![]() |
Re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
momo, incurcata situatia cu x-urile si y-urile :|, nu i-o doresc nimanui.
aleks, sunt de acord cu tine dar mai ales cu acel "poate", trist dar adevarat. Si totusi poate n-avem ghinion sa dam de asa fete cu renume, in primul rand pentru a nu ne simti noi prost. |
ba, daca ai o masina decenta si "papagal" in curtea liceului prinzi fete :)
|
ba. daca esti destept ' prinzi si profa ; nu doar copila . :twisted:
|
Quote:
|
pentru majoritatea conteaza..din pacate:))
|
Quote:
tare replica asta :lol: bine ca nu ai bagat si cat o are de tare sau groasa :twisted: |
Quote:
|
...replica sau....??
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi se rupe daca ii place sau nu.
Nu mi-am laut masina sa fiu agatat, mi-am luat masina pentru senzatiile pe care mi le ofera si sa ma duca din punctu A in B fara probleme. In general femeile nu sunt atrase de suspensii tari de iti muta dintii, evacuari de te doare capul dupa o ora la drum lung, bov-uri, si toate jucariile care par a fi interesante barbatilor. Masina conteaza pentru unele femei doar dpdv material (si cu astea nu vreau sa am de-a face oricum), pentru restul femeilor conteaza la fel de mult cat conteaza pentru un barbat care e noua colectie a lui botezatu sau ce culoare merge cu albastru la machiaj. |
Quote:
|
lasa ca e frumoasa si a ta kayule :)))
normal ca conteaza, doar nu vor logan ; vor un mertzan ! cel putin "una care se respecta" intodeauna va alege o masina bine vazuta. se stie de cand lumea ca fitzele ruleaza lumea ' . mai ales cand stie ca are cu ce si ca exista barbati cu bani pe care nu`i intereseaza ....:D |
ehhh... sau mai sunt unele care-si iau singurele masina si nu le intereseaza ce conduce domnu' de langa ele... zic...:lol:
am multe prietene care au masini mai scumpe decat ale prietenilor lor...deci... |
Pai cam asta ziceam... pe cele care le intereseaza nu ma intereseaza pe mine.
Am mers de multe ori cu prietene / amice si la cateva minute dupa ce plecam la drum ma intrebau: E stricata? De ce face asa? Ce drac poti raspunde: - nu, am facut-o intentionat sa iti crape capu de la zgomot - nu, asa face ea (la care fata nu stie ce sa mai creada) - nu, si te lansezi in explicatii la care ea e total dezinteresata dupa 2 minute si tu continui sa vorbesti degeaba, sau te opresti si ea oricum nu a inteles nimic - e toba sport! la care ea intreaba si ce face? - iar tu ca un om interesat de tuning, neputand sa ii zici ca da x cai in plus ii zici simplu: zgomot. - da, e stricata, f*** it. Nici nu vreau sa intru in detalii la ce discutii ies pe baza suspensiei cand treci peste liniile de tramvai - chiar daca taica-su are dacia 1310, tot ii place mai mult ca e mai confortabila. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning