![]() |
Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii
cotetu ala a tau nu o sa faca nici macar 12 secunde..................
eu eu zice ca va face undeva la 50 de secunde,nu Mugly ?? te bat si cu GL - ul , tu mai vb de japoneze............ |
gaju.....gl-u e mare.....il impinge bine vantu din spate! :))
|
gajuuuuleeeeeeeeeeeee :P:P:P
tu chiar meriti aceasta injuraturaaaaa SUGIMOTO!!!!!!!!!!!!!! PI JAPONEAZA BREEE :):):) GAJULEEE DUTE-N DRAK FII ANTENA CE GASII https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1159289717 SI UITATIVA LA CATZA PUISORI DE DRACI CE COPILASI ERAU SLABI SI BLANZI CU MINTE LIMPEDE CAND WSR ERA IN FLOARE .....CE TARE... https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19...i/page-11.html |
Ce "gras" era PUE :lol::lol::lol:
Numa' tu si Vale aratati la fel, el oleaca mai slab. Si Zozo - RIP. Faine anotimpuri. |
ai mai saundu tot esti BADIIIC la gat si tot capu ala rotund si chel il aveai in poza:lol::lol: da treaba cu injuratura si tu ai patito?????:lol::lol:
|
Quote:
da zi amu ca pe gaju il recunosti in primul link ????s-a schimbat total amu ii barbat acole era un prunc in curu nostru :):):):):) |
la gaju nu sa schimbat multe numai ca acuma ii tata dragracing-ului pe atunci era printre primi cu tuningu exterior interior si era de partea bavarezilor acuma voteaza cu japoneziii:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
eu zic ca sandu nu mai stie sa scrie,la atatea replici taioase , nu ne spus inca FRAZA MAGICA...............
o seu dizer em Português? |
ce`l mai stresati voi pe saracu om :)))) vezi sandule ce se intampla daca nu vii la curse? te iau astia la penalty :))
|
Horii...vin la curse de anu viitor...anu asta am mai somat...
Gaju....vazui in poza aia ce prichindel erai :-) vremuri de vremuri...:-) |
35 Attachment(s)
VA PLAC MATTIGURILE?DE CAND MI-AM DORIT DEASTEA.....IA SPUNETI O PARERE...VA URMA PUTIN LATIRE DEOARECE FREACA NEBUNELE :)
|
nuuuuu :( trebuiau vopsite intr-o culoare deschisaaa, sa iasa in evidentaa Sanduleee :( is niste jante foarte speciale, nu merita vopsite negre :( god damn it!
|
Stii ce bomba sunt live? Faci infart :-)
|
:(:(:( trebuia sa le vopsesti in rosu complet...atunci sa vezi ce bomba erau!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning