib 27-08-10 12:13

Quote:

Originally Posted by graty 17 (Post 3555938)
problema cea mai mare e sa gasim perne potrivite(ca si marime) sa nu fie mai mari in diametru decat arcu!

perne de aer de la cabina unui tir (camion). Buba e ca la Dacie, o sa iti trebuie pe langa perne de aer, si alte amortizoare pe gaz(ulei).
scrie pe google perne de aer...si apare primul site parca, o firma din TM. Acolo gasesti o gramada de modele de perne de aer....cu descrieri/dimensiuni

eu m-am impotmolit la partea de control a presiunii, pentru fiecare amortizor in parte:rolleyes2

cosmin_cosmin_1 27-08-10 17:06

sunt ceasuri speciale pentru asta, cu 2 ace - stanga/dreapta

valib 27-08-10 20:14

nu e vorba de ceasuri...si pana la urma urmei, nici nu iti trebuie ceasuri.
e ceva mai complicat:)

cosmin_cosmin_1 28-08-10 07:09

daca nu vrei ceasuri, poti sa pui un boloboc in spate si te mai uiti din cand in cand
sunt sisteme electronice de gestiune, daca ai bani.
iti trebuie 8 valve electrice daca vrei sa ai control independent si masina sa fie cat de cat acceptabila in curbe. sau butoane cu valve integrate dar tragi la furtune in masina de te saturi
sa folosesti pernele de aer de cabina tir e o prostie, sunt oricum mai scumpe decat pernele de aer speciale pentru suspensie

valib 28-08-10 17:10

ma bucur ca exista 'cunoscatori' si in domeniul asta:lol:

cosmin_cosmin_1 28-08-10 17:59

pe langa cunoscatori mai sunt si carpaci (vezi solutia cu pernele de tir) :))

r3sp3c7 29-08-10 13:08

1 Attachment(s)
inmormantarea daciutzei mele:D :(( sau nunta;))

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning