![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Pam pam ! :rolleyes2 :lol::lol: |
Mai pune si uu poze sa vedem cu mai arata:shock:
|
Arata extraordinar masina:shock::shock:..succes in continuare cu tot ce mai ai in gand
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
pana se rezolva exteriorul, ma ocup de jante, faruri si ce mai trebe .... poze cu janta belita de taote straturile de vopsea:X
|
bai nebunule nici acum n ai facut masina asta cum ai vrut tu?:)))))dupa 3 ani ...hai odataaaa s o vedem gataaaa:X:Xspor la lucru;)
|
Ieri am fost pe la voi pe la Oradea.Frumos oras!:D
|
Quote:
perne de aer de la cabina unui tir (camion). Buba e ca la Dacie, o sa iti trebuie pe langa perne de aer, si alte amortizoare pe gaz(ulei). scrie pe google perne de aer...si apare primul site parca, o firma din TM. Acolo gasesti o gramada de modele de perne de aer....cu descrieri/dimensiuni eu m-am impotmolit la partea de control a presiunii, pentru fiecare amortizor in parte:rolleyes2 |
sunt ceasuri speciale pentru asta, cu 2 ace - stanga/dreapta
|
nu e vorba de ceasuri...si pana la urma urmei, nici nu iti trebuie ceasuri.
e ceva mai complicat:) |
daca nu vrei ceasuri, poti sa pui un boloboc in spate si te mai uiti din cand in cand
sunt sisteme electronice de gestiune, daca ai bani. iti trebuie 8 valve electrice daca vrei sa ai control independent si masina sa fie cat de cat acceptabila in curbe. sau butoane cu valve integrate dar tragi la furtune in masina de te saturi sa folosesti pernele de aer de cabina tir e o prostie, sunt oricum mai scumpe decat pernele de aer speciale pentru suspensie |
ma bucur ca exista 'cunoscatori' si in domeniul asta:lol:
|
pe langa cunoscatori mai sunt si carpaci (vezi solutia cu pernele de tir) :))
|
1 Attachment(s)
inmormantarea daciutzei mele:D :(( sau nunta;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning