![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
|
merci ;)
|
couzin cand vi ?:D
|
daca vreti va puteti da cu mine, dar sa nu plangeti dupa :-s :(
75 de cai oficiali, dar de fapt ei sunt armasari . Pt a afla nr adevarat de cai facem urmatorul calcul : inmultim cu 10 impartim la 8 adunam 5 inmultim cu 3 impartim la 4 plus 10 = numaru' real de cai :)) |
daca era fara +10 la final era numaru` real de cai:)
|
pe 29 martie sau 30 sper sa fiu acasa depinde ca am obiceiu sa dorm mult pe drum :)) ma opresc sa dorm o ora pe autostrada si adorm toata noaptea ma trezesc a doua zi uit si in ce tzara ma aflu :)) oricum daca treceti pe la Supca in jos pe Matache Temelie acolo stau chiar inaintea pasajului parchez pe strada cu supca. aia cu sens unic de coboara spre pasaj 30 m inaintea pasajului :) Mitza exista marijuana la Valcea?? :))))
|
dap, avem de toate :D
|
haha ok :)))) in viatza tre' sa gusti din toate sti cum e vb aia :)
|
nu man, nu bag prostii de genu...am un prieten care s-a dus din cauza lor si nah ....sa zicem ca am invatat lectia :)
|
Quote:
|
aa ok :( ai dreptate foarte bine gandit bravo !
|
sal . e foarte frumoasa japoneza ta. ar fi bn dak vrei ca problema ta sa fie rezolvata in mod profesional treci pe la relco tuning. dragos e cel mai tare.
|
Salut da mi sa mai recomandat relco tuning par seriosi o sa trec sa-i vad pt mai multe lucrari pe masina merci multa bafta ;) kitz` inseamna k o sti si pe nevasta-mea are o Ford Fiesta modelu nou crem de Bucuresti KDE are nr la kt de rar stau eu peacasa nici vecinii nu mii cunosc :)))
|
Quote:
|
cum te cheama tata ca tot nu te stiu :)))) tre sa ma las de fumat ce masina ai ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning