![]() |
Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-
Quote:
|
Iar parerea mea despre opelul vectra .. pai .. in primul si in primul rand Pacat de banii bagati in ea ... fac referire la articole bazar made kitch tuning ! nu spun .. are si chestii frumoase pe ea Ex.cum a reusit sa faca capota ! Dar... 3 pozitii la proiectoare si luminite peste tot de parca ar fi masina de circ :)) iar in leg cu prizele alea false ... ce pot spune .. decat tot kitch ;) parerea mea
|
Ma da pretentiosi mai sunteti??....vreu sa vad si eu o masina aproape perfecta din piatra neamt dupa parerea voastra??...
|
6 Attachment(s)
Inca ceva ce am mai gasit printre poze....:rolleyes2:twisted:
|
Quote:
|
Hai nu ma inebuni ma!!!...pardon nu stiam k tu ai masina de nfs....sau poate pe acolo prin roman va curg ochii numai dupa masinili ,,romilor"" k altceva mai interesant nu cred ca aveti.....o sa ne vedem duminica dupa cum am mai zis ceao!!!!
|
Quote:
P.S: vezi ca se scrie : Masinile , nu masinili cum ai scris tu ;) P.S2: esti rasist ? |
alo fetele iar incepeti cearta?? mai terminati`va cu certurile astea... sunteti penibili!
vectra aia...hmm cu mici retusuri poate fi o masina frumusica ... bafta la modificat! in loc sa sariti pe el ca`i kitch ...mai degraba ii dati omului niste sfaturi cum sa o retuseze astfel incat sa arate frumos! |
3 Attachment(s)
Ceva frumos:evil:
|
Buddy.. vezi ca exagerezi ;)
|
are cineva poze cu noul seria 7?
|
3 Attachment(s)
inca una de la mine..
|
Ce e asa de special la Golfu asta de ai pus poze cu el?
|
pai, din cate vad eu, are jantele vopsite, paravanturi la portiere, pleoape, grila badgeless, stopurile modificate, geamuri foliate, eliminat stergator luneta, modificate grile din bara fata etc...:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning