Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Masina Mea ..! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/33583-masina-mea.html)

luci4n_vl 14-03-10 19:16

Re: Masina Mea ..!

Quote:

Originally Posted by couzin (Post 3182203)
A ok nu ca asa am pe varu-meo care imi propune o liniutza da el are Audi TT 180 cai turbo pai ce sa-i fac io tata aluia? TT gri de valcea MLC crek il sti :) pt aia de la VIP i-am taiat dupa lista am mai gasit cativa baieti care mi-au spus acelasi lucru ca si tine o sa vad cu RELCO poate ne vedem la Valcea si stam de vb deoarece nici nu stiu unde au garaj Relco :))) exista demult in oras ?

ia id`ul meu de mess vl23sob vb akolo..

couzin 14-03-10 19:17

merci ;)

trafy-vr6 14-03-10 21:27

couzin cand vi ?:D

MiTzA- 14-03-10 21:36

daca vreti va puteti da cu mine, dar sa nu plangeti dupa :-s :(

75 de cai oficiali, dar de fapt ei sunt armasari . Pt a afla nr adevarat de cai facem urmatorul calcul : inmultim cu 10 impartim la 8 adunam 5 inmultim cu 3 impartim la 4 plus 10 = numaru' real de cai :))

lupalb 14-03-10 21:38

daca era fara +10 la final era numaru` real de cai:)

couzin 14-03-10 21:42

pe 29 martie sau 30 sper sa fiu acasa depinde ca am obiceiu sa dorm mult pe drum :)) ma opresc sa dorm o ora pe autostrada si adorm toata noaptea ma trezesc a doua zi uit si in ce tzara ma aflu :)) oricum daca treceti pe la Supca in jos pe Matache Temelie acolo stau chiar inaintea pasajului parchez pe strada cu supca. aia cu sens unic de coboara spre pasaj 30 m inaintea pasajului :) Mitza exista marijuana la Valcea?? :))))

MiTzA- 14-03-10 21:45

dap, avem de toate :D

couzin 14-03-10 21:48

haha ok :)))) in viatza tre' sa gusti din toate sti cum e vb aia :)

MiTzA- 14-03-10 21:51

nu man, nu bag prostii de genu...am un prieten care s-a dus din cauza lor si nah ....sa zicem ca am invatat lectia :)

kitz` 14-03-10 21:52

Quote:

Originally Posted by couzin (Post 3182967)
pe 29 martie sau 30 sper sa fiu acasa depinde ca am obiceiu sa dorm mult pe drum :)) ma opresc sa dorm o ora pe autostrada si adorm toata noaptea ma trezesc a doua zi uit si in ce tzara ma aflu :)) oricum daca treceti pe la Supca in jos pe Matache Temelie acolo stau chiar inaintea pasajului parchez pe strada cu supca. aia cu sens unic de coboara spre pasaj 30 m inaintea pasajului :) Mitza exista marijuana la Valcea?? :))))

stai pe langa mine :)

couzin 14-03-10 22:03

aa ok :( ai dreptate foarte bine gandit bravo !

luchyan 14-03-10 22:21

sal . e foarte frumoasa japoneza ta. ar fi bn dak vrei ca problema ta sa fie rezolvata in mod profesional treci pe la relco tuning. dragos e cel mai tare.

couzin 14-03-10 22:28

Salut da mi sa mai recomandat relco tuning par seriosi o sa trec sa-i vad pt mai multe lucrari pe masina merci multa bafta ;) kitz` inseamna k o sti si pe nevasta-mea are o Ford Fiesta modelu nou crem de Bucuresti KDE are nr la kt de rar stau eu peacasa nici vecinii nu mii cunosc :)))

kitz` 14-03-10 23:06

Quote:

Originally Posted by couzin (Post 3183259)
Salut da mi sa mai recomandat relco tuning par seriosi o sa trec sa-i vad pt mai multe lucrari pe masina merci multa bafta ;) kitz` inseamna k o sti si pe nevasta-mea are o Ford Fiesta modelu nou crem de Bucuresti KDE are nr la kt de rar stau eu peacasa nici vecinii nu mii cunosc :)))

da da sta pe scara cealalta

couzin 14-03-10 23:11

cum te cheama tata ca tot nu te stiu :)))) tre sa ma las de fumat ce masina ai ??

All times are GMT +2. The time now is 02:30.

- Copyright 2026 4Tuning