![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
eu in locul autoritatilor as lasa-o acolo sa fie de pilda tuturor care trec prin acel sens. E tare faza,sa ai asa viteza incat saescaladezi acel rondou.
|
dezamagire : au luat`o de acolo :( !
|
exista 3 motive...
1.omu nu a mai fost de mult pe la deva si nu stia de sens 2.omu avea peste 60 de ani deci putea sa vada mai rau plus ca i-au disparut reflexele 3.avea cea mai slaba masina plus ca ieri dimineata daca nu ma insel a fost ud pe jos si cu frane de dacie 1300 |
Quote:
|
4 Attachment(s)
azi 15:00h intre Pui si Hateg , din cate stiu nu a murit nimeni ...
|
ai sa-mi bag cum arata masinile,mare minune ca au scapat.
|
MAre noroc ca s-au ciocnit doua cacareze, ca daca una din ele avea 2 tone, la viteza aia, nu stiu daca nu se lasa cu victive .Banuiesc ca a fost ceva viteza dupa cum se prezinta in poze.
|
chiar naspa , era un Chevrolet Aveo si un 206 , in Aveo era un om la 50 - 60 ani sau chinuit vreo 30 min cei de la SMURD sa-l scoata , unu dintre participanti a incercat sa faca o depasire dar din pacate nu a mai apucat sa o faca , sa'u lovit frontal... asta din cate am inteles eu , in rest spre bucuria tuturor bine ca sunt in viata .
|
Quote:
Bine ca au scapat cu bine, daca au si casco la o firma serioasa raman doar cu amintirea neplacuta a intalnirii. |
Pfff se vede ca au avut ceva viteza...bine ca n-a patit nimeni nimic...da-le incolo de fiare,viata are prioritate...
|
Bine ca au scapat oamenii cu viata, asta e cel mai important...
|
Urat ... mare lucru ca au scapat...bine zice ondin cu drumurile, grija mare la drumuri!
|
Stie cineva ceva detalii despre presupusul accident mortal de ieri de la Balata?
|
Quote:
|
Nu stie nimeni de accidentul de la santuhalm de azi? o fost blocat drumul de la deva la simeria
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning