![]() |
Re: Propuneri/Challenges
Quote:
:lol::lol::lol: e stupid sa ma bag cu atatea desene??? :shock: spuneti-mi voi, ceilalti, e stupid sa-ti placa sa desenezi, sa muncesti mult la asta si sa vrei cu fiecare desen sa devii mai bun?? :???: nu de asta ne bagam la challenge? |
nu mi se pare stupid dar cred ca radu a vrut sa spuna sa iti alegi cele mai bune desene si sa participi cu ele la challenge,doar ca s'a exprimat cu alte cuvine :)
|
hai gata baieti!... treceti la vot!
|
2 Attachment(s)
scuze pentru intarziere :( :| :oops:
uitati lucrarile (nu am avut unde sa le scanez :() >>> |
blu a facut deja poll'ul .
LE:my bad. |
am vorbit deja cu blu :P
|
Stig...imi pare rau ca ai luat-o asa, dar ok, tu esti mai destept, tu esti superior, etc. Poate fi si cea mai mata dintre culorile mate din lume ca tot are niste umbre. Au mai fost cazuri(blue de exemplu, la challenge-ul cu vw beetle) cand un participant, desi a facut vreo 5 desene(nu mai retin exact), din respect sau ce o fi(chiar daca a muncit la desenele alea) pentru ceilalti si-a selectat cele mai bune doua lucrari si gata. Eh, asta e...
Eu propun sa terminam cu asta ca nu ajungem niciunde si rog un moderator sa stearga off-topicul de pe aici. Multumesc anticipat si bafta tuturor la challenge |
sa nu va suparati ca ma bag peste voi...nu sunt din bransa nu desenez dar urmaresc de multisor topicul asta...felicitari pt ultimele lucrari...toate is frumoase..ca sunt la grad de inclinatie la fel ca nu, ca au sau nu au umbre culori mate etc...is faine...is creatiile voastre si ar trebui sa fiti mandri...nu lasati sa va dezbine ceea ce va tine legati...
acu am o intrebare...cine poate propune o provocare? daca as putea sa fac eu una... v-as provoca la ceva inedit...iesit din "banal" v-as provoca la a desena un trabant, dar nu asa pur si simplu...ci cu unele specificatii...sa fie desene fata/spate/ lateral/ interior(doar bordul eventual) daca am gresit cu aceasta postare imi cer scuze si rog un moderator sa stearga daca nu pot eu propune asa ceva... spor la desenat...aveti talent...apreciati asta si datii valoare la ce faceti...sunteti buni..multi ar vrea sa fie ca voi gata cu vorba...spor! |
eu unu m-as baga de mult vreau sa desenez un trabant sa vedem ce spun ceilalti
|
a mai fost un challenge ca asta,tot cu fata spate laterale si bord,mai demult,sau daca vreti,desenati :)
|
ma bag si eu la un trabant, nu am desenat de mult si imi surade ideea
|
+1 ...la trabant ma bag si eu :D
|
Quote:
eu sper totusi sa intelegi ceva din insiruirea asta de litere si sa ajungem totusi undeva. ca ar fi pacat.. ps: da-mi privat daca mai ai nelamuriri. nu mai posta aici. |
trabant :))) .... ar fi prea de tott
|
ar fi prea misto toata lumea doreste daca esti bun asteptam lucrarile cu trabant ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning