Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

zoca 05-07-11 21:46

Re: B 191 ZUZ my zuz

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 4445349)
Stalpii negrii si fa-ti un vt cu manerele vopsite alb.

Am facut eu vt sper ca nu se supara Zuzu:)
Attachment 2072901

Attachment 2072902

bib_andrey 07-07-11 00:17

GEN: pai ori suntem clean ori numai suntem..:lol:

NXdev 07-07-11 20:49

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4445328)
@valitataye: Pai cad si ele...vorba la unii: Ce e frate ? E dacie ma...

@AnDr3Y-SoLenZa: Momentan nu mai cade nimic de pe ea...poate mai "cade" cate ceva pe ea :)

@ionutzGtt: Mersi

Niste poze facute cu telefonu'...decat deloc

Sustine ideea cu stalpii colantati negru ... ma bucur ca masina a ajuns in stadiul acesta, mai exista si minti sclipitoare.
Poate saptamana viitoare ne intalnim sa vad si eu Alba ca Zapada pe viu.
In continuare multa bafta, sanatate si bani.

Alex30 07-07-11 21:01

@PDV_1989: Momentan nu imi face cu ochiul nimic din astea 2...o sa vad
@B-99-SAA: Nu pun folie pe fata, cel putin nu acum :-)
@zoca: Mersi pentru VT-uri. Nu ma supar
@NXdev: Mersi nenea, colant pe stalpi nu pun momentan pentru ca nu am folie pe fata si nu prea vad o "continuare" ca sa zic asa. Saptamana viitoare abia pe joi dupa ora 3...vineri toata ziua (ca sunt de noapte) si in weekend mai sunt liber dar o sa fiu ocupat. Ms inca odata, sanatate si tie si bafta la bani sa faci ceea ce iti doresti si tu cu civicul!

Azi am avut o tentativa de vopsire a manerelor pe fata, am dat decat pe ala de la sofer dupa care am pus mana pe o carpa, diluant si dai bataie :lol:. Nu imi place cum arata...le las negre pentru ca sunt in contrast cu unele lucruri. Inca ceva din seria "clean" am dat jos scrisul cu Dream Works (era pus stramb si a inceput sa se dezlipeasca) in continuare o sa imi pun parasolar negru pe fata si dupaia vedem ce mai scriem. Saptamana viitoare s-ar putea sa vin cu niste noutati...nu spun nimic fiinda nu e inca nimic sigur!

Sonny™ 07-07-11 21:21

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4450380)
@PDV_1989: Momentan nu imi face cu ochiul nimic din astea 2...o sa vad
@B-99-SAA: Nu pun folie pe fata, cel putin nu acum :-)
@zoca: Mersi pentru VT-uri. Nu ma supar
@NXdev: Mersi nenea, colant pe stalpi nu pun momentan pentru ca nu am folie pe fata si nu prea vad o "continuare" ca sa zic asa. Saptamana viitoare abia pe joi dupa ora 3...vineri toata ziua (ca sunt de noapte) si in weekend mai sunt liber dar o sa fiu ocupat. Ms inca odata, sanatate si tie si bafta la bani sa faci ceea ce iti doresti si tu cu civicul!

Azi am avut o tentativa de vopsire a manerelor pe fata, am dat decat pe ala de la sofer dupa care am pus mana pe o carpa, diluant si dai bataie :lol:. Nu imi place cum arata...le las negre pentru ca sunt in contrast cu unele lucruri. Inca ceva din seria "clean" am dat jos scrisul cu Dream Works (era pus stramb si a inceput sa se dezlipeasca) in continuare o sa imi pun parasolar negru pe fata si dupaia vedem ce mai scriem. Saptamana viitoare s-ar putea sa vin cu niste noutati...nu spun nimic fiinda nu e inca nimic sigur!

din seria clean, nu vopsi manerele pe fata ci aruncale...da mai bine...;)

Daniel_Toa 08-07-11 21:45

Aloo , ce inseamna asta ? +1 , +2 + 1000 ?!?!?!? Am sters mesajele si sper sa nu mai vad off topic .

Alex30 16-07-11 20:52

5 Attachment(s)
Manerele de pe fata vor ramane acolo...nu le vopsesc,dar nici nu le dau jos (momentan :lol:)

Din lipsa de ocupatie si din plictiseala au mai zburat cca 2h. Pozele sunt facute cu telefonul...altele mai clare o sa pun alta data

NXdev 16-07-11 21:41

Acuma ai tot interiorul la asorte' .Ai dat intai cu filler?

Alex30 16-07-11 21:44

Ehe, nici chiar..mai e mult pana sa fie tot interiorul gata :-). Momentan astept sa imi vina prelungirea bord de PH2. Am dat cu smirghel si dupaia cu plastofix

Grizzy 17-07-11 14:15

Ai asortat si covorul cu ceasurile? :lol:

_Cox_ 17-07-11 14:26

Quote:

Originally Posted by Grizzy (Post 4470249)

Daca te uiti un pic mai atent vezi ca acela este beton, unde a vopsit alex ceasurile.
P.S arata bine sa le vedem puse pe masina:twisted:

dony ddc 17-07-11 21:15

Quote:

Originally Posted by Grizzy (Post 4470249)

Credeai ca le-a vopsit pe covor?=))=))
Foarte frumoasa masina,modificarile le-ai facut cu gust...:)

Alex30 21-07-11 13:27

1 Attachment(s)
Multumesc pentru pareri. Nu le-am vopsit pe covor :lol:

Noutati...a venit un colet surpriza :D. Stopuri led MegaDrive + prelungire bord ph2. O poza cu telefonu'...

RacingCars 21-07-11 14:01

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4478659)
Multumesc pentru pareri. Nu le-am vopsit pe covor :lol:

Noutati...a venit un colet surpriza :D. Stopuri led MegaDrive + prelungire bord ph2. O poza cu telefonu'...

Sper ca stopurile nu le lasi asa.......nu ar sta bine pe masina ta care e clean cu niste stopuri asa....parerea mea e sa le dai o folie neagra si o sa arate mai bine...asta e doar parerea mea....depinde de tine ce faci....

Ps-Masina e Belea....felicitari

AnDr3Y-SoLenZa 21-07-11 14:04

bun zuzule , preferam stoape stock cu semnal clar dar in fine ... macar sa le faci smoked 8)

bafta !

All times are GMT +2. The time now is 07:11.

- Copyright 2026 4Tuning