![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2072901 Attachment 2072902 |
GEN: pai ori suntem clean ori numai suntem..:lol:
|
Quote:
Poate saptamana viitoare ne intalnim sa vad si eu Alba ca Zapada pe viu. In continuare multa bafta, sanatate si bani. |
@PDV_1989: Momentan nu imi face cu ochiul nimic din astea 2...o sa vad
@B-99-SAA: Nu pun folie pe fata, cel putin nu acum :-) @zoca: Mersi pentru VT-uri. Nu ma supar @NXdev: Mersi nenea, colant pe stalpi nu pun momentan pentru ca nu am folie pe fata si nu prea vad o "continuare" ca sa zic asa. Saptamana viitoare abia pe joi dupa ora 3...vineri toata ziua (ca sunt de noapte) si in weekend mai sunt liber dar o sa fiu ocupat. Ms inca odata, sanatate si tie si bafta la bani sa faci ceea ce iti doresti si tu cu civicul! Azi am avut o tentativa de vopsire a manerelor pe fata, am dat decat pe ala de la sofer dupa care am pus mana pe o carpa, diluant si dai bataie :lol:. Nu imi place cum arata...le las negre pentru ca sunt in contrast cu unele lucruri. Inca ceva din seria "clean" am dat jos scrisul cu Dream Works (era pus stramb si a inceput sa se dezlipeasca) in continuare o sa imi pun parasolar negru pe fata si dupaia vedem ce mai scriem. Saptamana viitoare s-ar putea sa vin cu niste noutati...nu spun nimic fiinda nu e inca nimic sigur! |
Quote:
|
Aloo , ce inseamna asta ? +1 , +2 + 1000 ?!?!?!? Am sters mesajele si sper sa nu mai vad off topic .
|
5 Attachment(s)
Manerele de pe fata vor ramane acolo...nu le vopsesc,dar nici nu le dau jos (momentan :lol:)
Din lipsa de ocupatie si din plictiseala au mai zburat cca 2h. Pozele sunt facute cu telefonul...altele mai clare o sa pun alta data |
Acuma ai tot interiorul la asorte' .Ai dat intai cu filler?
|
Ehe, nici chiar..mai e mult pana sa fie tot interiorul gata :-). Momentan astept sa imi vina prelungirea bord de PH2. Am dat cu smirghel si dupaia cu plastofix
|
Ai asortat si covorul cu ceasurile? :lol:
|
Quote:
P.S arata bine sa le vedem puse pe masina:twisted: |
Quote:
Foarte frumoasa masina,modificarile le-ai facut cu gust...:) |
1 Attachment(s)
Multumesc pentru pareri. Nu le-am vopsit pe covor :lol:
Noutati...a venit un colet surpriza :D. Stopuri led MegaDrive + prelungire bord ph2. O poza cu telefonu'... |
Quote:
Ps-Masina e Belea....felicitari |
bun zuzule , preferam stoape stock cu semnal clar dar in fine ... macar sa le faci smoked 8)
bafta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning