Re: Re
Quote:
Originally Posted by \"CataNOS\"
Quote:
Originally Posted by \"Rares\"
Man nu e cearta nu e nimik dar am facut si eu o masina la concurs la s2000 si am folosit aceasi bara si am crezut ca sa facut copy dai am intrebat .Asta e masina
|
poate sa copieze orice bara vrea din orice imagine indiferent daca a fost folosita p o masina postata p forum sau nu. Atata timp cat nu posteaza o masina facuta d altcineva, nu conteaza.
|
Tu nu ai prins ideea... o sa ajungem cu OFFTOPICUL pana in panzele albe daca mai continuam aja In afara tarii adica in Virtual Tuning-ul de elita Mondiala nu se copiaza aici nu este Elita Mondiala dar este Selectionata Romaniei. Eu am mai spus-o si o repet daca vrem sa ajungem tatici in VT ar trebui sa nu mai copiem de pe masinile deja VT. Materiale gasesti destule asta daca ai putina imaginatie si stii sa le folosesti daca ai mai multa imaginatie (k Dshock) iti creezi singurel materialele daca esti intr-o pana de inspiratie( k LKS ) copiezi in intregime un Body Kit si iese de mama mama ...Copiatori sunt mai multi pe aici prefer sa nu-i desconspir am auzit si eu de IAC si de DAP dar nu le-am folosit fundalele jantele kit-urile pe vreo lucrare de-a mea ...
P.S. Stiu ca acest post o sa fie sters dar macar cititi cu atentie si ganditi-va ca am putea ajunge si noi in Elita Mondiala daca nu mai copiem lucrari de pe diverse site-uri(forum-uri) din afara tarii!!
P.S. 2 @ LKS sper k nu te-ai suparat k m-am folosit de ceea ce s-a intamplat atunci !!!
|