Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

sergini0 07-02-10 17:43

Re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

momo, incurcata situatia cu x-urile si y-urile :|, nu i-o doresc nimanui.

aleks, sunt de acord cu tine dar mai ales cu acel "poate", trist dar adevarat. Si totusi poate n-avem ghinion sa dam de asa fete cu renume, in primul rand pentru a nu ne simti noi prost.

ZaNe94 19-04-10 18:49

ba, daca ai o masina decenta si "papagal" in curtea liceului prinzi fete :)

Job20 22-04-10 09:59

ba. daca esti destept ' prinzi si profa ; nu doar copila . :twisted:

nicholas 17-05-10 11:46

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3059868)
Arat-mi tu fata, sau mai bine zis omul caruia chiar ii place Q7:lol:

Care pustoaica nu se suie intr-un Q7 daca o inviti? Sa nu se gandeasca sa urce pe partea ta in masina :lol:

REPTYLE 17-05-10 16:40

pentru majoritatea conteaza..din pacate:))

Xel'Naga 21-05-10 15:50

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3059483)
Mai sunt fete cărora le plac maşinile fără să vrea să şi-o tragă cu proprietarii, ţie dacă-ţi place un Aston Martin nu te gāndeşti la cāt o are de lungă cheliosul de la volan, poate nici ea nu se gāndeşte la asta...

tare replica asta :lol: bine ca nu ai bagat si cat o are de tare sau groasa :twisted:

Provenzano 22-05-10 07:25

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 3378634)
tare replica asta :lol: bine ca nu ai bagat si cat o are de tare sau groasa :twisted:

tare rau :))

Claudia 24-05-10 00:52

...replica sau....??

KAY_ 24-05-10 09:29

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3384445)
...replica sau....??

Doamne ajuta !

pheerya 04-08-10 09:42

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3384445)
...replica sau....??

buna asta:lol::lol::lol:

Crisskro 09-08-10 14:24

Mi se rupe daca ii place sau nu.
Nu mi-am laut masina sa fiu agatat, mi-am luat masina pentru senzatiile pe care mi le ofera si sa ma duca din punctu A in B fara probleme.

In general femeile nu sunt atrase de suspensii tari de iti muta dintii, evacuari de te doare capul dupa o ora la drum lung, bov-uri, si toate jucariile care par a fi interesante barbatilor.

Masina conteaza pentru unele femei doar dpdv material (si cu astea nu vreau sa am de-a face oricum), pentru restul femeilor conteaza la fel de mult cat conteaza pentru un barbat care e noua colectie a lui botezatu sau ce culoare merge cu albastru la machiaj.

KAY_ 09-08-10 16:34

Quote:

Originally Posted by Crisskro (Post 3573976)

In general femeile nu sunt atrase de suspensii tari de iti muta dintii, evacuari de te doare capul dupa o ora la drum lung, bov-uri, si toate jucariile care par a fi interesante barbatilor.

Masina conteaza pentru unele femei doar dpdv material (si cu astea nu vreau sa am de-a face oricum), pentru restul femeilor conteaza la fel de mult cat conteaza pentru un barbat care e noua colectie a lui botezatu sau ce culoare merge cu albastru la machiaj.

mi am tunat masina degeaba :sad:

Job20 09-08-10 16:45

lasa ca e frumoasa si a ta kayule :)))

normal ca conteaza, doar nu vor logan ; vor un mertzan !

cel putin "una care se respecta" intodeauna va alege o masina bine vazuta. se stie de cand lumea ca fitzele ruleaza lumea ' . mai ales cand stie ca are cu ce si ca exista barbati cu bani pe care nu`i intereseaza ....:D

pheerya 10-08-10 08:14

ehhh... sau mai sunt unele care-si iau singurele masina si nu le intereseaza ce conduce domnu' de langa ele... zic...:lol:
am multe prietene care au masini mai scumpe decat ale prietenilor lor...deci...

Crisskro 10-08-10 09:33

Pai cam asta ziceam... pe cele care le intereseaza nu ma intereseaza pe mine.

Am mers de multe ori cu prietene / amice si la cateva minute dupa ce plecam la drum ma intrebau: E stricata? De ce face asa?
Ce drac poti raspunde:
- nu, am facut-o intentionat sa iti crape capu de la zgomot
- nu, asa face ea (la care fata nu stie ce sa mai creada)
- nu, si te lansezi in explicatii la care ea e total dezinteresata dupa 2 minute si tu continui sa vorbesti degeaba, sau te opresti si ea oricum nu a inteles nimic
- e toba sport! la care ea intreaba si ce face? - iar tu ca un om interesat de tuning, neputand sa ii zici ca da x cai in plus ii zici simplu: zgomot.
- da, e stricata, f*** it.

Nici nu vreau sa intru in detalii la ce discutii ies pe baza suspensiei cand treci peste liniile de tramvai - chiar daca taica-su are dacia 1310, tot ii place mai mult ca e mai confortabila.

All times are GMT +2. The time now is 18:32.

- Copyright 2026 4Tuning