![]() |
Re: Divertisment
crima omul ala :))
https://www.youtube.com/watch?v=PTHv8aRRg4w |
:)))=))) :lol::lol: e drogat?
|
Quote:
|
ce vesel e omu :))))) tehh, tehhnici, tehnerrr :))
|
|
Avem o tara frumoasa;
Mai bine sa stai acasa, Privind la televizor. Ora cinci e cu-n omor; Beat fiind si fara treaba, Altu-a violat o baba, Trei tigani isi fac palate, Opt sosele-nsingerate, Cinci soferi ebrietati, O bataie intre frati, Unul, care-n drum spre piata, A alunecat pe gheata Si si-a rupt din nou piciorul, O mardeala cu toporul, Patru spargeri din auto, Unul leafa si-a baut-o, Altul sora si-a batut-o, Doi copii cu pocnitori, Inca trei copii din flori, Un scandal intre vecini, Patru furturi de gaini, Doi tarani si-au mincat calul Si s-a terminat jurnalul. Gata, ura si la gara, Ca-ncep stirile de seara! * * * Dar, indiferent de post, Toate stirile-ncep prost: Leul a ajuns pisica, Leafa va fi tot mai mica, Toata tara e in criza, Unii n-au curent la priza, Pe alocuri musca gerul Si-a-nghetat caloriferul, Situatia-i de groaza, Multi patroni concediaza, Trei directori sint demisi, Ministrii sint indecisi, E scandal in PSD, Fiindca Oprea nu stiu ce, Vine si Vanghelie, Boc mentine ordonanta, Altii sar iute cu clanta, Trei controale prin spitale, Leul se duce la vale... * * * Un calup publicitar Cu-aceleasi reclame, iar: Ciocolata si bomboane, Modele de telefoane, Creme, alifii, sampoane, Bere, guma sau tampoane, Un nou var de dat pe ziduri, Noua crema pentru riduri, Iarna-i grea, oferta-i mare, Noi avem o intrebare: De ce, dup-atitia ani, La oferta nu-s si bani? * * * Din nou stiri, din nou scandal, Unii sint luati de val Si se pun pe declaratii In fata intregii natii. Iliescu-i cu gargara, Sica Orban cu chitara, La git Base poarta lant, Dascalii n-au nici un sfant, Economia-i in sant, In Gaza inca un mort, Dar vin stirile din sport: Pe Mutu il doare-n cot, Popa iar pleaca de tot Si nu vrea sa mai ramina, Gigi nu s-a-ntors la stina, Si din cind in cind, asa, Unii merg la DNA. Dupa sport, timpul probabil, Care nu e prea valabil. Gazele le taie rusu', Despre frig vorbeste Busu, Si-apoi, gata. Dupa care, Cite-un film in reluare... Avem o tara frumoasa; Mai bine sa stai acasa Si dup-aia sa te miri: "Asta-i tara? Astea-s stiri?". |
Asta e geniala :D :D
|
|
fooooarte tare:shock:...cand scot album o sa mi-l cumpar;)
|
Prea tare!
|
|
credeam ca au inchis topicu ala, da vad ca nu se mai termina :))
|
Cica EL: Noi doi de ce nu am facut EA: nu esti genul meu...
Da ce fato...te casatoresti cu el? Il iei acasa? Vad si astia sexul ca pe un mariaj. |
Ajusesem doar la pagina 6 si deja ma spargeam de ras :lol:
|
1 Attachment(s)
Flashuri :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning