Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

trafy-vr6 20-08-07 13:26

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

NFS`u meu iti face muci Corcoba ta. Da ture in juru ei. Aia e masina ma? draq la ce roti are mi`ar fi frica sa trec peste calea ferata. Apropo are boxe?

IONUT-GBP 20-08-07 13:28

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1055711)
NFS`u meu iti face muci Corcoba ta. Da ture in juru ei. Aia e masina ma? draq la ce roti are mi`ar fi frica sa trec peste calea ferata. Apropo are boxe?

:lol: :lol: mia abtine`te ma..rotile sunt R 16 :-P

trafy-vr6 20-08-07 13:28

glumeam ma kindere stai flex. Da totusi te fac pe 400 M:D oricand vrei tu

IONUT-GBP 20-08-07 13:30

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1055717)
glumeam ma kindere stai flex. Da totusi te fac pe 400 M:D oricand vrei tu

pai sa iau permisu ...si nush dak o sa mai am Cordoba....probabil un Altea XL 8)..si pe langa daca or mai fi bani un Corrado

trafy-vr6 20-08-07 13:31

ce nume..altea xl..parca ai zice Altex....da tu esti hacar sau de unde scoti bani de altexa ?

IONUT-GBP 20-08-07 13:32

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1055722)
ce nume..altea xl..parca ai zice Altex....da tu esti hacar sau de unde scoti bani de altexa ?

sunt hacar pe mess si pe mIRC :lol: :lol: :lol: ...dak masina e in leasing..o dau inapoi si dau diferenta 8)

poze cu Altex`u

trafy-vr6 20-08-07 13:33

hmm...io in locu alora de la seat nu ti`as primi rambleru inapoi...sau ti`as da maxim 500 euro ( da acuma fie vorba intre noi, sti ca o duc la remat,nu ? )

recBeat 20-08-07 13:34

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1055684)
Daca pui un CIP tuning la o masina in garantie...se pierde garantia ?:poke:

1. Se scrie chip tuning
2. Chip tuning-ul nu se pune, el se face
3. Chip tuning-ul consta intr-o interventie hardwre (fizica) asupra ECU (Engine Control Unit) si in acest caz se pierde garantia
4. Exista flash tuning, care consta intr-o interventie sofrware asupra hartii din Eprom flash (doar in cazul masinilor fabricate dupa 200), prin intermediul mufei de diagnoza OBD, care nu este detectabil decat pe banc si prin care nu se pierde garantia ;)

IONUT-GBP 20-08-07 13:35

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1055726)
hmm...io in locu alora de la seat nu ti`as primi rambleru inapoi...sau ti`as da maxim 500 euro ( da acuma fie vorba intre noi, sti ca o duc la remat,nu ? )

nu mai vorbi ma aiurea...fugi la desenele alea cu Lui ....pai tu crezi ca masina mea o sa arate ca a ta peste cativa ani....la cum intretine taikmeo masinile...tot ca noua o sa arate 8)

IONUT-GBP 20-08-07 13:37

Quote:

Originally Posted by recBeat (Post 1055728)
1. Se scrie chip tuning
2. Chip tuning-ul nu se pune, el se face
3. Chip tuning-ul consta intr-o interventie hardwre (fizica) asupra ECU (Engine Control Unit) si in acest caz se pierde garantia
4. Exista flash tuning, care consta intr-o interventie sofrware asupra hartii din Eprom flash (doar in cazul masinilor fabricate dupa 200), prin intermediul mufei de diagnoza OBD, care nu este detectabil decat pe banc si prin care nu se pierde garantia ;)

scuza`ma da nu ma pricep :-P

trafy-vr6 20-08-07 13:38

da..o sa arate cu farurile spre alta noua...io in locu tau in urmatorii mi`as face probleme la cum o sa arate. Cum intretine taicato masinile? iarna le desface, da cu vasilina? o baga la frigider sa nu se strice? da tot nu mi`ai zis: pe ce baterii merge?
Cipy: lasa bre omu cum stie el ca e bine . El cred ca vrea sa`si faca tuning punandu`si nr CIP :P

IONUT-GBP 20-08-07 13:39

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1055734)
da..o sa arate cu farurile spre alta noua...io in locu tau in urmatorii mi`as face probleme la cum o sa arate. Cum intretine taicato masinile? iarna le desface, da cu vasilina? o baga la frigider sa nu se strice? da tot nu mi`ai zis: pe ce baterii merge?
Cipy: lasa bre omu cum stie el ca e bine . El cred ca vrea sa`si faca tuning punandu`si nr CIP :P

nu mai vorbi tu aiurea... il cunosti tu ?n`ai tu treaba cum o sa arate :)

trafy-vr6 20-08-07 13:40

da pe ce baterii merge? am auzit ca astea cordobele merg pe 4x 7777 ?

recBeat 20-08-07 13:44

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1055733)
scuza`ma da nu ma pricep :-P

Poi daca nu te pricepi, at dece susti ca 1.4 tdi 75cp face pe 400m un 1.6i 75cp normal aspirati? tu sti ce diferenta ie intre un motor turbo pe motorina si unul pe benzina aspirat de aceeasi putere amandoua?
Iti zic eu: secunde bune, acuma ramane sa iti dai tu seama de partea cui sunt acele secunde..
Mai era cineva odata pe aici cu "tdi power is the best".. ;)

trafy-vr6 20-08-07 13:46

tot din kinderi ( Aaronel ) care vad ca si`a mai revenit. Iti dai seama cum o sa fie Ioneala cu Cordoba prin oras: Daa prea rapid, daa prea rapid, eu merg cu Seat iar trafy pe jos, daaa prea rapid daa prea furios, raman prost cand apasa pe NoS:))) ( GPL )

All times are GMT +2. The time now is 17:06.

- Copyright 2026 4Tuning